LC Waikiki Sonbahar Kış Koleksiyonunda Mutlu Yüzler Bir Arada

  • 10 yıl önce eklendi
  • 2685 defa incelendi
  • Puan : star star star 25 incelemede 3,28 puan almıştır.
LC Waikiki Sonbahar-Kış koleksiyonunun tanıtımı için farklı bir projeye imza attı ve sezon reklam filminde tüketicilerinin arasından seçtiği 20 Mutlu Yüz’e yer verdi. LC Waikiki, şıklığı ve rahatlığı bir arada sunan Sonbahar-Kış koleksiyonunu ve yeni sezon reklam filmini düzenlenen basın toplantısıyla tanıttı.

Türkiye’nin moda ve perakende sektörü lideri LC Waikiki, 2014’ün en renkli kampanyalarından birine daha imza attı. Mutlu Yüzler kampanyası ile dikkat çeken LC Waikiki, Sonbahar -Kış sezonu koleksiyonunu 10 Eylül Çarşamba günü Vera Yıldız Park’ta düzenlenen basın toplantısında kampanya yüzü olarak koleksiyona renk katan 20 Mutlu Yüz ile birlikte tanıttı.

Mutlu Yüzler adını verdiği kampanya ile marka-tüketici ilişkisine yeni bir boyut getiren ve tüketicisine marka yüzü olma fırsatı tanıyan LC Waikiki, Sonbahar-Kış sezonunda yine rahatlık ve şıklığı ön plana çıkarıyor. Koleksiyonun tanıtıldığı ve 20 Mutlu Yüz’ün yer alığı reklam filminin galası yapılan toplantıda söz alan LC Waikiki Üründen Sorumlu Genel Müdürü Maria Comfort “Mutlu Yüzler kampanyası ile tüketicilerimize üründen daha fazlasını sunmak arzusundayız. Bu kampanyanın sonbaharın hüzünlü havasına mutluluk katacağına inanıyoruz” açıklamasıyla yeni koleksiyonu anlattı.

Yeni sezonda sayısız kombin alternatifi…
Koleksiyonda sonbaharın vazgeçilmezi trençkotlar, deri ceketler, çeşitli renk ve desenlerdeki kazaklar, denim pantolonlar, etek ve elbiseler kadınlara birbirinden farklı kombin alternatifleri sunuyor. Erkeklerde ise; kolej ve elyaf montlar, kapüşonlu triko kazaklar, denim ve chino pantolonlar öne çıkıyor.

Sonbahar - Kış koleksiyonu sezonun en trend parçalarını bir araya getiren LC Waikiki’nin kadın koleksiyonunda yine şık, çekici ve rahat tasarımlar bulunuyor. Siyah, kum rengi ve açık pembe sezonun öne çıkan renkleri. Koleksiyonda gri tonları, mor, lacivert, kahverengi ve haki ağırlıklı renkler ile de kadınlar için feminenliği rahatlıkla birleştiriyor. Yılan ve leopar desenlerinin yer aldığı işlemeli elbiseler, 3D nakışlı örme üstler, şık trençkotlar ve kadınsı çizgiler taşıyan deri ceketlerle kombine ediliyor. Pileli ve kalem etekler tercihe göre bu kombinlerin tamamlayıcısı oluyor. Koton parkalar, uzun hırkalar, yelekler kristal taş işlemeli tunikler, çizgili kazaklar ve daha pek çok alternatif bu sezon kadınlara sportif şıklığı yaşatıyor. Düz paça pantolonlar, 5 cepli etekler, sweat elbiseler ile günlük hayatta rahatlıktan ödün vermeyen kadınlara birbirinden farklı seçenekler sunuyor.

Kadın modasında denim bu sezon da vazgeçilmezler arasında yerini alıyor. Slim Leg denim pantolonlar, kapüşonlu salaş denim ve ekose gömlekler Sonbahar - Kış sezonunun vazgeçilmezleri.
LC Waikiki, Sonbahar’da erkeklere de günlük kullanım için şık ve spor alternatifleri bir arada sunuyor. Koleksiyonda; lacivert, mavi, kırmızı, hardal ve gri renkler öne çıkarken, kolej montlar, triko hırkalar, kapüşonlu triko kazaklar, rakam baskılı tişörtler, gömlekler sezonun dikkat çeken parçaları arasında yerini alıyor. Gömleklerde denim ve ekose detaylar göze çarpıyor ve kombinlere hareketlilik kazandırıyor.

Deri aksesuarlarla zenginleştirilen slim fit denimler ve chino pantolonlar bu sezon da çekiciliğini koruyor. Siyah, petrol, denizci mavisi, koyu yeşil, bordo, turuncu, mürdüm ve şarap rengindeki örme hırkalarda fermuarlı cep detayları, tahta düğmeler, süet dirsek ve omuz yamaları öne çıkıyor. Deri montlar, doğadan ilham alan turuncu ve sarı renk ağırlıklı elyaf montlar, düz baskısız gömlekler, renkli ekose oduncu gömlekler ve uzun kollu tişörtler şehirli bir görünüm sunuyor.

Mutlu Yüzler kampanyası hakkında
24 Haziran – 20 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirdiği ve ünlü televizyoncu Mesut Yar ile işbirliği yaparak tüketicisinin mutlu anlarını paylaşmaya davet ettiği kampanyasında LC Waikiki, mutluluğu en güzel şekilde anlatanlar arasından seçtiği 20 kişiyi de marka yüzü olarak belirledi. 20 Mutlu Yüz olarak belirlenen isimler, LC Waikiki’nin kampanya için çektiği reklam filminde rol aldı. 2014 yılı sonuna kadar markanın yapacağı diğer iletişim çalışmalarında da yer alacak olan 20 Mutlu Yüz, aynı zamanda 10 bin TL’lik para ödülünün de sahibi oldu.




İlgili etiketler : Lc Waikiki, Lc Waikiki Koleksiyonları, 20 Mutlu Yüz,

Haber Sahibi

LC Waikiki
  • Eklenme Tarihi

    : 10 Eylül 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2014
  • Trafik

    : 2685

Diğer LC Waikiki Haberleri

Benzer Haberler

  • LC Waikiki LC Waikiki Back to School Koleksiyonu

    LC Waikiki Back to School Koleksiyonu

    Moda ve perakende sektörünün lider markası LC Waikiki, okul dönemi için hazırladığı “Back to School” serisi ile çocuklara birbirinden canlı ve enerjik tasarımlar sunuyor. Bu yıl da okul önce...
    2 Eylül 20143052 defa incelendi
  • LC Waikiki LC Waikiki Active Sport Koleksiyonu

    LC Waikiki Active Sport Koleksiyonu

    Bu sezon kadınlar ve erkekler LC Waikiki Active Sport ürünleri ile çok şık spor yapacak. Stil sahibi spor tutkunları, yeni sezonun trend kodlarını LC Waikiki mağazalarında yakalayacak. LC W...
    5 Kasım 20152874 defa incelendi
  • LC Waikiki LC Waikiki XSIDE 2013 Yaz Koleksiyonu

    LC Waikiki XSIDE 2013 Yaz Koleksiyonu

    LC Waikiki’nin genç markası XSIDE, 2013 Yaz Koleksiyonu ile kadınlara festival havası yaşatırken, erkekleri ise Afrika etkisiyle sarıyor. XSIDE Kadın Koleksiyonu’ndaki baskı ve nakış detaylı...
    24 Mayıs 20133798 defa incelendi
  • LC Waikiki LC Waikiki XSIDE 2013 İlkbahar Kadın Koleksiyonu

    LC Waikiki XSIDE 2013 İlkbahar Kadın Koleksiyonu

    LC Waikiki’nin genç markası XSIDE, İlkbahar 2013 Kadın Koleksiyonu’nda rahat ve fonksiyonel detayları ile şehir trendlerini belirliyor. Mavi, bej ve pastel renklerin hakim olduğu LC Waikiki ...
    7 Mart 20135543 defa incelendi
  • LC Waikiki LC Waikiki XSIDE 2013 İlkbahar Erkek Koleksiyonu

    LC Waikiki XSIDE 2013 İlkbahar Erkek Koleksiyonu

    LC Waikiki’nin genç markası XSIDE, yaratıcı tasarımları sokağın rengi ile birleştiriyor. Denim rüzgarlarının estiği İlkbahar 2013 Koleksiyonu’nda eğlenceli desenler ve özel baskılar renkli b...
    7 Mart 20133329 defa incelendi