İş Bankası İK eğitimlerine Uygulama Mükemmelliği Ödülü

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2896 defa incelendi
  • Puan : star star star star 63 incelemede 4,27 puan almıştır.
Türkiye İş Bankası eğitim ve gelişim alanında dünyanın en büyük meslek kuruluşu ASTD (American Society for Training & Development), tarafından her yıl düzenlenen Excellence in Practice (Uygulama Mükemmelliği) eğitim ödülüne layık görüldü.  İş Bankası EIP ödülünü Bankacılık Akademisi satış eğitimleriyle “İş Yerinde Öğrenme ve Gelişim” kategorisinde kazandı. Bugüne dek bireysel bankacılık satış ekibinde görev yapan yaklaşık 2500 çalışanın katıldığı Bankacılık Akademisi Satış Eğitimleri, Uygulama Mükemmelliği alanında dünya çapında başvuran 159 aday arasından seçildi.

Dünya çapında eğitim-gelişim konusunda prestij sahibi bir kuruluş olan ASTD’nin verdiğiExcellence in Practice ödülleri, iş sonuçlarına katkısı ölçülebilen ve dünya çapında örnek teşkil edeceğine inanılan projelere veriliyor. Ödül değerlendirme süreci, ASTD üyeleri ve bağımsız akademisyenlerin dâhil olduğu bir jüri tarafından kapalı inceleme esasına göre yapılıyor.  On kategoride verilen Excelence in Practice ödüllerinde eğitim içeriği, eğitimci kalitesi, eğitimin markalaşması, eğitim alanlar tarafından sahiplenilerek iş hayatında uygulanabilmesi, iş sonuçlarına ve çalışan performansına ölçülebilir katkı sağlaması, eğitim sonrasında anket, mailing, yarışma gibi takip aktiviteleriyle desteklenmesi alanlarındaki çalışmalar bir bütün olarak değerlendiriliyor.

İş Bankası ödülünü mayıs ayında ABD’de gerçekleştirilecek yıllık ASTD Kongresi’nde alacak. Ödül alan tüm kuruluşlar kongre süresince ödüllü programlarını tanıtabilecek.

American Society for Training & Development Hakkında
ASTD (American Society for Training & Development), eğitim ve gelişim alanında dünyanın en büyük meslek kuruluşudur. 1943 yılında kurulan ASTD’nin, 100’ün üzerinde ülkeden binlerce üyesi bulunmaktadır. Üyeleri arasında kamu ve özel sektörden her büyüklükte kurum, bağımsız danışmanlar, eğitim gelişim dünyasından tedarikçiler yer almaktadır. ASTD’nin son yıllarda yoğunlaştığı ana alan, kurumların iş performanslarını artırılmasını destekleyen eğitim/gelişim imkânlarının sağlanabilmesi olmuştur. Bu kapsamda, birlik oluşturduğu meslek standartları, mesleki eğitim ve sertifikasyon programları, yayınlar, her yıl düzenlenen 3 ana konferans ve dağıttığı ödüller ile dünya çapında eğitim/gelişim konusunda saygın bir yere sahiptir.


İlgili etiketler : İş Bankası, Uygulama Mükemmelliği Ödülü,

Haber Sahibi

Türkiye İş Bankası
  • Eklenme Tarihi

    : 6 Şubat 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2012
  • Trafik

    : 2896

Diğer Türkiye İş Bankası Haberleri