Lazzoni 2010’da % 40 Büyüme Kaydetti

  • 14 yıl önce eklendi
  • 2907 defa incelendi
  • Puan : star star star 66 incelemede 2,56 puan almıştır.
Lazzoni, yurt içi pazarında olduğu gibi yurt dışı pazarlarda da büyümesini sürdürüyor. Her geçen gün büyüyen ve adeta kendiyle yarışan bir marka olarak, bir yandan kendi mağazalarının sayısını arttırırken, bir yandan da ülkenin dört bir yanında kurduğu iş ortaklıkları ile bayilik ağını genişletiyor. Bugün gelinen noktada, yurt içinde 9 ilde toplam 21 mağazası olan Lazzoni Mobilya, altı yeni adresle birlikte yurt içindeki mağaza sayısını 27’ye yükseltmeyi hedefliyor.

Türkiye dışında KKTC’de, Girne ve Lefkoşa’da, ABD’de New York Manhattan’da ve Senegal Dakar’daki mağazalarıyla dört kıtada faaliyet gösteriyor. Yurt dışında 4 mağazaya sahip olan Lazzoni Mobilya, Amerika’daki mağaza sayısını 4’e çıkarmayı ve yurt dışında başka ülkelerde de kendilerine ait yeni mağazalar açmayı istiyor.

Manhattan'da Türk mobilya sektörünü temsil ediyoruz
Amerika’da açacağı yeni mağazalar ile yılda 50 milyon dolar ciroya ulaşmayı hedefleyen Lazzoni Mobilya, yurt içindeki yapılanma ile eşzamanlı olarak, yurt dışı operasyonlarda ihracatı arttırmayı hedefliyor.

New York Manhattan'daki mağazasına ayda iki – üç konteynır ürün gönderen ve aylık cirosunda 250 bin dolara ulaşan Lazzoni Mobilya, bu yıl sonu itibariyle, bu rakamı daha da yükseltmeyi, 5 milyon dolar ciroyu yakalamayı hedefliyor. Bu yıl, bir milyon euroluk bir makine ve teçhizat yatırımı yapmayı hedefleyen Lazzoni Mobilya, Amerika’da açacağı üç mağaza için de yaklaşık bir buçuk milyon dolarlık bir yatırım öngörüyor.

İtalyan İmzalı Koleksiyonlar Mart ayından itibaren Türkiye’deki Lazzoni Mağazaları’nda satışa sunuldu
Lazzoni tasarım ekibine, 12 Türk tasarımcının yanı sıra, dünyaca ünlü yeni isimler de katılmaya başladı. Dört kıtada hizmet veren Lazzoni, dünyaca ünlü iki İtalyan tasarımcıya Manhattan ve Napoli isimlerini taşıyan iki ayrı koleksiyon hazırlattı. İtalyan tasarım anlayışını Türk kullanıcıların evlerine taşıyan Lazzoni, mobilya dahisi iki İtalyan tasarımcı Andrea Rosati’nin Manhattan Koleksiyonu ve Giuseppe Nicoletti’nin Napoli Koleksiyonu büyük ilgi ile karşılandı.

Tasarımcı koleksiyonlarında; Andrea Rosati ve Giuseppe Nicoletti imzası taşıyan özgün tasarımların yanı sıra, bu tasarımcıların Lazzoni ürünleri arasından, temalara uygun olarak belirledikleri ürün ve aksesuar seçkilerine de yer verildi. Ünlü tasarımcılar, Manhattan ve Napoli yorumlarını,  rahat, ergonomik ve şık tasarımlar olarak mobilyalara yansıttılar.

Rosati, ‘ilham verici ve değişken’ olarak tanımladığı Amerikan yaşam tarzını Manhattan Koleksiyonu ile yaşam alanlarına taşıdı. Tasarımcı, Manhattan Koleksiyonu’nda bir yatak odası, bir yemek odası, TV ünitesi ve oturma gruplarına yer verdi.

Nicoletti, Napoli Koleksiyonu’nda, İtalyan estetik anlayışının en güzel örneklerini sundu. Beyazın ve natürel renklerin başrolde yer aldığı bu tasarımlarında, sakin ve duru mobilyaları ön plana çıkararak iki farklı yatak odası, yemek odası, deri ve kumaş koltuklar, duvar ünitesine yer verdiği koleksiyonunda; Napoli’nin Akdeniz havasını ve enerjisini evlere taşıdı.

Dünyaca Ünlü NICOLETTI HOME Markası, LAZZONI Mağazaları’nda Satış Grafiğini Yükseltti
LAZZONI, bir yandan Lazzoni ürünlerini dünyaya sunarken, bir yandan da uluslararası üne sahip, jenerik markaları Türk tüketicisi ile buluşturmayı önemli bir misyon olarak görüyor. 70 ülke ile aynı anda yurt genelindeki tüm LAZZONI mağazalarında satışa sunulan Nicoletti Home etiketli en şık koltuklar Türk müşterilerin beğenisine sunuluyor. Nicoletti Home ile yapılan distribütörlük anlaşması satışlara da olumlu yansımalar halinde dönüyor.



İlgili etiketler : Lazzoni, Lazzoni Mobilya, Lazzoni Mağazaları, Lazzoni Haberleri,

Haber Sahibi

Lazzoni
  • Eklenme Tarihi

    : 24 Mart 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2011
  • Trafik

    : 2907

Diğer Lazzoni Haberleri

Benzer Haberler

  • Lazzoni Almanlar, Lazzoni Kalitesi İle Tanışacak

    Almanlar, Lazzoni Kalitesi İle Tanışacak

    Ankara’da başladığı üretimi ABD mağazaları ile dünyaya açan Lazzoni Mobilya, Avrupa piyasasına Almanya’dan girecek. Lazzoni Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kababulut, mobilya sektöründ...
    29 Ağustos 20131370 defa incelendi
  • Lazzoni Joyce Elizabeth'ten Lazzoni’ye Zarif Dokunuş

    Joyce Elizabeth'ten Lazzoni’ye Zarif Dokunuş

    Lazzoni Mobilya’nın modern tasarımcısı Joyce Elizabeth, kendine has tasarımları ile adından söz ettiriyor. Klasik ile modern tarzın uyumunu çizgilerinde sonuna dek kullanan Elizabeth, sadece...
    24 Temmuz 20131937 defa incelendi
  • Lazzoni Lazzoni’den İtalyan Yemek Odası

    Lazzoni’den İtalyan Yemek Odası

    Salondaki renk kombinasyonlarını, kullanıcıya bırakan Nicoletti, tasarım sürecinde, yemek odasını tüm fazlalıklardan arındırdığını söylüyor. “ Dekorasyonda kontrast ve çarpıcı renklerin ...
    4 Nisan 20113492 defa incelendi
  • Pierre Cardin Pierre Cardin Özel Konsept Mağazalarla Büyüyecek

    Pierre Cardin Özel Konsept Mağazalarla Büyüyecek

    Dünyanın saygın moda markası Pierre Cardin’in Türkiye dahil 7 ülkede ana lisansörü Aydınlı Grup, markanın Türkiye’deki 20 alt lisansörünü ürün gruplarına özel konsept mağazalara taşıyor....
    21 Nisan 20113675 defa incelendi
  • Çilek Çilek Marmara Bölgesindeki 61. Mağazasını Bilecik'te Açtı

    Çilek Marmara Bölgesindeki 61. Mağazasını Bilecik'te Açtı

    Türkiye’nin en beğenilen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, Bilecik’te mağaza açtı. 5 kıtada, 66 ülkede 444 mağazası olan Çilek, daha çok çocuk hayallerindeki odaya kavuşsun diye hem ...
    24 Kasım 20151596 defa incelendi