Yılbaşı Alışverişinin Keyfi Harvey Nichols İle Taçlanıyor

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1723 defa incelendi
  • Puan : star star star 83 incelemede 3,17 puan almıştır.
Harvey Nichols’ ta dünyaca ünlü markaların 2013-14 Sonbahar/Kış koleksiyonları ile yeni yıl gecesinde hem davetlerin en şık ismi siz olun; hem de binlerce hediye seçeneğiyle sevdiklerinize Harvey Nichols ayrıcalığıyla en şık hediyeyi verme şansını yakalayın.

Harvey Nichols, yeni yılda arayabileceğiniz tüm ürünleri tek bir çatı altında toplayarak; muhteşem aksesuarları, kadın- erkek giyimdeki tüm markaların yeni sezon ürünleri, Harvey Nichols Home konseptindeki ev dekorasyonu için ihtiyaç duyabileceğiniz birbirinden şık parçaları ile yeni yıl alışverişinizde de sizleri bekliyor.

KADIN - ERKEK
Elie Saab, Zuhair Murad, Reem Acra, Alice&Olivia, Robert Rodriguez, Herve Leger, Joie, Markus Lupfer, Karl Lagerfeld, Alaia, Ralph Lauren Black Label, Paule Ka, MM6, Cushnie Et Ochs, Opening Ceremony, Parker, Balmain, Antonio Berardi, Pierre Balmain, Ralph Lauren Blue Label, Tara Jarmon, Thomas Wylde, Armani Collezioni’ nin yeni yıl geceniz için seçeceğiniz muhteşem kombinler beğeninize sunulurken;

Erkek koleksiyonunda ise  Lanvin ve Tom Ford’ tan yeni sezonun en şık smokin, papyon, takım elbise ve paltoları yeni yıl gecesinde baylara Harvey Nichols’ ın elegan imzasını atıyor.
Salvatore Ferragamo’ dan eldiven ve cüzdan seçenekleri, Marcus Lupfer ve Svevo’ dan yumuşacık trikolar, Moncler ve Herno’ nun yeni yılda erkekleri sımsıcak tutacak montları,Eton’ un onlarca model ve renk seçeneğiyle yeni sezon gömlekleri ve Tateossian’ ın kol düğmeleri,Elly’ den atkı ve kravatlar, Hackett’ tan iPhone caseleri Alexander Mcqueen’ in yeni sezonun en trend sembollerindenkurukafalı atkı modelleri, yeni yılda baylara alınabilecek en şık hediye seçenekleri arasında yer alıyor.
Salvatore Ferragamo, John Lobb, Churchsmarkalarının yeni sezon ayakkabı modelleri isetarz sahibi erkeklerin şıklığına ayrı bir stil katıyor.

AKSESUAR
Dünyanın en seçkin markalarının en yeni koleksiyonlarını moda tutkunlarıyla buluşturan Harvey Nichols, yeni yılda da kombininizi tamamlayacak ve şıklığınıza yeni yıl büyüsünü katacak ayakkabı ve aksesuar tasarımlarıyla  sizleri bekliyor.

Edie Parker, Olga Berg, DVF’ den minik clutchlar, Giuseppe Zanotti’ den gösterişli tasarımlar, Sergio Rossi ve Rene Caovilla’ nın yeni sezona ait  tüm taşlı modelleri, Ted Baker’ ın muhteşem hediye seçenekleri sunan 2013-14 Sonbahar/Kış koleksiyonu, Le Silla’ dan yeni yıl gecenizde kullanabileceğiniz en şık gece ayakkabıları, özel Xmas koleksiyonuyla yeni yılda sevdiklerinize hediye edebileceğiniz UGG – Sequin modelleri, Shourouk ve Mawi’ den şıklığınıza yeni yıl büyüsünü katan ışıltılı gerdanlıklar ve  Erickson Beamon, Lizzie Fortunato, Venna, Vita Fede gibi dünyaca ünlü tüm markalar Harvey Nichols ile modaseverlerle buluşuyor.

LINGERIE
Agent Provocateur, Elle McPherson ve Stella McCartney’ den en göz alıcı modeller, dantel ve satenin muhteşem uyumuyla yeni yıl gecenizde sizi iç çamaşırlarınızla da en mükemmel şekilde hazırlıyor. Aynı zamanda yeni yılda hediye alternatifi olarak tercih edebileceğiniz tüm yeni sezon parçaları Harvey Nichols’ ta sizleri bekliyor.

HARVEY NICHOLS HOME
Birbirinden şık ve elegan tasarımlarla masaları süsleyen mumlar, peçetelikler, metal bardak altlıkları, zarif mücevher kutuları, özel gecelere şıklık katacak şişe tıpaları ve birçok ince ayrıntıya sahip hayatı güzelleştiren tasarımlar,yeni yılda sevdiklerini hoş bir sürprizle karşılamak isteyenlerin beğenisine sunuluyor.

Cire Trudon, Voluspa, Seda France, Micheal Aram, Olivia Riegel, Elias Artmetal gibi markaları Harvey Nichols Home konseptinde biraraya getiren ve yeni yılda sevdikleriniz için binlerce hediye seçeneği sunan Harvey Nichols, bu yılda da ev dekorasyonunuza farklı bir boyut getirecek.

HARVEY NICHOLS KIDS
Dior, Fendi, Chloé, Miss Blumarine, Nanan, Lady&Lord, Sonia Rykiel’ den yeni sezon KIDS koleksiyonları yeni yılda minikleri mutlu etmek için en şık hediye alternatifleri arasında yer alıyor. Harvey Nichols Kids ile çocuklar yeni yıl büyüsünü Harvey Nichols farkıyla yaşıyor.




 Harvey Nichols - 1

Harvey Nichols - 1

 Harvey Nichols - 2

Harvey Nichols - 2

 Harvey Nichols - 3

Harvey Nichols - 3

 Harvey Nichols - 4

Harvey Nichols - 4

İlgili etiketler : Harvey Nichols, Yılbaşı, Yeni Yıl, Yılbaşı Alışverişi, Yılbaşı 2014, Giyim,

Haber Sahibi

Harvey Nichols
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Aralık 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : 9 Aralık 2013
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2013
  • Trafik

    : 1723

Diğer Harvey Nichols Haberleri

Benzer Haberler

  • Koton Yeni Yıl Heyecanını Koton'da Yakalayın

    Yeni Yıl Heyecanını Koton'da Yakalayın

    Koton; Kadın, Jean, Lingerie, Ole, Erkek ve Kids koleksiyonları ile yılbaşında kendini ve sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için sınırsız hediye alternatifi sunuyor. Koton’un seçkin tasar...
    29 Kasım 20132801 defa incelendi
  • Oyuncax Yılbaşı Çam Ağacı ve Yılbaşı Süs Çeşitleri Oyuncax'ta

    Yılbaşı Çam Ağacı ve Yılbaşı Süs Çeşitleri Oyuncax'ta

    Yılbaşı Çam Ağacı ve Yılbaşı Süsleri Yeni yıl'ın yaklaşması ile beraber Yılbaşı telaşı bütün herkesi sarmaya başladı. Geçen yıllara nazaran Yılbaşı Çam Ağacı ve Yılbaşı Çam Ağacı Sü...
    6 Aralık 20124533 defa incelendi
  • Brandroom Brandroom'da Yeni Yıl Büyüsü

    Brandroom'da Yeni Yıl Büyüsü

    Brandroom mağazalarındaki binlerce hediye seçeneğiyle, Brandroom ayrıcalığında sevdiklerinize en güzel hediyeyi verin; yeni yılın büyüsünü Brandroom mağazalarındaki tüm 2013-14 Sonbahar/Kış ...
    2 Aralık 20131897 defa incelendi
  • LC Waikiki LC Waikiki İle Yılbaşı Gecesinin Yıldızı Olun

    LC Waikiki İle Yılbaşı Gecesinin Yıldızı Olun

    LC Waikiki, 2013 Kış Koleksiyonu ile yılbaşı gecesini de unutmuyor; birbirinden güzel ve trend ürünlerle bu geceyi en özel hale getiriyor. Her yaşa uygun canlı tonlar, yaratıcı kombinler ve ...
    8 Kasım 20124913 defa incelendi
  • English Home English Home İle Yılbaşı Hazırlıkları Başlasın!

    English Home İle Yılbaşı Hazırlıkları Başlasın!

    Yılbaşı heyecanını mutfaktan yatak odanıza kadar yaşam alanlarınızın her yerine taşıyacak ürünler ve rengarenk hediyelikler ile tüm English Home mağazalarında! Desenli bone china tabak setl...
    2 Aralık 20162831 defa incelendi