LC Waikiki 2014 İlkbahar Genç Giyim Koleksiyonu

  • 11 yıl önce eklendi
  • 6924 defa incelendi
  • Puan : star star 351 incelemede 2,28 puan almıştır.
Gençler Baharda LC Waikiki ürünleri ile hem trendi yakalayın, hem de zengin ürün çeşitliliği ile harika kombinlerinizi hazırlayın. Bahara merhaba diyeceğimiz bu günlerde, LC Waikiki “İlkbahar Koleksiyonu” yine dopdolu, yine capcanlı.

“İyi giyinmek herkesin hakkı” mottosuyla LC Waikiki, her mevsimde olduğu gibi ilkbahar sezonunda da gençlere hitap eden iddialı koleksiyonlarıyla dikkat çekiyor. LC Waikiki ürünleri ile enerji dolu,  çiçek kokulu, yemyeşil, güneşli bir mevsim sizleri bekliyor.

Genç Kızlar Özgürlüklerini Romantik Detaylar ile Buluşturuyor…

Bu bahar da genç  kızlar , “Country Line” koleksiyonu ile geçmişe romantik bir yolculuk yapmaya başlıyor. Yıkanmış açık renkli, etnik nakışlı ispanyol paça denimlerin, vestern gömleklerin, kat kat elbiselerin  ve hippi tarzı bodylerin retro dünyası  sizleri bekliyor.

“Denim Cruise” koleksiyonunda ise deniz teması denim trendiyle güçlü bir şekilde işleniyor ve klasik lacivertin yanında beyazlar, denim maviler ve kırmızılar olabildiğince çok kullanılıyor. Denim ceketlerin, büyük puantiyeli sweatlerin, marin çizgili bodylerin, lacivert zeminli çıtır çiçek baskılı gömleklerin  üzerinde marine rüzgarı bu mevsimde  esmeye devam edecek.

Gezmeyi, keşfetmeyi sevenler için doğadan esinlenerek oluşturulan, “Urban Travel” koleksiyonunda, askeri öğeler çarpıcı renklerle detaylanıyor. Oranj, haki, gold ve bronz renklerin hakim olduğu koleksiyonda üç boyutlu broşlar, kelebek ve çiçek desenler dikkat çekiyor.

Genç Erkekler Şehrin Dinamizmi ile Daha Cool…                                                                
Bahar aylarının vazgeçilmezi “College” koleksiyonunda yazı, sayı ve teknik baskılar ağırlıkta yer alıyor. Bu temada özelikle chino pantolonların new slim fit ve straight slim fit kalıpları, metal aksesuarlar ile zenginleştirilerek genç erkeklere trendi herkesten önce yakalatıyor.

Newyork City’nin daha vintage görüntülerle işlenmesi ile oluşan “City Line” koleksiyonu ile beyaz, buz yeşili, lacivert ve sarı renkler, uzun kol ve kısa kollu t-shırtlerde, polo yakalarda, denim ceketler de, gömlek ve pantolonlarda hayat buluyor.

Beyaz, lacivert, gri, neon oranj, saks mavi gibi çarpıcı renklerin ön plana çıktığı “Digital Line”koleksiyonunda   ekose ve çizgili gömlekler, sax-blue ve koyu zemin denimlerle kombinlenebiliyor.

Sıradışı renk kombinasyonlarını bir araya getirerek etkisini devam ettirdiği “Fancy Jungle “ koleksiyonunda,  kamuflaj-neon sarı birliktelikleri, fantastik orman görüntüsü, kurukafa ve dinozor stilizasyonlarıyla desteklenerek bahara dinamik bir görünüm kazandırılıyor. Hakim yaka, polo yakanın ön plana çıktığı üstlerde genç erkekler daha cool bir görünüme sahip oluyor.

Siz de LC Waikiki “İlkbahar Genç Koleksiyonu’nu daha yakından görmek ve alışveriş keyfini doyasıya yaşamak için LC Waikiki mağazalarını ve yenilenen www.lcwaikiki.com  adresini ziyaret etmeyi unutmayın.


 LC Waikiki - 1

LC Waikiki - 1

 LC Waikiki - 2

LC Waikiki - 2

 LC Waikiki - 3

LC Waikiki - 3

 LC Waikiki - 4

LC Waikiki - 4

 LC Waikiki - 5

LC Waikiki - 5

 LC Waikiki - 6

LC Waikiki - 6

 LC Waikiki - 7

LC Waikiki - 7

 LC Waikiki - 8

LC Waikiki - 8

 LC Waikiki - 9

LC Waikiki - 9

 LC Waikiki - 10

LC Waikiki - 10

 LC Waikiki - 11

LC Waikiki - 11

 LC Waikiki - 12

LC Waikiki - 12

LC Waikiki Adresine Git!

İlgili etiketler : Lc Waikiki, Lc Waikiki Giyim, Lc Waikiki Koleksiyonları, Genç Giyim, İlkbahar Koleksiyonu, 2014 Koleksiyonu,

Haber Sahibi

LC Waikiki
  • Eklenme Tarihi

    : 13 Şubat 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 10 Mart 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2014
  • Trafik

    : 6924

Diğer LC Waikiki Haberleri

Benzer Haberler

  • LC Waikiki LC Waikiki 2014 İlkbahar Bebek ve New Born Koleksiyonu

    LC Waikiki 2014 İlkbahar Bebek ve New Born Koleksiyonu

    Bebeklik döneminde her anne ve baba çocukları için sağlıklı ve zevkli ürünleri tercih eder. İşte ebebeyinlerin en değerli varlıkları için tercih edecekleri, LC Waikiki “2014 Bebek ve New Bor...
    13 Şubat 20144559 defa incelendi
  • LC Waikiki LC Waikiki 2014 İlkbahar Çocuk Giyim Koleksiyonu

    LC Waikiki 2014 İlkbahar Çocuk Giyim Koleksiyonu

    Çocukların hayal dünyası, bahar aylarında LC Waikiki koleksiyonları ile daha da heyecanlı ve renkli olmaya devam ediyor. Moda perakende sektörünün lideri LC Waikiki, “2014 İlkbahar Çocuk Ko...
    13 Şubat 20147110 defa incelendi
  • LC Waikiki İş Kadınları Ofis Şıklığını  Lc Waikiki İle Yakalayacak!

    İş Kadınları Ofis Şıklığını Lc Waikiki İle Yakalayacak!

    Türkiye’nin hazır giyimde lider markası LC Waikiki, çalışan kadınlara özel hazırladığı “Ofis Koleksiyonu” ile yeni sezonda da modanın öncüsü olmaya devam ediyor. Her daim şık olmayı seven iş...
    19 Eylül 20123831 defa incelendi
  • LC Waikiki LC Waikiki Back to School Koleksiyonu

    LC Waikiki Back to School Koleksiyonu

    Moda ve perakende sektörünün lider markası LC Waikiki, okul dönemi için hazırladığı “Back to School” serisi ile çocuklara birbirinden canlı ve enerjik tasarımlar sunuyor. Bu yıl da okul önce...
    2 Eylül 20143053 defa incelendi
  • LC Waikiki LC Waikiki Active Sport Koleksiyonu

    LC Waikiki Active Sport Koleksiyonu

    Bu sezon kadınlar ve erkekler LC Waikiki Active Sport ürünleri ile çok şık spor yapacak. Stil sahibi spor tutkunları, yeni sezonun trend kodlarını LC Waikiki mağazalarında yakalayacak. LC W...
    5 Kasım 20152874 defa incelendi