Keyifli Yılbaşı Alışverişinin Adresi Beymen

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1483 defa incelendi
  • Puan : star star star star 56 incelemede 3,86 puan almıştır.
Beymen, geniş marka ve ürün alternatifleriyle yılbaşı alışverişlerine heyecan katıyor. Sevdiklerini Beymen’in ayrıcalıklı dünyasıyla mutlu etmek isteyenler için, her zevke göre çok sayıda ürün ve fiyat gamından seçenekler bulunuyor. Beymen hediye dünyasında “ alışveriş danışmanlığı” ve “adrese hediye teslimi” gibi ayrıcalıklı hizmetler de yeni yıl hediyelerini daha da özel kılıyor.

Dünyaca ünlü markalardan sevdiklerinize…
Kış sezonunun hit aksesuarı, Sandro ve Eric Javits’in boneleri, Emma J. Shipley’in ipek kaşmir şalları, Tory Burch’ün birbirinden şık desenli ve rengarenk cüzdan ve göze alıcı elbiseleri. Lizzy Fortunado’nun yılbaşını hareketlendiren aksesuvarları yeni yıla girmeden alışveriş listelerinde yerini alıyor.

Beymen Collection’ın 1950’lerden esinlenen feminen tasarımları, Academia’nın maskülen duruşunu renk ve desenleriyle hareketlendiren koleksiyonu detaylara önem veren kadınların beğenisine sunuluyor.

Erkekler için ise Yılbaşı hediye alternatifleri arasında, Tateossian’ın şık bileklikleri, Marc Jacobs’ın kaşmir yün karışımı atkıları, Smythsons’ın cüzdan ve deri aksesuvarları, Vanities’in birbirinden farklı kravatları, Dents’in deri eldivenleri, Stetson’ın yün tweed kasketleri ve New Era’nın spor kasketleri yer alıyor.

Çocuk koleksiyonlarından gülümsetecek hediyeler…
Beymen Kids, modaya yön veren markaların oluşturduğu eğlenceli ve bir o kadar şık tasarımlarla çocukları gülümsetecek birçok seçenekle alışveriş tutkunlarının dikkatini çekmeyi başarıyor. Dolce Gabbana, Dior ve Stella Mc Cartney’in kids koleksiyonları yılbaşında çocuklar için şık hediyeler vaad ediyor.

Beymen Home’dan ev ve ofis için hediye alternatifleri
Beymen Home, dünyaca ünlü moda markaların home koleksiyonları yanısıra niş markaların çok özel ürünlerini de müşterileri ile buluşturuyor. Yılbaşı’nda ortamlara hoş bir atmosfer ve parfüm kazandıran Voluspa ve Seda France’ın yılbaşı için özel olarak üretilmiş mumları hediye seçeneklerinde ilk sırada yer alıyor. Pip Studio’nun birbirinden renkli porselenleri de sofistike bir ortam yaratıyor. Kırtasiye tutkunları için Knock Knock esprili ürünleri ve Alexa Pulitzer sofistike defter ve mektup kağıtları ile hediyele listelerinde ilk sırada yer alıyor.

Mutlu eden tatlar Beymen Chocolate’tan...
Beymen Chocolate, yenilenen eşsiz lezzeti ve birçok farklı seçeneğiyle Yılbaşı gecesinde tercih edilmeye devam ediyor. Çikolatalar; Beymen Akmerkez, Nişantaşı, İstinye Park, Kavaklıdere ve Erenköy mağazalarında satışa sunuluyor.


İlgili etiketler : Beymen, Yılbaşı, Yılbaşı Alışverişi, Yılbaşı 2014,

Haber Sahibi

Beymen
  • Eklenme Tarihi

    : 20 Kasım 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2013
  • Trafik

    : 1483

Diğer Beymen Haberleri

Benzer Haberler