Lee 2014 İlkbahar Yaz Erkek Koleksiyonu

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1755 defa incelendi
  • Puan : star star star 28 incelemede 3,43 puan almıştır.
Lee® 2014 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’yla, erkeklere konforlu, rafine, stil sahibi ve kendine güvenen bir görünüm sunuyor. Yüksek kaliteli kumaşları ve özel kesimleriyle yaz sezonunda da tarzını ortaya koyan Lee®, jeani farklı renk ve tasarımlarla yeniden yorumluyor.

Geleneksel el işçiliğini, yüksek teknolojiyle buluşturarak modern jeanler üreten marka, sezonun öne çıkan trendlerinden olan pürüzsüz görünümü destekliyor. Maviler, griler ve beyazlar temiz bir erkek siluetini desteklerken, şehir yaşamına uyum sağlayan parçalar yaza hazırlıyor.

BLUE LABEL
LEE®'DEN YÜKSEK KALİTELİ DENİM

Sadece Avrupa’nın en kaliteli üreticileri tarafından üretilen kumaşların kullanıldığı Lee® Blue Label koleksiyonununda, yüksek kalite ve size ekstra dayanıklılık ve konfor sağlayan yumuşak kumaşlar konusunda asla ödün verilmediğinden emin olabilirsiniz.

Yeni sezonda Lee® Blue Label modelleri görsel yıkamalara ekstra özen göstererek daha şık bir denim görünümü sunuyor. En iyi Avrupa kumaşlarının kullanıldığı koleksiyona bu sezon katılan yeni İtalyan rahat-streç kumaş ile daha rafine zeki ve vintage bir stil sizi bekliyor. Markanın Kansas arşivlerinden ilham alarak geliştirdiği patch-and-repair tekniği sayesinde yaz gardırobu için oldukça gerçekçi bir kullanılmış görünüm elde ediliyor.

Ekolojik bilinçle hareket eden, bu açıdan kumaş ve yıkama tekniklerinde sınırları zorlayan Blue Label koleksiyonu geri dönüşümlü örgü denim ve daha az su, enerji ve boya kullanan yıkama teknikleriyle üretiliyor.

BLUE LABEL, Lee® Jeanlerinin en iyisi oluyor.
BLUE  LABEL koleksiyonunda, PREMIUM RIGID denim olan BLUE BLUE ve  INTENSE USED, PREMIUM  ITALIAN COMFORT STRECTH denim olan SUMMER  ICE, SMACKING BLUE, BLEACH RAGGED BLUES modelleri yer alıyor.

YENİ LUKE - SLIM TAPERED
Lee® tasarım ekibi tarafından ilkbahar yaz sezonunda yeniden tasarlanarak sezon trendlerine uygun hale getirilen Luke, belden dize kadar dar, dizden bileğe kadar skinny bir yapıya sahip. COMFORT STRETCH özelliğiyle erkeklere hareket özgürlüğü sağlayan Luke denimler, ince kumaşlarıyla yaz aylarında da tercih ediliyor. Seride yıkamalı jeanlerin yanı sıra, turuncu, mavi, vizon, safran, yeşil ve beyaz renkli modeller de yer alıyor.

THE FIVE UNTOUCHABLES
Lee®’den HER ZAMAN GÜVENEBİLECEĞİNİZ BEŞ KLASİK GÖMLEK…

Lee®, tutkunlarına her zaman güvenebilecekleri sağlam bir gömlek serisi sunmak için Lee® arşivlerine dönerek klasik, asla eskimeyen, her zaman havalı ve ünlü Lee® stillerini bulup çıkardı. Lee® Untouchables ismi verilen, beş klasik Lee® gömleğinden oluşan bu serinin tüm koleksiyonlarda farklı renk, kumaş ve beden seçenekleri yer alıyor.

LEE® WESTERN GÖMLEK
Klasik Lee® Western stili gömlek, tek taraflı omuz kesimi, çıtçıtlı düğmeleri, kapaklı ve Lee® HPL etiketli çift göğüs cebi, kıvrımlı kenarları ve dar kesimiyle satışa sunuluyor. Pek çok farklı renk ve yıkama şeçeneğine sahip, Lee® Western Gömlek şambre kumaşa sahip.

Amerika’nın kalbindeki tarla ve ovalarda çalışan çiftçi ve kovboylar için üretilen orijinal Lee® Workwear koleksiyonunun bir parçası olan bu gömlek, gündüzden geceye, rodeolardan halk danslarına kadar her yerde giyilebilen, kendisine saygı duyan her kovboyun gardırobunun bir vazgeçilmez bir parçası oluyor.

LEE® BUTTON DOWN GÖMLEK
Tek göğüs cebiyle klasik Button Down gömlek, standart kesime sahip. Stil sahibi, kolay kullanılabilir bu gömlek her zaman şık bir stil yaratıyor. Tüm modellerde Lee® damgalı düğmeler, ceplerde Lee® HPL, manşet ve kenarlarda ise Lee®  etiketi bulunuyor.

LEE® RIDER GÖMLEK
Bu gömlek markanın arşiv koleksiyonunda tarihi 1900’lerin ortasına dayanan bir üründen ilham alınarak tasarlandı. Klasik sert görünümlü Western stili gömleğin zikzak kesim kapaklı ve Lee® HPL etiketli iki göğüs cebi bulunuyor. Ön ve arka omuz kesimine, çıtçıtlı düğmelere, kıvrımlı kenarlara ve dar kesime sahip. Pek çok renk ve yıkama seçeneği bulunuyor.

LEE® LEESURE GÖMLEK
1960’ların ortasında Lee® gündelik kullanım için “Leesure” isimli bir koleksiyon hazırladı. Bu kapsül koleksiyon dönemin kumaşları ile üretilen ve denim yelpazesini tamamlayan, zeki ve günlük giyimin hayata geçmiş bir temsili haline geldi.

Çok yönlülüğü sayesinde Lee® Leesure Gömlek bu koleksiyonun en popüler modellerinden biri oldu. 2014 İlkbahar Yaz Koleksiyonu için Lee®, bu klasiği havalı ve modern bir yorumla tekrar yarattı. Pamuklu kumaş ile çeşitli çizgili patern seçenekleri sunan, dar kesim ve zeki bir görünüm yaratan yepyeni ‘Leesure’ gömlek bu sezonda da orijinali kadar popüler olacak!

LEE® WORKER GÖMLEK
Lee® otantik iş kıyafeti, köklerine sahip, gelenekselleşmiş bir marka oluyor. Lee® etiketine sahip ürünleri demir yollarından inşaat alanlarına, tarlalardan fabrikalara kadar her türlü sektörde çalışan isçilerin üzerinde görmek mümkün oluyor.

Lee® markası zaman içinde kalite, dayanıklılık ve daha zeki görünümlü iş kıyafetleri ile eşanlamlı hale geldi. Bu düğmeli isçi gömleğinin iki göğüs cebi bulunuyor – sol cepte kalem için ekstra özel dikişli bir kalem bölümü de var.

SİLUETLER
Beyaz ve Gri Tonlar ve Maviler

Erkek koleksiyonunda öne çıkan beyaz ve gri tonlara sahip parçalar, şık ve modern bir görünümü destekliyor. Yaz günlerine özel COMFORT STRETCH kumaş denimler, İnce çizgili Western gömlek erkek siluetinin tamamlayıcısı oluyor.

Bu yaz erkek siluetini oluşturan bir diğer renk ise denimlerin vazgeçilmezi olan mavi! Yıkamalı denimler, ahşap görünümlü düğmelere sahip Button Down gömlekler,  worker gömlekler, indigo jean gömlekler,  yumuşak bir dokuya sahip koyu kahve sırçalı deri kemerler, vücuda oturan özel kesime sahip blazerlar, lacivert çizgili bisiklet yaka sweatshirtler ve çizgili dokusuyla COMFORT STRETCH denimler bu siluetin ana parçalarını oluşturuyor.



 Lee - 1

Lee - 1

 Lee - 2

Lee - 2

 Lee - 3

Lee - 3

 Lee - 4

Lee - 4

 Lee - 5

Lee - 5

 Lee - 6

Lee - 6

 Lee - 7

Lee - 7

 Lee - 8

Lee - 8

 Lee - 9

Lee - 9

 Lee - 10

Lee - 10

 Lee - 11

Lee - 11

 Lee - 12

Lee - 12

 Lee - 13

Lee - 13

 Lee - 14

Lee - 14

 Lee - 15

Lee - 15

 Lee - 16

Lee - 16

 Lee - 17

Lee - 17

 Lee - 18

Lee - 18

 Lee - 19

Lee - 19

 Lee - 20

Lee - 20

İlgili etiketler : Lee, Lee 2014 Koleksiyonu, Lee Erkek Giyim, Erkek Giyim, Lee Yaz Koleksiyonu, Lee İlkbahar Koleksiyonu,

Haber Sahibi

Lee
  • Eklenme Tarihi

    : 19 Mart 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 19 Mart 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2014
  • Trafik

    : 1755

Diğer Lee Haberleri

  • Lee'de Ekose Dansı

    Modanın kült parçalarından olan ekose gömlekler, bu sezon yine Lee’de! Stil sahipleri; ekosenin ene...

    23 Kasım 20151717 defa incelendi
  • LEE Erkekleri Kışa Hazır

    Sportif ve şık modellerle sezonu karşılayan Lee, stil sahibi erkeklere sıcak bir kış sunuyor… Yeni ...

    7 Ekim 20151750 defa incelendi
  • Lee 2015/16 Sonbahar/Kış Kadın Koleksiyonu

    Şık, çağdaş ve enerjik Lee 2015/16 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nunda, tasarım ustalığı stil sahibi kadı...

    24 Ağustos 20151911 defa incelendi
  • Lee 2015/16 Sonbahar/Kış Erkek Koleksiyonu

    Lee’nin 2015 - 2016 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda, modern erkek giyimi ve denim mirası birleşiyor... ...

    24 Ağustos 20151811 defa incelendi
  • Lee, Bayramda Şıklık Yarışı Başlatıyor!

    Stil sahibi kadınlar bu bayram yine Lee® de buluşuyor… Şortlar, gömlekler, ceketler ve elbiseler en ...

    6 Temmuz 20151709 defa incelendi

Benzer Haberler

  • Colin's Colin's, 2013 - 2014 Sonbahar/Kış Erkek Koleksiyonu

    Colin's, 2013 - 2014 Sonbahar/Kış Erkek Koleksiyonu

    Rahatlık ve şıklığıbir arada sunan geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan COLIN’S, 2013 Sonbahar/ Kış Erkek Koleksiyonu ile şehirli ve her yaştan erkeğin kendine özen göstermesini sağlarken yeni ...
    16 Ağustos 20133328 defa incelendi
  • Wrangler Jeans Wrangler Dış Giyim Koleksiyonuyla Çok İddialı

    Wrangler Dış Giyim Koleksiyonuyla Çok İddialı

    Wrangler®,dış giyimde yepyeni bir dönem başlatıyor. Bu sezon, dış giyim koleksiyonunun ana teması foksiyonellik olan marka, yeni koleksiyonla birlikte özel kumaşlara ve akıllı detaylara yatı...
    2 Aralık 20132651 defa incelendi
  • Mavi Jeans Mavi 2014 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

    Mavi 2014 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

    Jean'i yalnızca kült bir moda ikonu olarak değil hayat felsefesi olarak da benimseyen Mavi, 2014 İlkbahar/Yaz sezonunda yine mükemmel jean'in peşinde. Denim’in vazgeçilmezi indigo’dan griye,...
    14 Ocak 20143939 defa incelendi
  • LC Waikiki LC Waikiki Bu Kışı da Isıtacak!

    LC Waikiki Bu Kışı da Isıtacak!

    2013 / 2014 Kış Koleksiyonu ile bu kış dolabınızdaki yerini almaya hazırlanan LC Waikiki, sıcacık renkler ile rahatlığı buluşturarak bu sezonda da moda severlerin yanında. Moda perakende se...
    3 Aralık 20133220 defa incelendi
  • LC Waikiki LC Waikiki 2013-2014 Sonbahar/Kış Koleksiyonu

    LC Waikiki 2013-2014 Sonbahar/Kış Koleksiyonu

    Sonbaharın serin havasına kendinizi kaptırmaya hazırlandığınız bu günlerde LC Waikiki, sıcak dokunuşlarla sonbahar modasına ayak uydurmak isteyenlere göz kırpıyor. Moda perakende sektörünü...
    4 Eylül 201320938 defa incelendi