Karnaval Tadında Sömestr Tatili Agora İzmir'de

  • 6 yıl önce eklendi
  • 2619 defa incelendi
  • Puan : star star star star 58 incelemede 3,81 puan almıştır.
Agora Alışveriş Merkezi’nin sömestr tatili boyunca gerçekleşecek olan birbirinden eğlenceli etkinlikleri ile çocuklar tatil keyfini ikiye katlıyor.

Sömestr tatilinin tadını Agora Alışveriş Merkezi’nde çıkartacak olan çocuklar hem yoğun geçen eğitim döneminin yorgunluğunu atacak, hem de yaratıcılıklarını çeşitli aktiviteler ile geliştirebilecek. 22 Ocak Pazartesi günü başlayacak etkinlikler Sömestr Tatilinin sonuna kadar hafta içi her gün saat 14:00- 18:00 arasında devam edecek.

Birbirinden Renkli Atölye Çalışmaları ve Eğlenceli Oyunlar ile Sömestr Etkinlikleri Dopdolu!
22-26 Ocak ve 29 Ocak- 4 Şubat tarihlerinde saat 14:00 -18:00 arasında gerçekleşecek olan yaratıcı atölye çalışmaları ile çocuklar el becerileri geliştirerek yeni hobiler edinme fırsatı yakalayacak ve interaktif oyunlar ile eğlenceye doyacaklar.

Sömestr tatili boyunca hafta içi her gün; Oyun Hamuru Atölyesi, Canavar Dikim Atölyesi, Uzay Kumu Atölyesi, İçimdeki Ressam, Lego Atölyesi, Puzzle Atölyesi, Renkli Yastıklar Atölyesi, Artistik Atölyesi, Slime Atölyesi, Parmak Kukla Atölyesi, Magic Nuudles Tasarım Atölyesi, Annem ile Pasta Yapıyorum ve Önlük Tasarlıyorum Workshopları ile minikler keyifli vakit geçirirken yaratıcılıklarını geliştirecekler.

Dansa Var Mısın? etkinliği ile de çocuklar enerjilerini ortaya çıkartacaklar. Ayrıca 19 Ocak saat 15.00’da A Blok Etkinlik Alanı’nda gerçekleşecek İzmir Özel Türk Koleji Bando ve Dans Gösterisi ile minikler, Sömestr’a eğlenceli bir giriş yapacaklar.

En Güzel Karne Hediyeleri Agora Alışveriş Merkezi’nde!
Sömestr boyunca Agora Alışveriş Merkezi mağazalarından yapılan tek seferde 250 TL ve üzeri alışverişlerinizde, anında sürpriz hediyeler kazanma şansı Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçilerinin olacak. Sürpriz hediyeler stoklarla sınırlı olup, kampanya 20 Ocak -29 Ocak tarihleri arasında geçerli olacaktır.

Agora Eğlence Merkezi’nden Büyük Sömestr Sürprizi!
Agora Eğlence Merkezi Sömestr’de minik ziyaretçilerini güzel bir sürpriz ile karşılayacak. Sömestr süresince karnesini gösteren minikleri Agora Eğlence Merkezi’nde çeşit çeşit hediyeler bekliyor olacak. Oyuncak araba’dan Tangram’a, Kumbara’dan Maşa ile Koca Ayı Figürlerine, Gemi Maketi’nden Polly Bebek’e kadar birçok farklı seçenekte hediye sunacak olan eğlence merkezine karnesini götüren minikler diledikleri oyuncağı tercih edebilecek.

 Ayrıca Agora Eğlence Merkezi’ndeki birbirinden eğlenceli oyuncaklar ile çocuklar keyifli saatler geçirerek, sömestr tatillerini karnaval tadında yaşayacaklar.



İlgili etiketler : Agora İzmir, Agora İzmir Etkinlikleri, Çocuk Etkinlikleri, Sömestr Etkinlikleri,

Haber Sahibi

Agora İzmir AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 18 Ocak 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 4 Şubat 2018
  • Trafik

    : 2619

Diğer Agora İzmir AVM Haberleri

Benzer Haberler

  • Agora İzmir AVM En Çılgın Karakterler Bayram'da Agora İzmir'de

    En Çılgın Karakterler Bayram'da Agora İzmir'de

    Her zaman çocukları mutlu edecek etkinliklere yer vermeyi amaçlayan Agora Alışveriş Merkezi, Kurban Bayramı’nda da minik ziyaretçileri için özel birbirinden eğlenceli etkinlikler hazırlıyor....
    24 Ağustos 20171762 defa incelendi
  • Agora İzmir AVM Okula Dönüş Agora izmir'de Eğlenceye Dönüşüyor!

    Okula Dönüş Agora izmir'de Eğlenceye Dönüşüyor!

    2003 yılından beri İzmirlilerin en gözde mekânı haline gelen Agora Alışveriş Merkezi, yeni eğitim ve öğretim dönemi öncesi okul alışverişi için birbirinden seçkin markaları ve birbirinden re...
    11 Eylül 20171442 defa incelendi
  • Agora İzmir AVM Emoji Tiyatro Gösterisi Agora İzmir'de

    Emoji Tiyatro Gösterisi Agora İzmir'de

    Emoji Tiyatro Gösterisi 16-17 Haziran’da Agora Alışveriş Merkezi’nde! Her zaman çocukları mutlu edecek etkinlikleri organize eden Agora Alışveriş Merkezi, Ramazan Bayramı’nda da minik ...
    4 Haziran 20182221 defa incelendi
  • Özdilek İzmir AVM Robocar Poli Özdilek İzmir AVM'de

    Robocar Poli Özdilek İzmir AVM'de

    Özdilek İzmir AVM’den yarıyıl tatiline özel keyifli etkinlik! Özdilek İzmir Alışveriş Merkezi sömestir tatilinde minik misafirlerini Dünyaca ünlü çizgi film Robocar Poli’nin kahramanlar...
    9 Ocak 20191802 defa incelendi
  • Agora İzmir AVM Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler Agora İzmir'de

    Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler Agora İzmir'de

    Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler Müzikli Kukla Gösterisi Agora İzmir Alışveriş Merkezi’nde! Her zaman öncelikle bayram şekeri minikleri mutlu edecek etkinliklere yer vermeyi amaçlayan Agor...
    13 Ağustos 20182135 defa incelendi