LC Waikiki 2014 İlkbahar Çocuk Giyim Koleksiyonu

  • 11 yıl önce eklendi
  • 7112 defa incelendi
  • Puan : star star star star 213 incelemede 3,64 puan almıştır.
Çocukların hayal dünyası, bahar aylarında LC Waikiki koleksiyonları ile daha da heyecanlı ve renkli olmaya devam ediyor.

Moda perakende sektörünün lideri LC Waikiki, “2014 İlkbahar Çocuk Koleksiyonu”nda çocuklar için canlı renklerin, neşeli baskıların ve dikkat çekici detayların yer aldığı dinamik bir koleksiyon sunuyor.

Kız Çocukları Renklerin ve Işıltıların Dünyasında…
Bu sezon kız çocukları için birbirinden farklı temalarla hazırlanan koleksiyonlarda, çocuğunuz için seçim yapmakta zorlanacaksınız.

“Country Line” koleksiyonunda rahatlığın yanında fiyonklar, fisto fırfırlar, nakış detaylar, şifonlar bahar aylarıyla birlikte havada uçuşmaya başlıyor. Ekru, coral, tozpembe, mint tonlarının öne çıktığı t-body, sweath shirt, elbise, ceket ve salopetlerde sevimli kız ve hayvan karakterli grafikler ve varak baskılarda bolca kullanıldı.

Mevsimin vazgeçilmezi “Marine Line” koleksiyonunda klasik marine tarzı retro etkilerle işlenirken; öne çıkan renkler;  ekru, lacivert, koral kırmızı, açık koral, koyu yıkamalı denimler, detaylarda lila ve tütün renkleri. Çocuklar retro etkisini dantel ve fisto detaylarında hissederken, bu mevsimde yine çok sevimliler.

“Sunshine Line” koleksiyonunda ise üzerinde 3 boyutlu ve pırıltılı detaylar, photo print baskılar olan ürünler optik beyaz, fuşya, yeşil, gri melanj, sax, sarı ve lila renkleriyle adeta dans ediyor.

Erkek Çocukları Doğa Detayları ile Daha Sevimli
Erkek çocukları için “Geleceğe Dönüş” teması ve maymun karakterinin işlendiği “Denim Line” koleksiyonunda turkuaz, koyu mavi, lacivert ve beyaz öne çıkan renkler arasında. Esprili cep detaylarının olduğu koleksiyonda erkek çocukları denim gömlek, renkli denimler ve ceketlerle enerjilerini şıklıkla birleştirecekler.

“Anthracite Line” koleksiyonunda ise müzik teması ve canavar karakterleriyle eğlenceli bir dünyanın kapıları aralanıyor. “Essential Line” koleksiyonunda ise anne ve babaların sıklıkla tercih edecekleri kolej teması işlendi. Okul ihtiyacına uygun ürünler, günlük rahat modeller ile birleştirildi. Lacivert, sarı gri, turkuaz ve yeşil renklerin ağırlıklı kullanıldığı koleksiyonda dik yaka hırkalar, kapüşonlu yelekler, denim pantolonlar ve gömlekler yine tercih edilecek ürünlerin başında gelecek.

“Natural Line” koleksiyonunda Amazon teması, maymun karakterleri ve hayvan figürleri askeri yeşil, somon gibi renklerle ve kamuflaj baskılarla ön plana çıkıyor. Canvas tarzı paçaya doğru daralan fit pantolonlar ile erkek çocukları kendi dünyalarının modasını yakalıyor.

LC Waikiki “2014 İlkbahar Çocuk Koleksiyonu”nu daha yakından görmek ve alışveriş keyfini doyasıya yaşamak için LC Waikiki mağazalarını ve yenilenen www.lcwaikiki.com adresini ziyaret etmeyi unutmayın.



 LC Waikiki - 1

LC Waikiki - 1

 LC Waikiki - 2

LC Waikiki - 2

 LC Waikiki - 3

LC Waikiki - 3

 LC Waikiki - 4

LC Waikiki - 4

 LC Waikiki - 5

LC Waikiki - 5

 LC Waikiki - 6

LC Waikiki - 6

 LC Waikiki - 7

LC Waikiki - 7

 LC Waikiki - 8

LC Waikiki - 8

 LC Waikiki - 9

LC Waikiki - 9

 LC Waikiki - 10

LC Waikiki - 10

 LC Waikiki - 11

LC Waikiki - 11

 LC Waikiki - 12

LC Waikiki - 12

 LC Waikiki - 13

LC Waikiki - 13

 LC Waikiki - 14

LC Waikiki - 14

 LC Waikiki - 15

LC Waikiki - 15

 LC Waikiki - 16

LC Waikiki - 16

 LC Waikiki - 17

LC Waikiki - 17

LC Waikiki Adresine Git!

İlgili etiketler : Lc Waikiki, Lc Waikiki Giyim, Lc Waikiki Koleksiyonları, Çocuk Giyim, İlkbahar Koleksiyonu, 2014 Koleksiyonu,

Haber Sahibi

LC Waikiki
  • Eklenme Tarihi

    : 13 Şubat 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 13 Şubat 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2014
  • Trafik

    : 7112

Diğer LC Waikiki Haberleri

Benzer Haberler

  • LC Waikiki LC Waikiki Back to School Koleksiyonu

    LC Waikiki Back to School Koleksiyonu

    Moda ve perakende sektörünün lider markası LC Waikiki, okul dönemi için hazırladığı “Back to School” serisi ile çocuklara birbirinden canlı ve enerjik tasarımlar sunuyor. Bu yıl da okul önce...
    2 Eylül 20143057 defa incelendi
  • LC Waikiki LC Waikiki Limon ve Zeytin Koleksiyonu

    LC Waikiki Limon ve Zeytin Koleksiyonu

    LC Waikiki yine bir ilki gerçekleştiyor! Sevilen çizgi kahramanlar Limon ve Zeytin çocuk koleksiyonunda sevenleri ile buluşuyor. Salih Memecan’nın yarattığı sevimli karakterler uzun yıllardı...
    25 Kasım 20134704 defa incelendi
  • LC Waikiki LC Waikiki 2014 İlkbahar Bebek ve New Born Koleksiyonu

    LC Waikiki 2014 İlkbahar Bebek ve New Born Koleksiyonu

    Bebeklik döneminde her anne ve baba çocukları için sağlıklı ve zevkli ürünleri tercih eder. İşte ebebeyinlerin en değerli varlıkları için tercih edecekleri, LC Waikiki “2014 Bebek ve New Bor...
    13 Şubat 20144559 defa incelendi
  • LC Waikiki LC Waikiki 2014 İlkbahar Genç Giyim Koleksiyonu

    LC Waikiki 2014 İlkbahar Genç Giyim Koleksiyonu

    Gençler Baharda LC Waikiki ürünleri ile hem trendi yakalayın, hem de zengin ürün çeşitliliği ile harika kombinlerinizi hazırlayın. Bahara merhaba diyeceğimiz bu günlerde, LC Waikiki “İlkbaha...
    13 Şubat 20146925 defa incelendi
  • LC Waikiki İş Kadınları Ofis Şıklığını  Lc Waikiki İle Yakalayacak!

    İş Kadınları Ofis Şıklığını Lc Waikiki İle Yakalayacak!

    Türkiye’nin hazır giyimde lider markası LC Waikiki, çalışan kadınlara özel hazırladığı “Ofis Koleksiyonu” ile yeni sezonda da modanın öncüsü olmaya devam ediyor. Her daim şık olmayı seven iş...
    19 Eylül 20123833 defa incelendi