Lc Waikiki Çalışanları MFÖ İle Coştu!

  • 12 yıl önce eklendi
  • 1471 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 64 incelemede 4,7 puan almıştır.
Türkiye moda perakendesinin lider markası LC Waikiki, merkez biriminde görev alan 1500 çalışanını “2013 Yeni Yıl Toplantısı”nda bir araya getirdi. Boğaziçi Caz Korosu’nun sürpriz performans sergilediği organizasyonda sahne alan MFÖ’nün şarkılarına, LC Waikiki çalışanları eşlik etti.

LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, LC Waikiki CEO’su Mustafa Küçük, LC Waikiki Yurtiçi Mağazacılık Genel Müdürü Gordon Bullock ve CMO (Chief Merhcandising Officer) Maria Comfort’un katılımlarıyla Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen “2013 Yeni Yıl Toplantısı” renkli görüntülere sahne oldu. CEO Mustafa Küçük hakkında yapılan röportajların yer aldığı sürpriz video gösterimi ile başlayan organizasyon, Küçük’ün 25 yıllık deneyimlerini aktardığı sunumla devam etti. Merkez birimde çalışan 1500 LC Waikiki çalışanının bir araya geldiği 2013 Yeni Yıl Toplantısı’nda Vahap Küçük başta olmak üzere, Gordon Bullock ve Maria Comfort gibi üst düzey yöneticiler ve direktörler 2013 yılı hedeflerini aktardı.

Organizasyon sırasında sahne alan Boğaziçi Caz Korosu ise katılımcılara eğlenceli anlar yaşattı. LC Waikiki’de 20. ve 15. yıllarını dolduran  ve çeşitli alanlarda başarı gösteren çalışanların ödüllendirildiği etkinlik, Mazhar Fuat Özkan konseri ile sonlandı. LC Waikiki çalışanlarının yoğun ilgi gösterdiği MFÖ konseri ile LC Waikikililer, 2013’e eğlenceli bir giriş yaptı.




İlgili etiketler : Lc Waikiki, Caz Korosu,

Haber Sahibi

LC Waikiki
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Ocak 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2013
  • Trafik

    : 1471

Diğer LC Waikiki Haberleri