Jean Etekle Stilinizi Yaratmanın 5 Yolu

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1080 defa incelendi
  • Puan : star star star 47 incelemede 3,04 puan almıştır.
Sıcak havalar kendini iyice gösterdiğine göre denim etek nasıl giyilir sorusunu yanıtlamanın vakti geldi. Morhipo.com styling ekibinin önerileriyle denim etek kullanımını masaya yatırıyoruz.

Jean ürünlerin modası asla geçmez. Yoğun sıcakların gelmesiyle de jean etekler yeniden hayatımızda kurtarıcı rol oynuyorlar. 2017 yazı tüm renklerin bir arada olduğu bir dönem olduğuna göre, kıyafetlerinizin de bu modaya uyması kaçınılmaz.

En sevdiğiniz tişörtler, her gün sizleri büyük bir rahatlıkla buluşturan sandaletleriniz ve seksi bodylerinizle birlikte kombinleyebileceğiniz denim etekleri giymenin en stil sahibi yollarını sizin için bir araya getirdik.

Volanlı Bluzlar ve Sandaletler
Fırfırlı veya bir diğer isimle volanlı bluzlar bu yazın favorilerinden biri. Zamansız bir parça olan denim etekle birlikte sezonun öne çıkan trendlerini bir arada kullanabilirsiniz. Kısa topuklu bir sandalet ve küçük şık bir çantayla hafta sonuna hazırsınız!

Baharlık trikolarla serin akşamlar
Baharlık trikolar çok popüler çünkü havaya hiç güven olmuyor. Yaz akşamlarında havanın serinleme ihtimaline karşı yanınızda bir hırka ya da ince bir triko bulundurmak mantıklı olacaktır. Elbette bu trikonun giydiğiniz diğer parçalarla uyumlu olmasına dikkat etmelisiniz. Jean etek, bahara uygun bir triko ve sneakerlarla üşümeden de şık görünebilirsiniz.

Seksi bluz ve topuklu ayakkabılar
Denim etek sizin için gündüz giyilebilecek bir parçaysa tekrar düşünmelisiniz. Gece dışarı çıktığınızda dantelli body ve yüksek topuklu bir stilettoyla mini jean etek sizce de harika görünmez mi? Üzerinize oversize denim ya da bomber ceket alarak serin havaya hazırlıklı olabilirsiniz.

Uzun Denim Etekler
Denim etek deyince akıllara çoğunlukla mini modeller geliyor olsa da bu sezon farklı alternatifler hayal gücümüzü zorluyor. Uzun eteklerinizi crop top tişört ve topuklu sandaletlerle tamamlayabilir, bu şekilde boyunuzu daha uzun gösterebilirsiniz.

Tüm mevsimlere uygun Bootie
Her mevsimde giyecek kadar çok seviyorsanız, bootie'lerinizi denim eteklerinizin altına da giyebilirsiniz. Kontrast oluşturacak renklerde bir gömlek veya tişört ile, çanta ve şık bir bootie, ofise uygun bir stil oluşturmanıza bile yardımcı olacaktır.



İlgili etiketler : Jean Etek, Morhipo, Giyim,

Haber Sahibi

Morhipo
  • Eklenme Tarihi

    : 20 Temmuz 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2017
  • Trafik

    : 1080

Diğer Morhipo Haberleri

Benzer Haberler

  • Morhipo People By Fabrika'nın Yeni Koleksiyonu Morhipo'da

    People By Fabrika'nın Yeni Koleksiyonu Morhipo'da

    Modanın e-ticaretteki adresi Morhipo.com'un özel markası People by Fabrika, sürdürülebilir modayı müşterilerine sunuyor.  Müşterilerin istek ve ihtiyaçlarına olduğu kadar çevreye de duy...
    23 Ekim 20201453 defa incelendi
  • Morhipo Sonbahar Alışverişinizi Şimdi Yapın, Avantajlardan Yararlanın

    Sonbahar Alışverişinizi Şimdi Yapın, Avantajlardan Yararlanın

    Sezon ve indirimli ürünleri tek bir çatıda toplayan Morhipo.com, yeni sezonda değerlendirilebilecek ürünleri yüzde 90'a varan indirimlerle sunuyor. Sonbahar alışverişini şimdiden yapanlar he...
    1 Ağustos 20181166 defa incelendi
  • Morhipo Morhipo'dan Düğünlere Uygun Giyinme Önerileri

    Morhipo'dan Düğünlere Uygun Giyinme Önerileri

    Düğün daveti alındığında akıllardan geçen ilk soru “Ne giyeceğim?” oluyor. Morhipo MAG ekibinin hazırladığı düğünlere uygun giyinme kuralları, hem dikkat çekmek hem de gelini gölgelemeden gi...
    8 Ağustos 20171296 defa incelendi
  • Morhipo Ayşe Deniz Yeğin For Morhipo Koleksiyonu Sadece Morhipo.com'da!

    Ayşe Deniz Yeğin For Morhipo Koleksiyonu Sadece Morhipo.com'da!

    Tasarımcı Ayşe Deniz Yeğin’in 2014 Yaz Koleksiyonu, ilk olarak ve sadece morhipo.com’da tüketiciler ile buluşuyor. Rahatlığı ön planda tutan çalışan şehirli kadının bir haftasını özetleyen A...
    22 Mayıs 20142701 defa incelendi
  • Morhipo Dünden Bugüne Trençkot Giyme Sanatı

    Dünden Bugüne Trençkot Giyme Sanatı

    Şık ve havalı görünmenin garantisi olan trençkot, 100 yılı aşan tarihiyle modanın en güçlü parçalarından biri ve uzun zamandır ünlülerin favorisi. Dünden bugüne hangi ünlünün trençkotu nasıl...
    20 Eylül 20171007 defa incelendi