Colin's, 2013 - 2014 Sonbahar/Kış Erkek Koleksiyonu

  • 11 yıl önce eklendi
  • 3317 defa incelendi
  • Puan : star star star star 92 incelemede 3,52 puan almıştır.
Rahatlık ve şıklığıbir arada sunan geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan COLIN’S, 2013 Sonbahar/ Kış Erkek Koleksiyonu ile şehirli ve her yaştan erkeğin kendine özen göstermesini sağlarken yeni temaları ile de hayata dokunuyor. COLIN’S’in 2013 Sonbahar/ Kış Erkek Koleksiyonu’nun dikkat çekici parçası ise en dar kesimin ilk kez kullanıldığı 041 DANNY denim grubu.

COLIN’S, 2013 Sonbahar/ Kış Erkek Koleksiyonu’nda her yaştan erkeğe hitap eden ürünleri ile şehirli erkek stilini yeniden yazıyor. Şehrin verdiği enerji, modernite ve kendine güvenle hareket eden COLIN’S, Erkek Koleksiyonu’nda renkler ve yıkamalar ile tarz yaratan erkeklerin kendini özel hissetmesini sağlıyor. COLIN’S jean koleksiyonunda regular ve slim fit gibi vazgeçilmezlere ağırlık veriyor.

COLIN’S için jean demek yenilik demek
‘Herkese uygun bir COLIN’S’ yaratmak için yola çıkan marka, 2013 Sonbahar/Kış Erkek Koleksiyonu ile yine yeniliklerden vazgeçmiyor. COLIN’S, koleksiyona yeni katılan slim fit modeli 041 DANNYile bugüne kadarki en dar erkek jean modelini gardıroplara taşıyor.Likralı kumaşlara ağırlık veren COLIN’S, genel olarak slim fitlerde kullandığı likralar ile rahatı ve konforu üzerinize taşıyor.

Sonbaharın havasına ayak uyduran renk skalası ile de koyu renkleri koleksiyonunun merkezine oturtan COLIN’S, son yılların rengârenk hayat nabzını,arkası renkli denimler, yeşil, sarı ve kırmızı indigolar ile devam ettiriyor. Renklerin diğer detaylar ile harmanlandığı 2013 Sonbahar/Kış Erkek Koleksiyonu, koyudan açığa indigonun tüm renklerini, yıpratmasız temiz görünümlü yıkamaları, hafif ve ağır yıpratmaları, özellikle vintage yıkamalarda 3D yıkama efektleriniçekici bir şekilde ortaya koyuyor.

Jean detayları koleksiyonun olmazsa olmazları
Klasik kesim jeanlere her zaman farklı bir dokunuş ile yorum katan COLIN’S, ayrıca detaylarda da varlığını hissettiriyor. Cepler ve cep ağızlarındaki deri biyeleri,kumaşın tersinden özgün biyeleri, red selvag şeritleri,farklı kumaşlarla kombinleri,parlak ve kalın ipleri ile herkesin kendine uygun özelliği bulmasını sağlayan COLIN’S, düğme, rivet ve etiketlerde de özgün olmayı başarıyor. Tamamlayıcı ürün skalasındaki yenilikleri ile de kombin oluşumunda eksiksiz bir duruş ortaya koyan COLIN’S, gömleklerdeki taşlanmış koyu renkler,mavinin açık tonları ve vintage yıkamaları,modern fit olanakları ile koleksiyondaki yerini alıyor.

COLIN’S sonbahar ve kışa yeni temaları ile dokunuyor
COLIN’S, 2013 Sonbahar/Kış Erkek Koleksiyonu’nda yeni ve yenilenen temaları ile de farklı bir deneyimin kapılarını aralıyor. Şehirli, genç ve bakımlı erkeğin tüm şifrelerini temalarında detaylandıran COLIN’S, modern erkeğin vazgeçilmezi olmayı hedefliyor.
Go IVY, Campus, Urban, Simplicity, City Smart ve Go Camo olmak üzere 6 ana temadan oluşan 2013 Sonbahar/Kış Erkek Koleksiyonu, COLIN’S’in her yaştan erkeğe sunduğu ürünlerden oluşuyor. Kendi içinde tüm detaylarının düşünüldüğü temalar, günün her saatinde, her zevke ve her yaşa hitap eden detayları ile zengin bir gardırop deneyimi sunuyor.

COLIN’S 2013 Sonbahar/Kış Erkek Koleksiyonu’nun genç, rahat ve hareketli giyinmeyi sevenler için tasarlanan teması Go IVY, salaş ama şık ve bakımlı bir tarza sahip olan erkeklere hitap ediyor. Ütü istemeyen ürünlerde lacivert, saks, bordo, kırmızı ve beyaz renklerin ana hâkimiyeti ile oluşturulan Go IVY, dinamizmi ile aradığınız gençlik iksirini de sunuyor. Ekose gömlekler, poplin, gabardin ve flanel kumaşlar ile çeşitlendirilen temada, yıpranmış efektli, aplikeli, yıkamalı baskılı t-shirtler öne çıkıyor. Sonbahar ve kışın vazgeçilmezi olan örme ve triko grubundaki renk sklası ile de adından söz ettiren COLIN’S, indigo detaylı örmeleri ile de sıcak bir kışın kapılarını aralıyor.

İndigo akımının kullanılan en çarpıcı teması olan Campus ile renkleri merkezine alan COLIN’S, koyu lacivert, yeşil, turkuaz,  kırık beyaz, grimelanj ve sezonun en popüler rengi safran sarı ile sonbaharda da renklerin egemenliğinde bir mevsim geçirmenizi sağlıyor. Yeşil ve lacivert ile toprak tonları ve turkuaz renklerinin kombinlenerek kullanılması sonucu sonbaharın hüzün ve romantizmine vurgu yapan Campus, deri montlar, kaz tüyü ve elyaflı montlar ile de soğuk havalarda şıklığın adresi oluyor. Ceket görünümlü kalın flanel gömleklerin sıkça kullanıldığı Campus temasında ayrıca trikolarda İskandinav jakar desenler, renkli 5 cep gabardin pantolonlar kışın gelişini müjdeliyor.

Metropol akımının sokak versiyonu olan Urban ile asi, kendine güvenen ve kendine özgü giyinmekten hoşlanan genç kesimi hedefleyen COLIN’S, motosiklet ve rock müzikten esinlenerek oluşturduğu temasıyla aykırı kişiliklere hitap ediyor. İndigo mavi, antrasit, siyah, kırık beyaz ve koyu kırmızı renklerin egemenliğinde oluşturulan temada ayrıca asi bir duruşu betimleyen kirli yağlı sıvamalar,  parça boya efektleri, eskitilmiş görüntüler de sıklıkla kullanılıyor. Vücuda oturan fitlerin kullanıldığı Urban ile siyah deri ceketler, siyah ve gri tonlarda kirli efektli denim pantolonların kombinlenmesi ile kusursuz bir stil oluşturuluyor.

COLIN’S 2013 Sonbahar/Kış Erkek Koleksiyonu’nun olgun hisseden erkekler için oluşturduğu temasıSimplicity’de şık, sade ve rahat giyimden hoşlanan erkekler hedefleniyor. Casual weekend tarzında oluşturulan Simplicity, natural baharat tonları, kırık beyaz, kahverengi, koyu yeşil, tuğla rengi, lacivert ve mavi tonları ile göz dolduruyor. Her şeyin bir sadelik ile yorumlandığı temada, baskılar da daha soft geçişlerle kullanılıyor. Gömleklerde kadifenin ön plana çıkmasının yanı sıra trikolarda ince çizgiler ve mini, jakar desenleri ile sadeliğe vurgu yapılıyor.

Özgür görünmekten hoşlananların vazgeçilmez teması olmaya aday City Smart ile modayı yakından takip eden ve her yaştan erkeğe hitap eden COLIN’S, vücuda %100 oturan slim fitleri ile şehirli erkeğe ayrı bir tarz katıyor. Detaylardaki minik işçilikler sayesinde şaşırtıcı bir kışkırtıcılık hissettiren City Smart, metraj baskılı, çizgili ve likralı gömlekler, şerit aksesuarlar ve kombin kumaşlar ile detaylandırılarak sunuluyor. Slim fit bordo ve lacivert kadife ceketleri ve sonbaharın vazgeçilmez parçası olan slim fit siyah, lacivert ve stone rengi mont ve trençkotlar ile tamamlanan tema, siyah, lacivert ve optik beyaz çevresinde şekilleniyor.

Modadan ödün vermeyen ve dünya trendlerini takip edenler için COLIN’S’in 2013 Sonbahar/Kış Erkek Koleksiyonu sürprizi olan Go Camo ise ufak bir koleksiyon olarak bu sezon yerini alıyor. Haki, taş, kahverengi ve camelın oluşturduğu tema, kamuflaj metraj baskı desenleri, örme triko tamamlayıcıları ve regular fitleri ile yeni bir soluk olarak sonbahara hayat veriyor.

Her sezonun şıklığı aksesuarın gizeminde saklı
COLIN’S her sezonun olmazsa olmazlarından olan aksesuar koleksiyonu ile de 2013 Sonbahar/Kış Erkek Koleksiyonu’nda şıklığı iddialı bir şekilde tamamlıyor.Kadınlar için olduğu kadar erkekler için de vazgeçilmez hale gelen aksesuarlara da COLIN’S tarzıyla tasarım yapan marka, çanta, ayakkabı, kemer, cüzdan, şal, saat ve kışın vazgeçilmezleri atkı, bere ve eldiven ile de yeni sezona ‘merhaba’ diyor.

Günümüz modern erkeğinin önemli ihtiyaçları arasında ilk sırayı alan çantalarıyla her yaşa hitap eden bir koleksiyon ile seslenen COLIN’S, küçük omuz çantalarından laptop,notebook ve iPad kullananlar için sırt çantalarına, çok amaçlı messengerlara kadar pek çok seçeneği bu sezon erkekler ile buluşturuyor.

Her sezon geliştirdiği ayakkabıları ile de COLIN’S, en moda renkli süet casual modelleri, yıkamalı denim modelleri, gerçek deri süet konçlu botları, bağcıklı süet mokasenleri ve spor günlük modelleri ile ayakkabıda da şıklığa vurgu yapıyor.Lacivert, siyah, gri ve taba renklerden oluşan modeller jean grubu ile kombinlenerek kusursuz bir şıklık oluşturuyor.

Erkeklerin vazgeçilmez aksesuarı kemerler ise COLIN’S ile yeniden hayat buluyor. Kış sezonunda birbirinden güzel modellerle lanse edilen kemerler, özellikle toka seçimlerinde hacimli, ağır ve temiz kaplamalar ile göz dolduruyor. Siyah,kahve,taba ve camel renklerin en güzel tonlarının yer aldığı koleksiyon  %100 deriden üretiliyor.

COLIN’S’in her yıl sınırlı sayıda ürettiği ve eşi benzeri olmayan cüzdan koleksiyonu ise %100 deriden üretilen casual modellerin yanı sıra,pratik kullanımlı kartlıklar ve baskılı spor kanvas modeller ile de çeşitleniyor.

Kadınlarda olduğu kadar erkeklerde de son yılların değişmeyen aksesuarı şallarda ise ekoseler yine ön planda. Özellikle lacivert,siyah ve antrasit renk tonları ile göz alıcı bir yeniliğin ortaya konduğu şallar, batik desenler,karışık baskılar ve ince düz renk olarak da erkeklerin beğenisine sunuluyor. Erkek koleksiyonlarının en büyük öğesi olan saatler ise bu yıl dijital ve büyük kadranlı, oranj ve sarı kayışları ile güzel bir zevki ortaya koyuyor.

Sonbahar ve kış mevsiminin vazgeçilmezleri atkı, bere ve eldiven üçlüsünde ise COLIN’S, kışın soğuk günlerinde kurtarıcı olarak rol oynamak için karşımıza çıkıyor. Tüp şeklinde ve çok kalın iplerden örülmüş atkı modelleri erkeklere ayrı bir hava katarken, bordo,gri,indigo ve karışık renkli atkı, bere ve eldivenler erkek dünyasına yavaş yavaş egemen olmaya başlıyor.




 Colin's - 1

Colin's - 1

 Colin's - 2

Colin's - 2

 Colin's - 3

Colin's - 3

 Colin's - 4

Colin's - 4

İlgili etiketler : Colin's, Erkek Giyim, 2013 Sonbahar Koleksiyonu, 2014 Kış Koleksiyonu, Giyim,

Haber Sahibi

Colin's
  • Eklenme Tarihi

    : 16 Ağustos 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : 16 Ağustos 2013
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2014
  • Trafik

    : 3317

Diğer Colin's Haberleri

Benzer Haberler

  • DeFacto Defacto'dan Erkeklere Özel İki Yeni Koleksiyon

    Defacto'dan Erkeklere Özel İki Yeni Koleksiyon

    Sonbahar-Kış 2012-2013 sezonuna hızlı bir giriş yapan, Akdeniz modasının öncü markası DeFacto, Marin’ist ve Harvest Time koleksiyonları ile erkeklere şık ve rahat seçenekler sunuyor. ...
    6 Ağustos 20125082 defa incelendi
  • Cacharel Cacharel 2013/14 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

    Cacharel 2013/14 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

    Fransa’nın tanınmış markası Cacharel’in 2013/14 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, erkeğin gezgin, özgür ve keşfetmeyi seven karakterine hitap eden rafine bir şıklık sunuyor. Dünyadaki seçkin kumaşla...
    7 Eylül 20131821 defa incelendi
  • W Collection W Collection Sonbahar/Kış 2013-2014 Koleksiyonu

    W Collection Sonbahar/Kış 2013-2014 Koleksiyonu

    Genç profesyonellerin tercihi W Collection, Sonbahar/Kış 2013-2014 koleksiyonu ile kentsel şıklığa önem veren erkeklerin vazgeçilmez markası olmaya devam ediyor. Soğukkanlı tarzının yanı s...
    10 Eylül 20132031 defa incelendi
  • Wrangler Jeans Wrangler 2013 Sonbahar-Kış Erkek Koleksiyonu

    Wrangler 2013 Sonbahar-Kış Erkek Koleksiyonu

    Wrangler® 2013 Sonbahar-Kış Erkek Koleksiyonu ile Kışkırtıcı Görünüm Wrangler® Denim Performance ile Denim Ezberi Bozuluyor Wrangler®'ın Denim Performance Serisi, erkekler için geliştirdi...
    27 Eylül 20132183 defa incelendi
  • Mudo Collection Mudo Collection 2012/13 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

    Mudo Collection 2012/13 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

    Mudo Collection 2012/13 Sonbahar-Kış kadını etnik, romantik ve aynı zamanda şık olmanın ayrıcalığını keşfediyor. İlkel kültürlerden ilham alan baskıların, koyu ve baharat tonları ile detayla...
    18 Eylül 20125052 defa incelendi