İnci Deri Love Etc. ve Noir 2015 Koleksiyonu

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2285 defa incelendi
  • Puan : star star 23 incelemede 2,3 puan almıştır.
Tüm davetliler önünde, hayatınızın en anlamlı “evet”iyle yepyeni bir döneme adım atarken ve eşinizin gözlerinin içine bakarak ilk dansınızı yaparken...

‘En unutulmaz gecenize’ seçkin gelin ve damat tasarımlarıyla ‘şıklığın imzasını’ atan İnci Deri’nin Love Etc. & Noir koleksiyonları; gözleri kamaştıran yeni sezon modelleriyle sizi bekliyor...

Masallardaki kadar romantik bir aşkın gerçeğe dönüştüğü düğününüzde; tüm gözler sadece sizin üzerinizde olacak. İnci Deri’nin gelin ve damat koleksiyonları Love Etc. & İnci Noir’ın en seçkin modelleri ise; ayakkabılarınızı gecenin en şık detayı olarak unutulmaz kılacak.

Hayalinizdeki tüm modelleri bulabileceğiniz zengin koleksiyonuyla İnci Love Etc. yeni sezonda sizi bekliyor. Duru güzelliğin simgesi beyazın düğününüze zarafet ve asalet katacağını düşünüyorsanız; bu rengin en güzel tonlarıyla hayat bulan koleksiyon beklentilerinize cevap verecek.

Nikahta ayakkabının en önemli 2 rolü
Nikahınızda giyeceğiniz ayakkabının aslında iki ayrı rolü vardır. Birincisi; bekar arkadaşların adlarını ayakkabının altına yazma; diğer de imzayı attıktan sonra damadın ayağının üstüne basma geleneği... İşte, bu iki anı da ölümsüzleştirirken aslında başrol ayakkabınızda.

İlk dans, en romantik tasarımlarla daha unutulmaz olacak
Sedefli kırık beyaz tonlarındaki modelleri süsleyen ‘danteller’, en çarpıcı aşk masallarının diyarına taşıyacak. İlk dansınızı yaparken, bütün gözler üzerinizde olacak… Saten kumaş ve yarı şeffaf file tasarımlı ayakkabılarınız, gelinliğinizin altında yok olan ayakkabıların aksine tüm güzelliğinizi taçlandıran en gözde parçalar olacak.

Stiletto’nun çekiciliği ile daha iddialı; daha tarz sahibi
“İddialı bir gelinim ve hayatımın en anlamlı ‘evet’inde, bu iddiamı ayakkabımla ortaya koyacağım” diyorsanız; Love Etc.’nın ‘Stiletto’ları tam size göre! Yüksek ve alçak ökçeli, sivri burunlu alternatifleriyle göz alan stiletto’larla, çekiciliğiniz ve tarzınızla düğün gecesine de damganızı vuracaksınız.

Siz oturursanız herkes oturur; pistten inmek yok!
İddialı bir ‘evet’ ve romantik ilk dans sonrasında, düğününüzün en eğlenceli saatlerine hazır mısınız? Kendi düğününüzde pistten hiç inmeden, en az davetliler kadar eğlenmek istiyorsanız;  ışıltılı taşlarla süslü bant detaylarına sahip, dolgu topuklu, yuvarlak burunlu ve yüksek platformlu  modelleri, gecenizi daha uzun ve daha rahat yaşayabilmeniz için tasarladık.

Şeffaf file detayları ve burun kısmındaki ışıltılı taşlı babetlerle de gece boyunca konforunuzdan ödün vermeden eğlenebilmenin tadını çıkaracaksınız. Unutmayın; düğünler gelin ve damat pistteyse eğlencelidir!

Damatların tercihi İnci Noir...
Klasik veya iddialı; ayağınızda İnci Noir ile gecenin baş aktörü sizsiniz...

İnci Noir’ın yeni sezon modelleri; sizi “göz alıcı gelinin yanındaki damat” statüsünden çıkararak baştan ayağa şıklığını ortaya koyan iddialı bir damat olabilmeniz için tasarlandı.

Şık bir düğünün baş aktörü olmak için, sade ve bir o kadar rafine tasarımlara sahip loafer veya bağcıklı modellerden birini tercih edebilirsiniz.

İnci Noir ile  konuşulacaksınız!
Eğer “benim vazgeçilmezim siyah ve rugan” diyorsanız; düz çizgilerle her tarz damatlıkla kullanılmak üzere tasarlanan modellerde aradığınız şıklığı bulacaksınız!
 
Saten kumaş ve kapitone dikiş detaylarla hareketlendirilen modellerin smokininizle sağlayacağı uyum, davetliler tarafından “göz alıcı gelinin yanındaki asil damat” olarak hatırlanmanızı garantileyecek.
“Damatlık sadece siyah olmaz” diyerek farklı renkte bir smokin giymeyi tercih ederseniz, İnci Noir’ın lacivert tonlarındaki rugan modelleriyle iddianızı ortaya koymak sizin elinizde.




 İnci Deri - 1

İnci Deri - 1

 İnci Deri - 2

İnci Deri - 2

 İnci Deri - 3

İnci Deri - 3

 İnci Deri - 4

İnci Deri - 4

 İnci Deri - 5

İnci Deri - 5

 İnci Deri - 6

İnci Deri - 6

 İnci Deri - 7

İnci Deri - 7

 İnci Deri - 8

İnci Deri - 8

 İnci Deri - 9

İnci Deri - 9

 İnci Deri - 10

İnci Deri - 10

 İnci Deri - 11

İnci Deri - 11

 İnci Deri - 12

İnci Deri - 12

 İnci Deri - 13

İnci Deri - 13

 İnci Deri - 14

İnci Deri - 14

 İnci Deri - 15

İnci Deri - 15

 İnci Deri - 16

İnci Deri - 16

 İnci Deri - 17

İnci Deri - 17

 İnci Deri - 18

İnci Deri - 18

 İnci Deri - 19

İnci Deri - 19

 İnci Deri - 20

İnci Deri - 20

 İnci Deri - 21

İnci Deri - 21

 İnci Deri - 22

İnci Deri - 22

 İnci Deri - 23

İnci Deri - 23

 İnci Deri - 24

İnci Deri - 24

 İnci Deri - 25

İnci Deri - 25

 İnci Deri - 26

İnci Deri - 26

 İnci Deri - 27

İnci Deri - 27

 İnci Deri - 28

İnci Deri - 28

İlgili etiketler : İnci Deri, Damat Ayakkabısı, Gelin Ayakkabı, Gelin Koleksiyonu, Damat Koleksiyonu,

Haber Sahibi

İnci Deri
  • Eklenme Tarihi

    : 7 Nisan 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : 7 Nisan 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2015
  • Trafik

    : 2285

Diğer İnci Deri Haberleri

Benzer Haberler

  • İnci Deri İnci Deri Love Etc. ve Damat Koleksiyonu

    İnci Deri Love Etc. ve Damat Koleksiyonu

    İnci Deri, prens ve prenseslere layık ayakkabılarını, en mutlu günlerinde şık ve rahat olmak isteyen gelin ve damatların beğenisine sunuyor… İnci’nin gelinler için hazırladığı “Love Etc...”...
    12 Ağustos 20132608 defa incelendi
  • Marcatelli Marcatelli Gelin Ayakkabısı Modelleri

    Marcatelli Gelin Ayakkabısı Modelleri

    Bir ömür boyu hayatlarını uyum içerisinde yaşamaya söz verecek olan gelin ve damatlar, Marcatelli Gelin ile bu söze ilk adımını atıyor… Marcatelli Gelin, gelin ve damatlara özel tasarladığı...
    18 Mart 20143208 defa incelendi
  • Deichmann Deichmann Gelin Ayakkabısı Koleksiyonu 2015

    Deichmann Gelin Ayakkabısı Koleksiyonu 2015

    Deichmann İle Sonsuza Dek Evet! Deichmann’ın gelin ayakkabıları koleksiyonu, aşklarını bir imza atarak duyurmak isteyen kadınların, hayatlarının en özel anlarındaki tercihi oluyor. Markanın...
    30 Mart 20152526 defa incelendi
  • İnci Deri İnci Deri Love Etc. Koleksiyonu

    İnci Deri Love Etc. Koleksiyonu

    Seçkin ve özgün tasarımları ile gelin adaylarının, en gözde tercihi haline gelen İnci Deri Love Etc. Koleksiyonu, bu yaz da danteller, taşlar, tüller, inciler ve simlerle süslenen birbirinde...
    2 Nisan 20142070 defa incelendi
  • Tergan Deri Tergan Gelin ve Damat Ayakkabı Modelleri

    Tergan Gelin ve Damat Ayakkabı Modelleri

    Tergan, hem gelinleri, hem de damatları sevindirirken keselerini zorlamayacak bir kampanya başlatıyor. Yeni sezon ürünlerinde başlayan kampanya kapsamında, %60’a varan indirim fırsatı gelin ...
    6 Mayıs 20143132 defa incelendi