İstanbul Shopping Fest 2015 İçin Hazırlıklar Başladı

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1288 defa incelendi
  • Puan : star star star 7 incelemede 3,29 puan almıştır.
İstanbul’un marka kimliğine hizmet eden ve dünyanın en büyük alışveriş ve eğlence festivallerinden biri olmayı hedefleyen İstanbul Shoppig Fest’in (İSF) beşincisi için hazırlıklar başladı. İSF Platform Üyeleri'nin katılımı ile İstanbul Ticaret Odası'nda düzenlenen toplantıda festival önerileri ele alındı.

İstanbul Ticaret Odası Başkanı (İTO) ve İSF İcra Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, “2015 için asıl hedefimiz; yurtdışındaki etkinliklerle, festivalin çok daha geniş kitlelere tanıtılması olacak. Birlikte, tüm şehri içine alan bir katma değer oluşturacağız" dedi.

Önümüzdeki yıl 6-28 Haziran tarihleri arasında 5'incisi düzenlenecek olan İstanbul Shopping Fest, (İSF) perakende sektörünün en büyük markalarını bir araya getirecek. Festival hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken; İstanbul Ticaret Odası Başkanı (İTO) ve İSF İcra Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, İstanbul Shopping Fest Platform Üyeleri ile biraraya geldi.

Toplantıya ev sahipliği yapan İTO Başkanı İbrahim Çağlar; Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür A.Ş Genel Müdürü Nevzat Kütük, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, Tüm Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF) Başkanı Vahap Küçük, Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Hüseyin Doğan ile bir araya gelerek, 5. İstanbul Shopping Fest için katılımcı markaların beklentilerini paylaştı.

Türkiye’nin önde gelen markalarını bir araya toplayan; alışveriş, kültür, eğlence de dahil İstanbul'un tüm değerlerini öne çıkarmayı amaçlayan İstanbul Shopping Fest 2015 yılında da ziyaretçilerine heyecan yaşatacak.

İstanbul Shopping Fest'te Platform Başkanlığı'nı İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İcra Kurulu Başkanlığı'nı ise İstanbul Ticaret Odası yapıyor.

ÇAĞLAR: ASIL HEDEFİMİZ YURTDIŞINDA TANITIM
İstanbul Ticaret Odası’nda gerçekleştirilen toplantıda, yenilenen yüzüyle daha da büyüyen İstanbul Shopping Fest’in 2015 vizyonu paylaşıldı ve katılımcıların önerileri alındı.
İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, 2015 yılında festivalden, geçen yıllara oranla daha fazla katılım ve ciro hedeflediklerini ifade etti. Çağlar, "2015 için ilk hedefimiz; yurtdışındaki etkinliklerle, festivalin çok daha geniş kitlelere tanıtılması olacak. Bu sayede Shopping Fest ile İstanbul'a gelecek turist sayısını çok daha ciddi oranda artırmak istiyoruz. Birlikte, tüm şehri içine alan bir katma değer oluşturacağız. Festivalin daha hareketli ve canlı geçmesi için tüm İstanbullular'ın desteğine ihtiyacımız var" dedi.

SİMİTÇİDEN AVM’YE KADAR COŞKU YAYILACAK
İbrahim Çağlar, Shopping Fest enerjisinin; bu yıl caddedeki simitçiden en lüks AVM’ye, taksiciden eğlence ve konaklama sektörüne kadar çok geniş bir alana yayılacağını belirtti.
İstanbul'un marka kimliğini güçlendirmek yolunda büyük adımlar atan İstanbul Shopping Fest, oluşturduğu alışveriş rüzgârı ve güçlü sponsorlarının destekleriyle; dünyanın en büyük alışveriş başkentlerinden biri olmayı hedefleyen İstanbul’a değer katacak.



Haber Sahibi

İstanbul Shopping Fest
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Aralık 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2015
  • Trafik

    : 1288

Diğer İstanbul Shopping Fest Haberleri

Benzer Haberler

  • İstanbul Shopping Fest İstanbul Shopping Fest 2011 Basın Toplantısı

    İstanbul Shopping Fest 2011 Basın Toplantısı

    İSTANBUL SHOPPİNG FEST BASIN TOPLANTISI ÇIRAĞAN SARAYI’NDA YAPILDI 18 Mart - 26 Nisan 2011 tarihleri arasında 40 gün 40 gece alışveriş sloganıyla düzenlenecek olan İstanbul Shopping Fe...
    16 Mart 20114087 defa incelendi
  • İstanbul Shopping Fest İstanbul Shopping Fest 2014

    İstanbul Shopping Fest 2014

    Bu yıl 4. sü düzenlenecek olan Türkiye'nin en büyük Alışveriş Organizasyonu İstanbul Shopping Fest, bu yıl bir çok yenilikle 7 Haziran 2014 tarihinde başlayacak. İstanbul Shopping Fest 6 Ha...
    28 Mayıs 20142476 defa incelendi
  • İstanbul Shopping Fest İstanbul Shopping Fest 2016

    İstanbul Shopping Fest 2016

    1-31 Temmuz tarihleri arasında İstanbul Shopping Fest ile alışveriş ve eğlence dolu bir festival deneyimi yaşamaya hazır olun! Avrupa’nın en büyüleyici şehirlerinden biri olan İstanbul, bu ...
    28 Haziran 20162572 defa incelendi
  • İstanbul Shopping Fest İstanbul Shopping Fest Etkinlikleri 2017

    İstanbul Shopping Fest Etkinlikleri 2017

    Avrupa’nın en göz alıcı şehirlerinden biri olan İstanbul, bu yıl yedincisi düzenlenecek Shopping Fest ile unutulmaz bir ‘İstanbul’ deneyimi ile alışveriş keyfini bir arada sunuyor. Avrupa’n...
    1 Temmuz 20171530 defa incelendi
  • İstanbul Shopping Fest İstanbul Shopping Fest 2017

    İstanbul Shopping Fest 2017

    İstanbul Shopping Fest, 1-16 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek... Avrupa’nın en büyüleyici şehirlerinden biri olan İstanbul, bu yıl yedincisi düzenlenecek Shopping Fest ile unutu...
    1 Haziran 20171626 defa incelendi