Kayahan En Güzel Aşk Şarkılarını Turkcell Müzik için Söyleyecek

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2134 defa incelendi
  • Puan : star star star 62 incelemede 2,97 puan almıştır.
Turkcell, tüm müzikseverlere 14 Şubat Sevgililer Günü’nü Büyük Usta Kayahan ile birlikte kutlama fırsatı sunuyor. Kayahan, evinden vereceği ve internetten canlı yayınlanacak konserde en güzel aşk şarkılarını seslendirecek. Konseri izleyen şanslı 3 bin hayranına imzalı albümünü hediye edecek.

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, 14 Şubat Sevgiller Günü’nde müzikseverleri aşkı notalara döken Büyük Usta Kayahan ve eşi İpek Açar ile buluşturuyor. Ünlü müzisyen İskender Paydaş da konserin sürpriz konukları arasında. İnternet üzerinden canlı yayınlanacak tüm müzikseverlere açık konser, her an her yerden müziğe erişebilme olanağını zengin bir deneyime dönüştüren ve müzik keyfini katlayan Turkcell Müzik platformundan yayınlanacak.

Aşkın sesi internetten duyuluyor

14 Şubat Salı günü saat 16:00’da başlayacak konser, aşkı yüreğinde taşıyan müzikseverlere70’li yıllardan bu yanaşarkılarıyla pek çok kuşak için romantizmi tanımlayan Kayahan’ı bu özel günde canlı dinleyebilme fırsatı sunacak. İnternetin sınırları ortadan kaldıran gücü, Kayahan’ın sesinden aşk şarkılarınıwww.turkcellmuzik.com üzerinden naklen tüm Türkiye’ye taşıyacak.

“365 Gün” Kayahan dinleyebilmek için
Kayahan,  evinden vereceği konser esnasında izleyiciler ile konsere özel bir şifre paylaşacak. Turkcell Müzik, Sevgililer Günü’nün bu küçük sırrını kısa mesajla 1040’a gönderenler arasından ilk 3 bin kişiye Kayahan’ın 2011 yılında çıkardığı son single albümü 365 Gün’ü hediye edecek.

“Senin Kayahan şarkın hangisi?”
Facebook’ta Turkcell Sayfasını takip edenler, en sevdikleri Kayahan şarkısını konserde onun eşsiz yorumuyla dinleme fırsatı bulacak. 13 Şubat günü Facebook’ta yayınlanacak “Senin Kayahan şarkın hangisi?” sorusuna gelecek yanıtlar arasından en çok yazılan ilk üç şarkı, Turkcell Müzik’in Sevgililer Günü konserinde Kayahan tarafından seslendirilecek.





İlgili etiketler : Turkcell Muzik, Kayahan,

Haber Sahibi

Turkcell
  • Eklenme Tarihi

    : 14 Şubat 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2012
  • Trafik

    : 2134

Diğer Turkcell Haberleri