İstinyePark Fashion's Night Out "Fashion Glows" Partisi

  • 12 yıl önce eklendi
  • 3100 defa incelendi
  • Puan : star star star 62 incelemede 3,16 puan almıştır.
Moda dünyasının en büyük alışveriş partisi Vogue Fashion’s Night Out İstanbul, bu yıl İstinyePark’ta çok özel bir parti ile kutlanıyor: “Fashion Glows”, 13 Eylül Perşembe akşamı İstinyePark’ta!

Siz de FNO’nun tek partisi “Fashion Glows” İstinyePark’ta! Davetli olmak ister misiniz?

Vogue katkılarıyla gerçekleşecek bu özel FNO partisi için, İstinyePark Markalar Sokağı parti alanına dönüşüyor. İstinyePark markalarının özel etkinlikleri, ışık şovları ve sürpriz isimlerin DJ performansları ile konuklarına unutulmaz bir FNO gecesi yaşatacak olan İstinyePark, gece boyunca açık kalacak.

İstinyePark’ı Facebook Twitter ve Pinterest üzerinden takip edin, sadece özel davetlilerin katılacağı İstinyePark “Fashion Glows” partisinde davetli olarak yerinizi alın!

13 Eylül 2012 İstinyePark “Fashion Glows” partisine nasıl davetli olurum?

Pinterest
İstinyePark’ı Pinterest’te takip edin, parti kıyafetinizi #FNOistinyepark Hashtag’ı ile Pin’leyin, Vogue FNO gecesinin en özel partisi “Fashion Glows” davetlisi olun!

- İstinyePark’ı Pinterest’te takip edin: pinterest.com/istinyepark

- Çılgın bir elbise, eğlenceli bir parti aksesuarı ya da göz alıcı bir ayakkabı… beğendiğiniz parti kıyafetini #FNOistinyepark Hashtag’ini kullanarak Pin’leyin.

- Tips.istinyepark.com blog editörleri, sizin parti Pin’inizi seçsin, 13 Eylül Perşembe FNO gecesi, İstinyePark “Fashion Glows” partisine davetli olarak katılın.

Twitter
twitter.com/istinyepark sayfasında, yılın en önemli moda gelişmeleri ile ilgili soracağımız soruları doğru yanıtlayan 20 takipçi, bu özel gecede davetli olarak yer alacak.


İlgili etiketler : Fashion Glows, İstinye Park, Fashion's Night Out, Parti, Eğlence, Etkinlik, Fno, Fno Partisi,

Haber Sahibi

İstinyePark AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 10 Eylül 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2012
  • Trafik

    : 3100

Diğer İstinyePark AVM Haberleri

Benzer Haberler