Korupark Modası, Bayram Havası

  • 12 yıl önce eklendi
  • 4879 defa incelendi
  • Puan : star star star star 81 incelemede 3,69 puan almıştır.
Yaklaşan bayram öncesi, hem kendiniz hem de sevdikleriniz için yapacağınız alışverişleri keyfe dönüştürebilirsiniz... Binlerce markanın ürünlerini bir arada bulabileceğiniz Korupark’ta; seçkin markalar, özel indirimler, kampanyalar ve taksitler ile müşterilere geniş seçenekler sunuluyor. Tekstil’den beyaz eşyaya, elektronikten aksesuara, ev tekstilinden ayakkabıya ve kozmetikten kuyumcuya kadar yüzlerce marka birbirinden cazip kampanyaları ile Korupark Alışveriş Merkezi’nde alışveriş tutkunlarını bekliyor.

Moda takipçileri avantajlı alışveriş için aynı adreste buluşuyor…
Bursalılarla buluşturduğu yeni markalarıyla modanın da merkezi olan Korupark; Zara, Beymen, Vakko, C&A, Boyner, Mudo, Marks&Spencer, Vakkorama, Massimo Dutti, Stradivarius, Pull&Bear, Lacoste, Roman, Polo Garage, İpekyol, Fabrika Network, Park Bravo, Mango, DKNY, Koton, Tüzün, Cacharel, W, Atalar, Batik, Perlina, Pierre Cardin, Sarar, Tommy Hilfiger, Homestore, Forever New, Benetton gibi ünlü yerli ve yabancı mağazalar ürünlerini avantajlı fiyatlarla Korupark’ta müşterilerine sunuyor. 196 seçkin markada devam eden avantajlı satışlar ile Korupark’ta alışveriş yoğunluğu da artış gösteriyor.

Miniklere bayramlıklar…
Bünyesinde seçkin çocuk giyim markaları bulunan Korupark Alışveriş Merkezi,  minik bedenleri de mutlu ediyor. Boyner, LC Waikiki, Marks&Spencer, C&A, Panço, B&G Store, Baby Shoes, Benetton 012, Chicco, S&D gibi onlarca markanın yüzlerce ürünü çocuklara en güzel koleksiyonları sunuyor. Cıvıl cıvıl renkler, rahat kıyafetler, geniş ürün yelpazesi, kalitesi ve uygun fiyatları ile seçkin markalar Korupark’ta satışa sunuluyor.

Korupark’ta alışveriş keyfi bitmiyor…
Korupark ziyaretçilerinin, 196 ulusal ve uluslararası seçkin marka arasından, binlerce ürüne tek tek bakmak ve fırsatları yakalamak için artık uzun uzun zamanı var. Korupark, bayrama kadar gece 23:30’a kadar müşterilerine hizmet vermeye devam edecek.

Bayramda da eğlence Korupark’ta yaşanır…
Ramazan ayı boyunca düzenlediği çok özel etkinlikleri ile ziyaretçilerine keyifli bir ramazan yaşama imkanı sunan Korupark, bayramda da eğlencenin tek adresi olacak. Bursa’nın en büyük sinema kompleksi Cinetech’te sinema keyfi, Smart Play’de bitmeyen oyunlar, Starpark lunapark, buz üzerinde ice karting ve Fun Time 5D sineması ile Korupark ziyaretçilerini bekliyor olacak. Bayramın birinci günü kapılarını 13.00’te açacak olan Korupark Alışveriş Merkezi’nin yine ziyaretçi akınına uğraması bekleniyor.

ATASAY’DAN RAMAZAN’A ÖZEL EŞSİZ BİR KAMPANYA
Ramazan ayı boyunca Atasay mağazalarından alışveriş yapan herkese hattatların güzel yazabilmek için birbirleriyle yarıştığı “Vav” harfli,  farklı renklerde minelerle süslenmiş, ışıl ışıl taşlarla bezenmiş kolye hediye.

B&G STORE’DAN BAYRAMLIĞI OLSUN
Bayram sabahları büyükler için olduğu kadar küçükler için de önemlidir. Anne babaların coşkuyla yaşadığı bayram, yeni kıyafetlere kavuşan çocuklar için de ayrı bir sevinç kaynağıdır. B&G Store Bayram Koleksiyonu’nda net %50 indirimlerle bayram alışverişini yapmak aileler için de ayrı bir keyif.

BATİK’TEN %70’E VARAN SEZONUN SON İNDİRİMİ…
Kadın hazır giyimin öncü markası Batik, Sezonun son fırsatı olan %70’e varan indirimlerle moda severlerle ve trendleri yakından takip etmek isteyen herkesi mağazalarına bekliyor… Yeni sezonda birbirinden farklı moda trendlerinden esinlenerek yaratılan Batik 2012 Yaz koleksiyonu %70’e varan indirimle yaz aylarının keyifli geçmesini sağlıyor… Batik’in 2012 ilkbahar yaz koleksiyonu farklı tarzlardaki temalarıyla bu yaz da her kadının zevkine uygun zengin tasarımlardan oluşuyor.

C&A’DA TÜM AİLE İÇİN EKSİKSİZ BAYRAM ŞIKLIĞI
Tüm aile üyeleri için kalite ve şıklığı uygun fiyatlarla sunan C&A, bayram alışverişi için de doğru adres. Kadınlar için bayramda da şık ve rahat seçenekler sunan C&A, kız çocukları için bir prensese benzeyecekleri tatlılıkta, erkek çocuklar içinse enerjik mi enerjik kıyafetler sunuyor. Bu bayram da C&A’ya uğrayın, tüm aile için bütçenizi yormadan gönlünüzce alışveriş yapın.

EFOR’DA BÜYÜK YAZ İNDİRİMİ BAŞLADI
Bunaltıcı sıcak yaz günleri için en keyifli alternatifler, en şık kıyafetler %50’ ye varan indirimler ve her 200 TL’lik alışverişinize 50 TL indirim fırsatıyla sizleri bekliyor. Farklı olmanın, iyi giyinmenin, şık görünmenin daha cazip hale geldiği %50’ye varan indirim ve 200 TL’lik alışverişe anında kasada 50 TL tutarında indirim kampanyasından faydalanmak için mutlaka EFOR mağazalarına uğramalısınız.

FLO’DAN KADINLARA ÖZEL KAMPANYA
FLO’nun yeni kampanyası ile 2012 yaz sezonuna ait belirlenen kadın ayakkabılarında 1 ürün alana 2. ürün bedava... 20 Temmuz’da başlayan Flo’nun kadınlara özel kampanyası ile alışveriş keyfini yaşama fırsatını kaçırmayın! Tüketiciler, 2012 yaz sezonuna ait belirlenen kadın ayakkabısı kategorisindeki ürünlerde kampanyadan yararlanabilecek. Kampanya dışında kalan ürün gruplarında ise FLO’nun uyguladığı mevcut indirimler devam edecek.

KANZ S&D’DA ‘ETİKETİN YARISI’ BAŞLADI!
Çocuk modasının öncü markası Kanz 0-16 yaş grubu bebek, çocuk ve gençler için hazırladığı 2012 ilkbahar/yaz özel koleksiyonlarında etiketleri yarıya indirdi. 2012’nin trend tasarımları, UV korumalı özel kumaşlarla üretilen t-shirtler, elbiseler, etekler, şortlar ve daha fazlası Kanz ve S&D mağazalarında %50 indirimle sizleri bekliyor.

%100 TREND,%70’E VARAN İNDİRİM ŞİMDİ KOTON’DA…
Elbiseler, pantolonlar, etekler, şortlar, ceketler, gömlekler, bikiniler, mayolar ve çeşit çeşit aksesuarlar  %70’ye varan indirim fırsatıyla şimdi Koton mağazalarında! Yazın en çarpıcı renkleri,  en güncel trendleri, sınırsız model seçeneği; henüz yaz gardırobunu tamamlamamış olanlar içi en uygun fiyatlarıyla Koton Korupark mağazasında sizleri bekliyor.

ÜNLÜ MUDO İNDİRİMİ DEVAM EDİYOR…
Büyüleyen kaliteye, şaşırtıcı fiyatlarla ulaşabilmenin tam zamanı…
% 70’e varan indirimlerle hem gardıroplarınızı hem de evinizi yenileyin! Yaz sezonunun modası olan capcanlı renklerdeki etekler ve elbiseler, çiçek desenleri ile romantik bir görünüm sergileyen gömlekler ve bluzlar, pastel tonlarda bol ve dar kesimli pantolonlar, her tarza uygun spor ve şık ceketlerin yanı sıra kıyafetleri tamamlayan son trend çantalar ve aksesuar seçeneklerine  ‘ünlü mudo indirimi’ ile sahip olabilirsiniz.

ÇOCUKLARA BAYRAM SÜRPRİZİ PANÇO’DAN
Türkiye’de çocuk giyiminin akla gelen ilk markalarından birisi olan Panço mağazalarında uyguladığı yüzde 50’ye varan indirim ile bayramda da çocukların yanında.
Çiçek desenli elbiseler ve puantiye etekler sayesinde küçük hanımlar bayramda adeta birer prenses olacaklar. Ekoseli gömlekler ile tamamlanan bermuda şortlar ile küçük beylerin de bayram şıklıkları çok dikkat çekecek.

YAZ SEZONUNUN EN ÇARPICI İNDİRİMİ SARAR’DAN...
Sarar Erkeği yaz akşamlarında tüm dikkatleri üzerine topluyor. Yaz gecelerinde göz alıcı bir stile sahip olmak isteyenler, günlük hayatta rahatlığı ve şıklığı bir arada arayanlar %50’ye varan Sarar indirimi ile gardıroplarını baştan aşağı yeniliyor!

PARK BRAVO’DA TOPRAK SICAKLIĞI…
Park Bravo koleksiyonu,  yazın en sıcak ayında toprak renklerini öne çıkarıyor. Kahverenginin her tonunun yer aldığı Park Bravo koleksiyonu yazın sıcaklığını kıyafetlerinize taşıyacak. Açıktan koyuya doğru kahverenginin her tonunun ağırlıkta olduğu koleksiyonda modern ve çağdaş bir hava yaratan lazer kesim dantel bluzlar öne çıkıyor. Tiril tiril keten pantolonlar ile kahverengi tonlarında bluzlarınızı rahatça kombinleyebilirsiniz. Çalışan kadınlar için açık toprak tonlarında bluz ve pantolonlar ile şık bir hava yaratırken, akşam davetlerinde parlak toprak renkli Park Bravo elbiseleri ile şık ve cezbedici bir havaya bürünebilirsiniz

BAYRAMIN COŞKUSU KORUPARK TOYZZ SHOP’TA YAŞANIR!
Bu bayramda da Korupark Toyzz Shop tüm ziyaretçilere bayram coşkusunu yaşatacak. Bayrama özel yeni ürünler, sürpriz indirimler Korupark Toyzz Shop’un renkli dünyasında… Korupark Toyzz Shop’ta neler yok ki? Uzaktan kumandalı arabalardan bebeklere, puzzlelardan bahçe oyuncaklarına kadar her yaşa uygun kaliteli oyuncağı Korupark Toyzz Shop’ ta bulmak mümkün. Ayrıca okul öncesi eğitimden ilköğretim sonuna kadar çocukların ihtiyacı  olan tüm kırtasiye ihtiyacını Korupark Toyzz Shop’un renkli raflarında yerini aldı. Sevilen karakterlerin defterlerinden çantalarına, mataralarından kalemlerine zengin ürün yelpazesi ile Korupark Toyzz Shop Barbie, Spiderman, Sponge Bob gibi klasikleşmiş karakterlerin yeni ürün çeşitlerinin yanında Pepee, Monster High  gibi yeni fenomen olan lisansların da kırtasiye ürünleri ile çocukları çok sevindirecek.




İlgili etiketler : Korupark, Korupark Avm, Ramazan, Ramazan Bayramı, Şeker Bayramı, Bayram Etkinlikleri, Bayram İndirimleri,

Haber Sahibi

KoruPark AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 11 Ağustos 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 26 Ağustos 2012
  • Trafik

    : 4879

Diğer KoruPark AVM Haberleri

Benzer Haberler

  • KoruPark AVM Ramazan'ın Keyfi  Korupark'ta Çıkıyor

    Ramazan'ın Keyfi Korupark'ta Çıkıyor

    Korupark’ta Ramazan yine çok eğlenceli yine çok keyifli… Korupark Alışveriş Merkezi Ramazan Ayı’nda da ziyaretçilerini ağırlamaya, keyifli alışverişler ve eğlenceli dakikalar yaşatmaya deva...
    28 Temmuz 20122472 defa incelendi
  • Palm City Mersin AVM Şeker Gibi Bayram Palm City Mersin AVM'de Yaşanır!

    Şeker Gibi Bayram Palm City Mersin AVM'de Yaşanır!

    CEFİC, alışveriş merkezi yönetiminde Türkiye’nin lider şirketi olarak yönetiminde bulunan Palm City Mersin Alışveriş Merkezi’nde düzenleyeceği Şeker Bayramı etkinlikleri ile ziyaretçilerine ...
    21 Temmuz 20141889 defa incelendi
  • LC Waikiki Bayram Şıklığı LC Waikiki'den

    Bayram Şıklığı LC Waikiki'den

    Moda perakende sektörünün lideri LC Waikiki, sezonun en gözde ürünlerini bayramda moda severlerle buluşturuyor. LC Waikiki, tasarımlarında kadınlar için doğallığı ve romantizmi bir araya get...
    15 Temmuz 20143071 defa incelendi
  • Olivium Outlet Center Olivium Outlet'te Bayram Şenliği

    Olivium Outlet'te Bayram Şenliği

    On bir ayın sultanı Ramazan’ı, birbirinden güzel etkinliklerle dolu dolu yaşatan Olivium Outlet, şimdi de Ramazan Bayramı’nı coşkuyla karşılamaya hazırlanıyor. Olivium Outlet ile çok eğlenc...
    26 Temmuz 20143616 defa incelendi
  • Çikolata Sepeti Bayramın Tadını Çıkarmak İçin Cikolatasepeti.com Yeterli!

    Bayramın Tadını Çıkarmak İçin Cikolatasepeti.com Yeterli!

    Cikolatasepeti.com, Ramazan Bayramı’nda damaklara leziz bir deneyim yaşatıyor. Birbirinden lezzetli çikolataları, güvenli teslimat anlayışıyla birleştiren Cikolatasepeti.com, bu özel tatları...
    7 Ağustos 20122895 defa incelendi