Kanyon'da Benim Enerjim Bana Yeter

  • 8 yıl önce eklendi
  • 2247 defa incelendi
  • Puan : star star star 123 incelemede 3,19 puan almıştır.
Doğaya verdiği önemi hem mimarisi hem de çalışmaları ile her fırsatta sergileyen Kanyon, çevresel sorumluluk bilinciyle sürdürülebilirlik projelerine bir yenisini daha ekledi. Kanyon’nun farklı noktalarında belirlenen kinetik şarj noktalarına yerleştirilen ve elektrik üreten bisikletlerle elektronik cihazlarınızı doğaya hiçbir zarar vermeden, tamamen kendi enerjinizle şarj edebilirsiniz.

Hayatlarımızın her geçen gün daha da hızlandığı, her an ulaşılır olmanın daha da önemli olduğu günümüzde gelen aramaların, yanıtlamamız gereken maillerin, yapmamız gereken paylaşımların arkası kesilmezken biten şarjlarımızla uğraşmak oldukça yorucu. Kanyon sürdürülebilirlik projelerine bir yenisini daha ekleyerek, misafirlerinin bu sorununa, çevresel sorumluluk bilincini koruyarak çare oluyor.

“Benim Enerjim Bana Yeter” projesinde Kanyon’un kinetik şarj noktalarına yerleştirilen bisikletler günümüzün yaygın problemlerinden biri olan biten telefon şarjlarına çare olurken, doğayı korumanın önemini hatırlatan bir mesaj da veriyor. Kanyon’un farklı noktalarında oluşturulan Kinetik Şarj Noktaları’ nda kendi enerjinizi üreteceğiniz bisikletlerle elektronik cihazlarınızı şarj edebileceğiniz gibi doğanın korunmasına da destek olabileceksiniz.

 Eğer siz de kendi enerjinizi yaratıp doğaya katkıda bulunmak istiyorsanız, sizi Kanyon Kinetik Şarj Noktaları’nda pedal çevirmeye bekliyoruz.


İlgili etiketler : Kanyon, Kinetik Şarj Noktaları,

Haber Sahibi

Kanyon AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 24 Kasım 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2017
  • Trafik

    : 2247

Diğer Kanyon AVM Haberleri