Jordan Markası ve Dwyane Wade, Jordan Fly Wade’in Piyasaya Sunulmasıyla Uçuşa Geçti

  • 14 yıl önce eklendi
  • 4283 defa incelendi
  • Puan : star star star 141 incelemede 2,72 puan almıştır.
NIKE’a bağlı bir birim olan Jordan Markası, markanın basketbol yıldızı Dwyane Wade’in imzasını taşıyan ilk ayakkabısı JORDAN FLY WADE’i piyasaya sundu. Bugüne kadar üretilmiş olan en hafif Jordan basketbol ayakkabısı olan JORDAN FLY WADE, günümüzün en iyi sporcularının en iyi performanslarını sergilemesi için tasarlandı.

Dwyane Wade, “İmzamı taşıyan ilk ayakkabının Jordan markasıyla piyasaya sürülmesinden heyecan duyuyorum. Oyun tarzımı tamamlayan bir ayakkabı üretmek için tasarım ekibiyle birlikte çalıştım; JORDAN FLY WADE basketbol sezonunun en önemli kısmında oyun tekniğimi bir üst düzeye taşıyacak” dedi.

Ünlü ayakkabı tasarımcıları Jordan Kreatif Direktörü Mark Smith ve Jordan Kıdemli Ayakkabı Tasarımcısı Tom Luedecke, sahadaki girişken tarzından ilham alan bir ayakkabı geliştirmek için Dwyane Wade ile yakın bir işbirliği içinde çalıştı. Wade’in amansız oyun yaklaşımını tamamlamak ve kendisine eleme maçlarında destek sağlamak için JORDAN FLY WADE’de, ayağın ön kısmında Nike Zoom birimi ve topukta Max Air birimi bulunuyor.

368 gram ağırlığındaki JORDAN FLY WADE ayrıca sahada en iyi performansı sağlamak için asimetrik konç ve tam boy Phylon orta tabana sahip. Tasarım özellikleri arasında, ayakkabının dilinde yeni Jordan DWade “3” logosu ve dış tabanda klasik Jordan fil derisi baskısı bulunuyor.

Jordan Markası, dünyanın en iyi sporcularının ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış yüksek kaliteli performans ayakkabıları üretimi konusunda köklü bir geçmişe sahip. JORDAN FLY WADE, Jordan’ın yeni nesil Jordan performans basketbol ürünleri üretmedeki sürekli azminin bir göstergesi.

Dwyane Wade, imzasını taşıyan ürünlerle diğer Jordan sporcuları Chris Paul, Carmelo Anthony ve Derek Jeter’e katılıyor. Dwyane Wade, Jordan Takımı’nın bir üyesi olarak bizzat Michael Jordan tarafından seçilmişti.

JORDAN FLY WADE Türkiye’de sonbahar aylarında 289 TL fiyatla satışa sunulacak.




İlgili etiketler : Nike, Jordan, Dwyane Wade, Jordan Fly Wade, Ayakkabı, Spor Ayakkabıi,

Haber Sahibi

Nike
  • Eklenme Tarihi

    : 5 Nisan 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2011
  • Trafik

    : 4283

Diğer Nike Haberleri

Benzer Haberler

  • Nike Nike Tight of the Moment x Jorden Sneaker Tight

    Nike Tight of the Moment x Jorden Sneaker Tight

    Nike Pro taytların tuval gibi kullanılmasıyla kadınları benzersiz çizgilerle buluşturan Nike, Jordan Brand işbirliğiyle yepyeni bir tasarıma imza attı. Sınırlı sayıda üretilen Nike Tight of ...
    9 Aralık 20141971 defa incelendi