Kanz'dan Çocuğunuzu Güneş Işınlarına Karşı Koruyacak Koleksiyon

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1701 defa incelendi
  • Puan : star star star 44 incelemede 2,82 puan almıştır.
Çocuk giyiminin öncü markası Kanz’ın Ultraviole korumalı özel kumaşlarla ürettiği giysiler, 80 SPF’ye kadar maksimum koruma sağlayarak çocukları güneşin zararlı ışınlarından koruyor. UV korumalı mayolar, t-shirtler, şortlar, etekler, eşofmanlar ve Doll şapkalara sahip olmak için Kanz ve S&D mağazalarına uğramak yeterli.

Kanz’ın UV korumalı kumaş teknolojisiyle ürettiği UV korumalı ürünler,  krem, şemsiye ya da diğer kumaş türlerine göre çok daha etkin ve uzun süreli koruma sağlayarak minikleri güneşin zararlarından koruyor.  Kanz’ın 80 SPF’ye kadar koruma sağlayan özel kumaşlarla üretilmiş ürünleri uzun süreli etkin koruma sağlıyor ve henüz cilt yapısı tam olarak gelişmemiş bebek ve çocukları güneşin zararlı ışınlarından koruyor.

0-12yaş şapkalar, mayolar, t-shirtler, şortlar, etekler, eşofmanlar ve sweat-shirtler ile bir adım önde olan çocuklar Kanz’ın özel koleksiyonuyla yazın tadını çıkaracak. Sarı renkli UV etiketi ile sunulan UV Korumalı özel ürünlere Kanz ve S&D mağazalarından ulaşılabilir.

UV korumalı kumaşların etkisi
UV Standartları 801’e göre üretilmiş tekstil ürünleri hem daha uzun süre, hem de daha etkin bir koruma sağlayarak güneşin zararlı ışınlarını en aza indirgiyor.

Yapılan araştırmalar UV korumalı kumaşlarla üretilen tekstil ürünlerinin diğerlerine göre farkını kanıtlıyor. İşte sonuçlar:

UV koruma şekli

UV koruma faktörü

UV korumalı giysiler

20 - 80

Doğru şekilde uygulanan koruyucu kremler

0 - 30

Yünlü ya da pamuklu giysiler

Yaklaşık 10

Ağaç gölgesi

5 - 15

Şemsiye altı

Yaklaşık 5






İlgili etiketler : Kanz, Çocuk Giyim,

Haber Sahibi

Kanz
  • Eklenme Tarihi

    : 6 Haziran 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2013
  • Trafik

    : 1701

Diğer Kanz Haberleri