Kadınlar Günü’ne Özel Ceren Aksan Keman Show Carrefour İçerenköy AVM'de

  • 10 yıl önce eklendi
  • 2059 defa incelendi
  • Puan : star star star star 57 incelemede 3,72 puan almıştır.
Türkiye’nin alışveriş merkezi yönetiminde lider şirketi Cefic tarafından yönetilen Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi’nden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sürprizi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi’nde sahne alacak olan Ceren Aksan hem çarpıcı performansı hem de  özel tasarım swarovski taşlı kemanı ile izleyenleri büyüleyecek.

8 Mart Cumartesi, 15.00 ve 16.30 saatlerinde iki ayrı performans sergileyecek olan Ceren Aksan konserinde ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatacak olan Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi, 15.00-18.00 saatleri arasında ise kadın ziyaretçilerine özel çeşitli yarışmalar düzenleyerek sürpriz hediyeler dağıtacak.

Ceren Aksan, 9 yaşında başladığı Hacettepe Üniversitesi Konservatuvarı'ndaki keman eğitimini, aynı üniversiteden mezun olarak tamamlamış, daha sonra keman eğitimine master seviyesinde devam etmiştir. Klasik müzik kariyeri boyunca, dünyaca ünlü birçok şef ve solist ile; Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, Opera ve Bale Orkestrası, Bilkent Senfoni Orkestrası, vb. bir çok önde gelen orkestranın yurtiçi ve yurtdışı konserlerinde, kayıtlarında ve turnelerinde çalışmıştır. Çarpıcı müziklerinin yanı sıra; özel tasarım (swarovski taşlı, transparan, vb.) el yapımı elektrik kemanları, tasarımcıların hazırladığı özel kostümleri, elektrik keman grubu, dansçıları, koreografileri ve enerjisiyle her zaman izleyicisine farklı ve etkileyici bir şov sunmayı amaçlayan ve bu yönde devamlı yenilikler yapan Ceren Aksan, keman şovlarıyla yurtiçi ve yurtdışında bir çok kişinin ilgisini çekmektedir.



İlgili etiketler : Kadınlar Günü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Ceren Aksan, Keman Show, Carrefour İçerenköy Avm,

Haber Sahibi

CarrefourSA İçerenköy
  • Eklenme Tarihi

    : 4 Mart 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 9 Mart 2014
  • Trafik

    : 2059

Diğer CarrefourSA İçerenköy Haberleri

Benzer Haberler