İstanbul Shopping Fest'in Sürprizlerle Dolu İlk En Uzun Gecesi Bu Sene Trump Towers Mall'da

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2532 defa incelendi
  • Puan : star star star star 97 incelemede 4,02 puan almıştır.
9 Haziran – 29 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek alışveriş festivali “İstanbul Shopping Fest” kapılarını bu yıl Trump Towers Mall’da açıyor.

Alışveriş ve eğlencenin merkezi İstanbul’da 9 Haziran – 29 Haziran tarihleri arasında yaşanacak alışveriş çılgınlığının en görkemli adresi İstanbul Shopping Fest kapılarını bu yıl Trump Towers Mall ile açıyor.

09 Haziran’da özel sahne şovlarıyla başlayacak olan festival, gece boyunca devam edecek DJ performansı ve sürprizlerle İstanbul’a merhaba diyecek. Trump Towers Mall’un “Shopping Fest” rüzgarı alışveriş tutkunlarına çeşitli sürprizler getirecek.

Ünlü perküsyon grubu Zalindé canlı performanslarıyla izleyicileri dansa ve eğlenceye çağıracak!
2002 yılında farklı etnik kökenlerden gelen 20 genç kadının bir araya gelerek kurduğu Zalindé isimli perküsyon grubu, 9 Haziran günü Trump Towers Mall’da gerçekleştirecekleri 4 canlı performansla İstanbul Shopping Fest’in açılışına renk katacak.

2007 ve 2011 yıllarında Paris Perküsyon Festivalinde birincilik ödülüne layık görülen grup çok özel dans şovlarıyla izleyenleri müziğin ritmi ve dansın büyüsüyle coşturacak.

Ziyaretçiler, moda avcıları sayesinde en uzun günde son trendleri takip edecek!
Trump Towers Mall’un ünlü stil danışmanları gün boyunca ziyaretçilere moda ve son trendler hakkında ipuçları verecek.

Türkiye’de modaya yön veren önemli isimlerden oluşan bir ekip İstanbul Shopping Fest kapsamında Trump Towers’taki mağazaları tek tek gezerek günün trendlerini belirleyecek, misafirler için özel kombinler oluşturacak! Belirlenen kombinleri taşıyan mankenler ise gün boyu AVM’de dolaşacak.
Tony Bennett konser biletleri Trump Towers Mall’da ve sadece sınırlı sayıda!

9 Haziran’da birçok sürpriz hazırlayan Trump Towers Mall, müzik dünyasının en önemli duayenlerinden Tony Bennett konserine özel sınırlı sayıda biletleri Shopping Fest açılışına özel olarak ziyaretçilerine sunuyor.

Trump Towers Mall, 9 Haziran tarihinde saat 19.00 itibariyle mağazalardan her 250 TL’lik alışverişe çekilişle Tony Bennett konser bileti kazanma şansı veriyor.

Ünlüler geçidi en uzun günde de devam ediyor!
Açıldığı günden beri D&R mağazasında müzik, edebiyat ve sanat dünyasının sevilen isimlerini hayranlarıyla buluşturan Trump Towers Mall, İstanbul Shopping Fest’e özel çok önemli isimleri yine sevdikleriyle buluşturuyor.
9 Haziran tarihinde ilk “en uzun gün”e ev sahipliği yapacak olan Trump Towers Mall D&R mağazasında ‘Tanrilar Okulu’ kitabinin yazari Stefano D'anna düzenlenen söyleşi ve imza gününde sevenleriyle bir araya gelecek.

Bu yıl çocuklar da festivaldeki yerini alacak!
Trump Towers Mall’un çocuklara özel katı Minimall’da da İstanbul Shopping Fest rüzgarları esecek!
Festivalin ilk uzun gecesinin yaşanacağı Trump Towers Mall’da yüz boyama-atölye etkinlikleri ve “Uykudan Önce Masal Okuma” aktiviteleriyle dopdolu bir gün geçirecekler.

Miniklerin en sevdiği Disney kahramanlarından Mickey ve Minnie çifti ise gün boyunca AVM’de dolaşarak çocukları selamlayacak ve en uzun geceye özel Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali! Gösterisi özel akşam seansıyla sahnede olacak.

9 Haziran gecesi 02.00’ye kadar açık olacak Trump Towers Mall, festival boyunca saat 23.00’a kadar hizmet verecek.

İstanbul Shopping Fest süresince Trump Towers Mall’da bulunan mağazalar, yeni sezon ürünlerini bu senenin sloganı olan yüzde 50 indirim fırsatları ve sürprizleri ile ziyaretçilerine sunacak.

Festivalin açılış günü Trump Towers Mall’da patenleriyle dolaşacak hostesleri takip eden ziyaretçiler, AVM ve mağazalar genelindeki sürprizleri takip edebilecekler!




İlgili etiketler : Trump Towers Mall, İstanbul Shopping Fest, İstanbul Shopping Fest 2012, İstanbul Alışveriş Festivali, Etkinlikler,

Haber Sahibi

Trump AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 31 Mayıs 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 29 Haziran 2012
  • Trafik

    : 2532

Diğer Trump AVM Haberleri

Benzer Haberler

  • İstanbul Shopping Fest İstanbul Shopping Fest 2012 Konser ve Etkinliklerle Devam Ediyor!

    İstanbul Shopping Fest 2012 Konser ve Etkinliklerle Devam Ediyor!

    9-29 Haziran tarihleri arasında ikincisi düzenlenecek olan İstanbul Shopping Fest (ISF) eğlenceye hız kesmeden devam edecek. Festival süresince düzenlenecek olan etkinlikler arasında Dj perf...
    23 Mayıs 20122839 defa incelendi
  • İstanbul Shopping Fest İstanbul Shopping Fest 2012 Etkinlikleri

    İstanbul Shopping Fest 2012 Etkinlikleri

    9-29 Haziran tarihleri arasında ikincisi düzenlenecek olan İstanbul Shopping Fest (ISF) eğlenceye hız kesmeden devam edecek. Festival süresince düzenlenecek olan etkinlikler arasında...
    22 Mayıs 20123457 defa incelendi
  • İstanbul Shopping Fest İstanbul Shopping Fest 2017

    İstanbul Shopping Fest 2017

    İstanbul Shopping Fest, 1-16 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek... Avrupa’nın en büyüleyici şehirlerinden biri olan İstanbul, bu yıl yedincisi düzenlenecek Shopping Fest ile unutu...
    1 Haziran 20171624 defa incelendi
  • İstanbul Shopping Fest İstanbul Shopping Fest 2016

    İstanbul Shopping Fest 2016

    1-31 Temmuz tarihleri arasında İstanbul Shopping Fest ile alışveriş ve eğlence dolu bir festival deneyimi yaşamaya hazır olun! Avrupa’nın en büyüleyici şehirlerinden biri olan İstanbul, bu ...
    28 Haziran 20162571 defa incelendi
  • İstanbul Shopping Fest İstanbul Shopping Fest Etkinlikleri 2017

    İstanbul Shopping Fest Etkinlikleri 2017

    Avrupa’nın en göz alıcı şehirlerinden biri olan İstanbul, bu yıl yedincisi düzenlenecek Shopping Fest ile unutulmaz bir ‘İstanbul’ deneyimi ile alışveriş keyfini bir arada sunuyor. Avrupa’n...
    1 Temmuz 20171529 defa incelendi