LEGO Batman Filmi Setleri Raflardaki Yerini Alıyor

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1285 defa incelendi
  • Puan : star star 38 incelemede 1,74 puan almıştır.
Uzun süredir merakla beklenen, Warner Bros. Pictures ve LEGO System A/S işbirliğiyle ortaya çıkan LEGO® Batman Filmi 10 Şubat'ta seyirciyle buluşuyor. Filmin vizyona girmesiyle birlikte en havalı LEGO Batman Filmi setleri de raflardaki yerini alıyor.
 
LEGO® Batman Filmi dünyayla aynı anda 10 Şubat'ta Türkçe Dublajlı ve 3D olarak Türkiye'de de vizyona giriyor.  LEGO Batman bu sefer ana kahramanı olduğu bir maceraya başlıyor. Ancak bu sefer Gotham City'i Joker'in istilasından kurtarmak için diğerleriyle birlikte çalışmaya başlamalı gibi.
 
Bir Warner Bros. Pictures ve Warner Animation Group yapımı olan “LEGO® Batman Filmi,  LEGO System A/S, Lin Pictures, Lord Miller, Vertigo Entertainment Production işbirliğiyle vizyona taşınıyor. Film ile beraber dört LEGO Batman Filmi setleri başta 8 – 14 yaş arası erkek çocuklar olmak üzere tüm hayranlar için mağazalarda yerini alıyor.
 
Batmobil (70905) LEGO Batman Seti ile çocuklar Batmobil'e Batman'i ve Robin'i bindirip tekerlekleri uçuş moduna alarak maceraya atılacaklar. Karşılarına bir engel çıktığında ise Batmobil'i müthiş bir kamyona dönüştürüp engelleri geçecekler.
 
Joker'in Kötü Şöhretli Arabası Seti'nde (70906) küçük kaşifler Batgirl yardımıyla Joker'in arabasını takibe başlayacak. Joker, Gotham City etrafında Harley Quinn ile birlikte tehlike yaratmaya çalışırken, genç süper kahramanlar arabanın gizli fırlatıcılarından kurtulup Harley'i engellemeye çalışacaklar.
 
Penguin™, Ördek Mobil'i ile Batcave'e girmeye ve hakimiyet kurmaya çalışırken çocuklar onu durdurmak zorunda. LEGO Batman Filmi'nden Batcave (70909) setinde, Penguin Batman'in tüm sırlarını ve zayıf taraflarını keşfetmeye çalışıyor.  Kahramanımız Bruce Wayne bir süreliğine Batman'e dönüşmek ve  kötüleri kontrol odasındaki bilgisayarların başında yakalamak zorunda. Sonrasında ise 3 farklı kostümünden istediğini giyip kötülüklerle yeni mücadelelere hazırlanmalı.
 
LEGO Batman Filmi'nden bir diğer set olan Scuttler (70908) ile çocuklar Batman'e yardım edip Joker ve Poison Ivy'ye karşı Polis Şefi Gordon'u koruyacak. Küçük kahramanlarımız Scuttler ile kurtarma operasyonuna başlamak zorunda.
 
Filmin yönetmenliği Chris McKay'e, yapımcılığı ise Dan Lin, Phil Lord, Christopher Miller ve Roy Lee'ye ait. Senaryo materyalleri Jared Stern ve John Whittington tarafından LEGO®  setlerinden ve DC Entertainment karakterlerinden uyarlandı.



İlgili etiketler : Lego, Lego Batman Setleri, Oyuncak,

Haber Sahibi

Lego
  • Eklenme Tarihi

    : 17 Ocak 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Şubat 2017
  • Trafik

    : 1285

Diğer Lego Haberleri

Benzer Haberler

  • Lego LEGO İstanbul'da Ofis Açıyor!

    LEGO İstanbul'da Ofis Açıyor!

    Dünya’nın en büyük oyuncak markalarından biri olan LEGO, 14 yıldır Türkiye distribütörlüğünü yapan Adore Oyuncak ile yaptığı başarılı çalışmalar sonucunda İstanbul’a ofis açmaya karar verdi....
    2 Ağustos 20131728 defa incelendi
  • Lego Yepyeni Lego Friends Ürünleri İle  Yazın Tadını Çıkarın!

    Yepyeni Lego Friends Ürünleri İle Yazın Tadını Çıkarın!

    Yaz aylarının gelmesiyle çocukların ihtiyacı olan havuz ve deniz oyuncaklarına en iyi öneri AdoreOyuncak’dan geliyor. Bu yaz özellikle kız çocukları Lego Friends’in yepyeni deniz ve havuz te...
    1 Temmuz 20131876 defa incelendi
  • Adore Oyuncak Birbirinden Yeni Ürünlerle LEGO Oyuncuklar Adore Oyuncak'da

    Birbirinden Yeni Ürünlerle LEGO Oyuncuklar Adore Oyuncak'da

    LEGO’dan yepyeni ürünler LEGO severler ile buluşuyor! Birbirinden yeni ürünlerle LEGO oyuncukları, miniklere hem eğlence hem de yaratıcılıklarını geliştirme fırsatı veriyor. LEGO Friends kız...
    12 Şubat 20141866 defa incelendi
  • Lego Sömestir Tatilinde Çocuklar LEGO Dünyasının  Kahramanı Olacak!

    Sömestir Tatilinde Çocuklar LEGO Dünyasının Kahramanı Olacak!

    7 Şubat 2014’te Warner Bros Pictures ve Village Roadshow Pictures işbirliği ile beyaz perdede boy gösterecek olan LEGO Filmi, sıradan bir kişinin dünyayı kurtarma rolüne soyunduktan sonra ba...
    21 Ocak 20141698 defa incelendi
  • Ankamall AVM Ankara'nın ilk Lego Store Mağazası Ankamall'da Açıldı!

    Ankara'nın ilk Lego Store Mağazası Ankamall'da Açıldı!

    LEGO® Store, Ankara’daki ilk mağazasını Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden ANKAmall’da açtı. Hayal gücü, yaratıcılık, eğlence, öğrenme ve paylaşma dendiğinde akla gelen ilk m...
    29 Nisan 20191966 defa incelendi