Kipa AVM'lerde Hayat Var!

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1272 defa incelendi
  • Puan : star star star 16 incelemede 3,31 puan almıştır.
Özellikle ailelere yönelik hizmet ve etkinlikleriyle Kipa AVM’leri yılda ortalama 100 milyon ziyaretçi ağırlıyor. Eğlenceli alıverişin adresi Kipa AVM’leri gencinden yaşlısına herkesin keyifle vakit geçirebileceği bir yaşam merkezi olmayı hedefliyor.

İlki 1994 yılında Bornova’da açılan Kipa AVM’leri bugün Türkiye’nin 30 kadar farklı noktasında, 1.200 kiracısı ve 300 bin metrekare toplam kiralanabilir alanı ile hizmet veriyor. Ziyaretçilerinin önemli bir bölümünü çocuklu ailelerin oluşturduğu, yılda ortalama 100 milyon ziyaretçiyi ağırlayan Kipa AVM’leri düzenledikleri etkinlik ve kampanyalarla ziyaretçi sayısını her geçen gün artırıyor. Ocak 2015’ten bugüne dek 73 etkinlik ve organizasyona imza atan Kipa’nın hedefi müşterilerin sadece alışveriş yaptıkları değil, zaman geçirmekten zevk aldıkları bir yaşam merkezi olmak.

Çocuklara yönelik etkinliklerde marka
Kipa’nın aile odaklı stratejisinin en temel noktalarından biri de çocuklar olduğundan, AVM’lerde miniklere yönelik pek çok faaliyet gerçekleşiyor. Ortaçağ Çocuk Krallığı, Masallar Ülkesi, Aileler Yarışıyor, Bilim Sergisi, Hayal Gücü Oyun Parkı, Sünger Bob etkinliği gibi eğlenceli ve eğitici organizasyonlar sadece çocukların ilgisini çekmekle kalmıyor, okul yönetimleri ve veliler tarafından da merakla takip ediliyor.

Artık gelenekselleşen 23 Nisan Resim Yarışması’nda ise her yıl binlerce çocuk aynı anda, bütün Türkiye’deki Kipa AVM’lerinde resim yapıyor, dereceye girenler muhteşem hediyelerle ödüllendiriliyor.

Kipa’nın sponsorluğunda gerçekleşen İzmir Uluslararası Kukla Günleri’nin en önemli ayaklarından biri olan Kipa Kukla Şenliği de çok ses getirdi. Balçova ve Çiğli Kipa AVM’lerindeki etkinliğe yetişkinlerin ilgisi de hayli yoğundu. Farklı ülkelerden kukla ve tiyatro gösterileri ve kukla sanatıyla ilgili atölye çalışmalarıyla dopdolu geçen program, çocukları kuklaların büyülü ve eğlenceli dünyasıyla tanıştırdı.
Bununla birlikte, Balçova Kipa AVM’de bebek bakım odaları yenilendi, çocuklar için özel yemek yeme alanları oluşturuldu; ayrıca ücretsiz bebek arabası hizmeti çocuklu ailelerden tarafından çok rağbet gördü.

Çocuklara yönelik çalışmalarıyla binlerce miniğe ve birçok yetişkine ulaşan Kipa AVM’leri, çocuklara yönelik etkinlikleriyle önemli bir marka haline geldi.

Sürpriz etkinliklerle şaşırttı
Tabi Kipa AVM’lerinde sadece çocuklara yönelik etkinlikler hayata geçirilmiyor. Anneler Günü, Babalar Günü, Sevgililer Günü gibi özel günlerin konseptine uygun etkinlikler düzenleyen Kipa, bu çabalarını bir adım ileriye taşıyarak enteresan etkinlikler fark yarattı. Örneğin, 2015 yılbaşı etkinlikleri kapsamında Çiğli ve Balçova Kipa AVM’lerinde altı saat boyunca suni kar yağdırılması, kara hasret İzmirliler için unutulmaz bir deneyim oldu.

Edirne’de imza günleri
Kipa AVM’leri sergiden konsere, imza gününden atölyeye pek çok etkinlikle adeta birer kültür ve sanat merkezine dönüştü. Özellikle Edirne Kipa AVM bir “yıldızlar geçidi”ne ev sahipliği yaptı. Leman Sam, Uğur Koşar, Cemal Safi, Sinan Yağmur, Cezmi Ersöz, Mabel Matiz, İlker Başbuğ, Nermin Bezmen ve Kahraman Tazeoğlu burada hayranlarıyla bir araya geldi.

Yerele önem veriyor
Bulunduğu şehirlerin yerel değerlerini de gözeten Kipa, Hıdırellez’de Trakya’da, Şivlilik kutlamaları kapsamında Konya’da aktiviteler düzenledi; Karşıyaka Basketbol Kupası’nın Çiğli’deki alışveriş merkezinde sergileyerek müşterilerinden ‘tezahürat’ aldı.

Engelli dostu binalar
Balçova ve Yalova Kipa AVM’lerinse en önemli özelliklerinden biri “engelli dostu” olmaları. AVM’lerin tüm alanları engelli misafirlerin rahatı düşünülerek elden geçirildi. Bununla birlikte her iki AVM’nin yemek katlarında ücretsiz Wi-Fi bulunuyor.

Cazip kampanyalar
Ayrıca müşterilerine cazip fırsatlar sunmayı ilke edinen Kipa AVM’leri “Harca Kazan”, “Hediye Kart” ve “Sen Harca Yeşil Adamlar Ödesin” gibi kampanyalarla ziyaretçilerin yüzünü güldürdü, “İndirim Günleri”nin İzmir’de gördüğü yoğun talebin ardından bu etkinlik Çanakkale ve Adapazarı’ndaki AVM’lere de taşındı.

“Kent hayatını AVM’lere taşıdık”
Amaçlarının Kipa AVM’lerini birer yaşam merkezine dönüştürmek olduğunu vurgulayan Tesco Kipa Gayrimenkul Satınalma ve Alışveriş Merkezleri Direktörü Gökçe Orhan “Sunduğumuz hizmetleri, AVM’lerimizin fiziki koşullarını da sürekli yenilerken, etkinliklerimizin sayısını da artırdık. Yani kent hayatını AVM’lerimize taşıdık. Bu alanda çabalarımızı devam ettireceğiz” diye konuştu.



İlgili etiketler : Kipa Avm, Kipa Avm Haberleri,

Haber Sahibi

Kipa Adapazarı AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 14 Temmuz 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2015
  • Trafik

    : 1272

Diğer Kipa Adapazarı AVM Haberleri