LG G3 Dünya ile Aynı Anda İstanbul'da Tanıtıldı

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1943 defa incelendi
  • Puan : star star star star 13 incelemede 3,92 puan almıştır.
LG Electronics, merakla beklenen yeni amiral gemisi LG G3’ün tanıtımını New York, Londra, San Fransisco, Seul ve Singapur ile eş zamanlı olarak İstanbul Grand Tarabya Otel’de gerçekleştirdi. Son teknolojisinin yanında ergonomik tasarımı ve kullanım kolaylığı da sunan LG G3, pratik özellikleriyle tüketicileri ‘Akıllı Sadelik’ kavramıyla tanıştırıyor.

 LG Electronics, akıllı telefon dünyasına sunduğu en son ürünü LG G3’ün tanıtımını düzenlediği bir basın toplantısı ile gerçekleştirdi. LG G3, 5.5 inç’lik ekranına rağmen ergonomik tasarım ve kullanım kolaylığı ile yeni bir çığır açıyor. LG'nin ‘Senden Öğreniyorum’ yaklaşımındaki zirve noktası olan G3, akıllıca sadeleştirilmiş bir kullanıcı deneyimini en son teknoloji ile birleştiriyor.

 Akıllı telefonlarda yepyeni bir kavram ‘Akıllı Sadelik’
‘Senden Öğreniyorum’ konsepti ile sadeliğe yeni bir boyut kazandıran LG G3, benzerlerinde olmayan kullanım kolaylığı ile ön plana çıkıyor. Yazma alışkanlıklarını analiz eden akıllı klavyesi ile daha hızlı ve hatasız bir şekilde yazmaya imkan veren ve yüzde 75 oranında yazım hatalarını azaltan LG G3, aynı zamanda daha önce gelen cevapsız aramayı geri aramak veya telefonda kullanılmayan yüklü dosya ya da uygulamaların silinmesi gerektiği gibi hatırlatmaları barındıran Smart Notice (Akıllı Bildirim) özelliğine sahip. Bu sayede de kullanıcının davranış ve alışkanlıklarına göre öneri ve tavsiyeler de sunabiliyor. Öyle ki bu özellik sayesinde yağmurlu havalarda sizi şemsiye almanız konusunda bile uyarabiliyor.

Akıllı Güvenlik özelliği ise önemli ve gizli dosyaları korumak ve paylaşılmasını engellemek amacıyla geliştirildi. Knock Code sayesinde kullanıcının ekranın herhangi bir bölümünde belirlediği bir şekli çizmesi kilidin açılmasını sağlıyor. Content Lock ise, telefonu bilgisayara bağlandığınızda devreye girerek kişisel dosyaları güvenli bir şekilde gizli tutuyor. Diğer önemli özelliklerinden olan Kill Switch ise, herhangi bir hırsızlık olayında G3 sahibinin telefonunu uzaktan kullanım dışı bırakabilmesini sağlıyor.       

Benzersiz görüntü kalitesi
Nefes kesen 538 ppi piksel Quad HD ile LG G3, 5.5 inçlik ekranı ve inceliği ile kullanım rahatlığını en üst seviyeye taşıyor. Öte yandan LG G3’ün 3,000mAh çıkarılabilir pili en büyük yeniliklerinden biri. Pili sayesinde LG G3, tüm gün boyunca kesintisiz kullanıma olanak tanıyor.     

Unutulmaz anları yakalamak için…   
Gelişmiş 13 MP OIS kamerası Laser Auto Focus ile tüm özel anları ölümsüz kılarken, az ışıkta bile Laser Beam mesafeyi ölçerek mükemmel bir şekilde anı yakalamaya olanak tanıyor. Kullanıcı telefonu tutarken LG G3, odağı koruyor ve böylece fotoğraflardaki bulanıklık azalıyor, videolarda da daha az titreşim oluyor.    

‘Selfie’de bir ilk!
LG G3’ün 2.1 MP ön kamerası ile size daha net ve kolay ‘selfie’ çekim imkanı da sunuyor. Telefonun hiçbir yerine dokunmadan sadece bir el hareketiyle 3 saniye içinde mükemmel bir selfie çekebilmek artık mümkün. LG G3 işte bu eşsiz kolay kullanımı ile de yine bir ilke daha imza atıyor.   

Ergonomik tasarım
İnce yapısı ve ergonomik tasarımı ile tek elle sorunsuz bir kullanım sunan G3, LG’nin tasarım harikası ‘Sihirli Tuşu’ ile birleşerek üstün bir kullanım performansı sağlıyor. Metalik dokusu LG G3’ün daha temiz görünmesini ve telefon üzerinde parmak izi bırakmamasını sağlıyor. LG G3,  metalik siyah,  parlak altın,  ipeksi beyaz,  menekşe moru ve bordo olmak üzere 5 farklı renkte piyasaya sunulacak.

Stil sahibi aksesuarlar
Yeni dış tasarım ve grafikleri ile minimalist bir kullanıcı ara yüzünü benimseyen LG G3’ün dairesel motif ve eşsiz görsel tasarımı ise LG’nin logo ve kimliğini yansıtır nitelikte. QuickCircle Kılıfı beş farklı renkte olup, kapağını açmadan mesaj yazma, müzik dinleme ve fotoğraf kamerasını kullanma gibi birçok uygulamaya rahatlıkla ulaşabilme özelliği sağlıyor. LG Tone Infinim (HBS-900) Bluetooth kulaklık ise, standartların ötesinde bir ses kalitesi sunuyor. Tone Infinim aynı zamanda, telefon çalarken açmadan önce kimin aradığını söylüyor. Wireless Charger (Kablosuz şarj cihazı), kompakt ve kolay taşınabilir bir özelliğe sahip.

Tüketiciler, LG G3’ü 9 Haziran - 4 Temmuz tarihleri arasında Kanyon’da deneyimleme fırsatı da bulacak. LG G3 için özel olarak hazırlanan alanda telefonun tüm özellikleri detaylı olarak tanıtılacak.



İlgili etiketler : Lg, Lg G3, Lg G3 Cep Telefonu, Lg G3 Özellikleri, Cep Telefonu,

Haber Sahibi

LG
  • Eklenme Tarihi

    : 29 Mayıs 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2014
  • Trafik

    : 1943

Diğer LG Haberleri

Benzer Haberler

  • LG LG İkinci Nesil 3D Akıllı Telefonu İle İddiasını Sürdürüyor

    LG İkinci Nesil 3D Akıllı Telefonu İle İddiasını Sürdürüyor

    LG’nin ilk kez Mobile World Congress 2012’de tanıtımını yaptığı Optimus 3D Max cep telefonu, 3D keyfini daha cazip hale getirirken daha ince ve hafif tasarımıyla göz dolduruyor.   Opti...
    28 Eylül 20122854 defa incelendi
  • LG LG G4 Tüm Dünyayla Aynı Anda İstanbul'da Tanıtıldı

    LG G4 Tüm Dünyayla Aynı Anda İstanbul'da Tanıtıldı

    LG Electronics New York, Londra, Paris, Singapur, Seul ve İstanbul olmak üzere altı büyük şehirde eş zamanlı olarak gerçekleştirdiği etkinliklerle bugüne kadarki en iddialı akıllı telefonu L...
    29 Nisan 20151588 defa incelendi
  • LG LG G4C Kullanıcılarla Buluştu

    LG G4C Kullanıcılarla Buluştu

    LG’nin en yeni amiral gemisi LG G4’ün ardından birçok aynı özelliğe sahip yeni orta seviye akıllı telefonu LG G4c, kolay kullanımı ve LG kalitesiyle kullanıcılarla buluştu. LG Electroncis’i...
    13 Ağustos 20151797 defa incelendi
  • LG LG V10 Akıllı Telefon

    LG V10 Akıllı Telefon

    LG en yeni akıllı telefonu LG V10’u tanıttı. Yeni LG V10 İkinci Ekran, Çift Ön Kamera ve Manuel Video Modu gibi pek çok inovatif özelliği bünyesinde barındırıyor. LG Electronics tanıtımını...
    1 Ekim 20152426 defa incelendi
  • Samsung Beyaz Şıklığında Samsung GALAXY Note

    Beyaz Şıklığında Samsung GALAXY Note

    Tablet ve akıllı telefon özelliklerini bir araya getirerek benzersiz bir mobil deneyim sunan GALAXY Note, beyaz renk seçeneğiyle beyaz rengin şıklığını arayanlara hitap ediyor. 24 Mart 2012...
    24 Mart 20123298 defa incelendi