LG'den Dünyanın En Küçük Kablosuz Şarj Aleti

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2078 defa incelendi
  • Puan : star star star 30 incelemede 3,1 puan almıştır.
LG’nin tanıtımını yaptığı dünyanın en küçük kablosuz şarj aleti, yüksek performans ve kullanım kolaylığı sunuyor.

LG Electronics, Barselona’da gerçekleşen Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC) dünyanın en küçük kablosuz şarj aletini tüketicilere tanıttı. Sadece 6.9 cm. çapında olan WCP-300, kullanıcılara kolay taşıma özelliği sunuyor. Ürün, küçük boyutlarına rağmen LG’nin önceki şarj aletlerine oranla 1.7 kat geniş kapsamlı şarj edebilme özelliğine sahip ve 5-pin micro USB ile uyumlu. WCP-300 ayrıca Wireless Power Consortium (Kablosuz Güç Konsorsiyumu) tarafından verilen Qi sertifikasına değer görüldü.

“Kablosuz şarj etmek günümüzde, akıllı telefon kullanıcıları için kutsal bir buluştur” diyen LG Mobil İletişim Bölümü Başkan ve CEO’su Dr. Jong-seok Park sözlerine şöyle devam etti: “LG, tipik bir içecek altlığından bile daha küçük bu cihaz ile en üst seviyede şarj yeteneklerini kullanarak taşınabilirlik kavramını geliştirdi.”      

LG Spectrum 2 ve Nexus 4 cep telefonu modelleri kablosuz şarj edebilme teknolojisini destekliyor. LG bu özelliğin gelecekteki akıllı telefonlar için en kritik gelişme olacağına inanıyor. Şirket ayrıca global pazarda akıllı telefon kullanıcılarına ileri düzeyde kablosuz şarj etme teknolojisi ile daha elverişli bir kullanım garantisi veriyor.



 LG Kablosuz Şarj Aleti - 1

LG Kablosuz Şarj Aleti - 1

 LG Kablosuz Şarj Aleti - 2

LG Kablosuz Şarj Aleti - 2

İlgili etiketler : Lg, Kablosuz Şarj Aleti,

Haber Sahibi

LG
  • Eklenme Tarihi

    : 7 Mart 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : 7 Mart 2013
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2013
  • Trafik

    : 2078

Diğer LG Haberleri