Konya Kentplaza AVM'de "Sevinç Biriktiriyoruz"

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2654 defa incelendi
  • Puan : star star star star 36 incelemede 3,97 puan almıştır.
Konya Kentplaza AVM, açıldığı günden bu yana sadece şehrin sosyal yaşamına kattığı renkle değil, düzenlediği sosyal sorumluluk çalışmalarıyla da takdir topluyor. Dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği Kentplaza, sosyal sorumluluk etkinliklerine bir yenisini daha ekleyerek, 16 Haziran- 15 Temmuz tarihleri arasında tüm Konyalılar’ı “Sevinç Biriktiriyoruz” kampanyasına davet ediyor. “Seviç Biriktiriyoruz” ile sosyal sorumluluk etkinliklerine bir yenisini daha ekleyen Kentplaza’da, Deha Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Arıcı’nın da katılımıyla, projeyi tanıtmak amacıyla bir basın toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının sonunda Kentplaza yatırımcıları, “Sevinç Biriktiriyoruz” projesinin açılışını yaparak, ihtiyaç sahibi 50 çocuk için bağışta bulundu.

Kentcard ile isteyen, istediği kadar bağış yapabilecek
“Sevinç Biriktiriyoruz” projesi, Ramazan Bayramı’nın hemen öncesinde olabildiğince çok sayıdaki ihtiyaç sahibi çocuğu sevindirmeyi amaçlıyor. Kentplaza AVM’deki danışma bankosuna gelerek burada bulunan kumbaraya, Kentcard puanları ile istediği kadar bağış yapabilecek olan ziyaretçiler sayesinde, çocukların yüzlerinde paha biçilmez bir mutluluk oluşacak. Ziyaretçiler, bağışlayacakları Kentcard puanları ile mutlu olacak çocuklar için sevinç biriktirecekler. Kentcard sahibi olmayanlar ise yine danışma bankosundan alacakları formu doldurur doldurmaz, hem bu kampanyaya katılabilecek hem de Kentcard ayrıcalıklarını yaşamaya başlayacak.

“Sevinç Biriktiriyoruz” projesinin tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında konuşan, Deha Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Arıcı, her çocuğun yüzünü güldürmek istediklerini belirterek, şunları söyledi:

“Deha Grup’un bir yatırımı olan Konya Kentplaza, sadece sosyal yaşamın çekim merkezi olmakla kalmayıp, toplumdan aldığını yine topluma geri verme bilinciyle hareket ederek, sosyal sorumluluk projelerini sürdürmeye devam edecektir.

 Bayramlarımız toplumsal dayanışmanın, birlik ve beraberliğimizin en güzel haliyle yaşandığı özel günlerdir. Bugünün mutlu çocuklarının, yarının mutlu yetişkinleri olacağına inanıyoruz. Her çocuğun yüzü gülsün istiyoruz. Bu nedenle başlattığımız Sevinç Biriktiriyoruz projemizin açılışını yaparak, ihtiyaç sahibi 50 çocuğa bayramda unutmayacakları bir gün yaşatacağız. Konya halkının da bu kampanyaya destek vereceğini, bu bayramda mutlu olacak çocuk sayısının daha da artacağına inanıyoruz.”

Çocuklar unutamayacakları bir bayram yaşayacak
“Sevinç Biriktiriyoruz” projesi kapsamında birikecek tüm Kentcard puanları ile çocuklar bayramın hemen öncesinde; yeni kıyafetlerini alıp güzel bir öğle yemeği yedikten sonra Kentplaza’nın oyun alanında doyasıya eğlenecekleri, mutluluktan gerçek bir bayram yapacakları, unutulmaz bir gün geçirecekler.

Avm Partners tarafından yönetimi yapılan Konya Kentplaza AVM’de sürprizlerle dolu etkinliklerin yanı sıra dayanışma bilinci ile oluşturulan sosyal sorumluluk çalışmaları önümüzdeki günlerde de sürecek.



İlgili etiketler : Konya Kentplaza Avm, Kent Kart,

Haber Sahibi

Konya Kentplaza AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 17 Haziran 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2015
  • Trafik

    : 2654

Diğer Konya Kentplaza AVM Haberleri