Katlanabilir Şehir Bisikleti ve Aksesuarları Tchibo'da

  • 14 yıl önce eklendi
  • 5593 defa incelendi
  • Puan : star star star 103 incelemede 2,78 puan almıştır.
Tchibo, yeni teması “Bisiklet Tutkusu”ndaki ürünlerle doğaya uzanan keyifli bir yolculuk vaat ediyor. Açık havada spor yapmanın şimdi tam zamanı

Şehir hayatının karmaşasından Tchibo’nun yeni teması “Bisiklet Tutkusu” ile uzaklaşın. Bisiklet ve tamamlayıcı aksesuarlarından rahat yürüyüş kıyafetlerine kadar pek çok ürün 9 Mayıs Pazartesi’den itibaren www.tchibo.com.tr online alışveriş noktasında; 11 Mayıs Çarşamba’dan itibaren ise tüm Tchibo mağazalarında satışa sunuluyor.

Tchibo’nun yeni temasında; trekking bisikleti, kask, tişört, polar yelek, değişebilir camlı gözlük, solar bisiklet bilgisayarı, 2’li bisiklet kolu, 2’li atlet seti, tişört, 2’li çorap seti, spor ayakkabısı, bisiklet selesi, şehir bisikleti, bluz, pantolon, eşofman üstü, kir tutmaz pantolon, çanta, bisiklet kilidi, bisiklet pompası, şapka, dağ bisikleti, şort, jel ayakkabı tabanı, 3’lü düzenleyici çanta seti, eldiven ve montlar spor tutkunlarını bekliyor. Yeni temada fiyatlar 12,95 TL’den başlıyor.

“Bisiklet Tutkusu” temasından bazı ürünler

Trekking Bisikleti: Modern, siyah renkli trekking bisikleti, dayanıklı sele borusu ve maşası, önde ve arkada V freni, otomatik aydınlatması ve ergonomik gidonu sayesinde sürüş konforunu artırıyor.  Fiyatı: 899,95 TL.

Kask: Düğme ayarı sayesinde başınıza tam oturan kask, çok hafif ve stabil yapıya sahip. Hava sirkülasyonu için 15 adet havalandırma deliği bulunan kaskın ön kısmı böceklere karşı koruyor. Siyah lila-beyaz-siyah renklerdeki kask, S/M, L/XL beden seçenekleri ile sunuluyor. Fiyatı:  64,95 TL.

Değişebilir Camlı Gözlük:  Renksiz, açık ve koyu tonlarda üç farklı cam seçeneği bulunan ürün, stabil, dayanıklı plastik sapları, plastik burun ve kulak destekleri ile dikkat çekiyor. UV ışınlarına karşı yüzde 100 koruyan değişebilir camlı gözlük, saklama kutusu, gözlük bandı ve temizleme bezi ile birlikte sunuluyor. Fiyatı:  26,95 TL.

Eşofman Üstü: Rüzgarlı havalar için ideal olan eşofman üstü, Clima Protection sistemi sayesinde rüzgar geçirmiyor. Teflon kaplaması ile su ve kir tutmayan lila renkli eşofman üstü, 36-38-40-42-44 beden seçenekleri ile sunuluyor. Fiyatı:  49,95 TL.

Şort: Vücuda tam oturan streç şort, optimum hareket özgürlüğü sağlıyor. Vücuda nefes aldıran, terletmeyen ve soğuktan koruyan antrasit renkteki şort, M, L, XL beden seçenekleri ile sunuluyor. Fiyatı: 49,95 TL.

Mont: Rüzgâra karşı hareket özgürlüğü sunan mont, teflon kaplama sayesinde kir ve su tutmuyor; üstelik vücuda hava aldırıyor. Arka kısmı daha uzun olan ve soğuktan koruyan siyah renkteki ürün, M-L-XL beden seçenekleri ile sunuluyor. Fiyatı: 99,95 TL.

Katlanabilir Şehir Bisikleti: Bisiklet, dayanıklı alüminyum kadro, önde V, jant ve geri fren ile tam güvenlik sağlıyor. Teker üzeri koruması, tekerin ömrünü uzatıyor ve jel dolgulu sele baskıyı azaltıyor. Kapanabilir pedalları taşımayı kolaylaştırıyor. Ağırlığı 14 kilogram olan katlanabilir şehir bisikleti, siyah renk seçeneği ile sunuluyor. Fiyatı: 799,95 TL.

Fonksiyonel Çanta: Omuz çantası olarak da kullanılabilen fonksiyonel çanta bisikletin arkasına kolayca asılabiliyor. Su geçirmez üst yüzeyi, iki tarafında cırt cırtlı geniş bölmesi bulunan çanta, siyah renk seçeneği ile sunuluyor. Fiyatı: 39,95 TL.




İlgili etiketler : Tchibo, Bisiklet, Aksesuar, Kask, Eşofman, Şort, Katlanabilir Şehir Bisikleti,

Haber Sahibi

Tchibo
  • Eklenme Tarihi

    : 3 Mayıs 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2011
  • Trafik

    : 5593

Diğer Tchibo Haberleri

Benzer Haberler

  • Eti Eti Sarı Bisiklet, Bisiklet Geri Dönüşüm Kampanyası

    Eti Sarı Bisiklet, Bisiklet Geri Dönüşüm Kampanyası

    Kullanmadığınız Bisikleti Bisiklet Geri Dönüşüm Noktalarıa Getirin, Bisikleti olmayan çocuklar Kullansın! Eti Sarı Bisiklet; kullanılmayan bisikletleri gün ışığına çıkarıp tekrar kullanım...
    30 Mart 20191397 defa incelendi
  • Eti ETİ Eski Bisikletlere Hayat Veriyor!

    ETİ Eski Bisikletlere Hayat Veriyor!

    ETİ, Aktif Yaşam Derneği işbirliğiyle hayata geçirdiği ETİ Sarı Bisiklet Sosyal Sorumluluk Projesi, "2. El Bisiklet Kampanyası" kapsamında topladığı atıl bisikletlere, "Bisiklet Tamir Şenliğ...
    12 Mayıs 20171742 defa incelendi
  • Tchibo Tchibo ile Şimdi Spora Renk Katın

    Tchibo ile Şimdi Spora Renk Katın

    Tchibo, 25 Mart Çarşamba günü tüm Tchibo mağazalarında, Tchibo.com.tr’de ve 444 28 26 numaralı telefonla sipariş hattında satışa çıkacak yeni teması “Şimdi Spora Renk Katın” ile spor keyfini...
    17 Mart 20151683 defa incelendi
  • Kliksa Bisiklet Seçiminde 10 Altın Kural

    Bisiklet Seçiminde 10 Altın Kural

    Kliksa, yaz dönemi yaklaşırken kışın alınan kilolardan kurtulmak, hem ruhsal hem de fiziksel sağlığa katkı sunan bir hobiye sahip olmak ve formunu bisiklet sürerek korumak isteyen kullanıcıl...
    29 Nisan 20151719 defa incelendi
  • N11.com Katlanabilir Bisikletler n11.com'da

    Katlanabilir Bisikletler n11.com'da

    Günlük hayatın ve şehir hayatının içinde kullanmaya devam edebileceğiniz, kolaylıkla katlanıp hızlıca tekrar sürmeye hazır hale gelen katlanabilir bisikletler n11.com’da Gezerken spor yapın...
    14 Temmuz 20153030 defa incelendi