İnci Deri Love Etc. Koleksiyonu

  • 10 yıl önce eklendi
  • 2061 defa incelendi
  • Puan : star star star 43 incelemede 2,65 puan almıştır.
Seçkin ve özgün tasarımları ile gelin adaylarının, en gözde tercihi haline gelen İnci Deri Love Etc. Koleksiyonu, bu yaz da danteller, taşlar, tüller, inciler ve simlerle süslenen birbirinden farklı modelleri ile göz kamaştırıcı gelinlerin vazgeçilmezi olacak. Love Etc. Koleksiyonu çılgın gelin adayları için ise parlak renkli alternatifler sunuyor.

2013/2014 yaz gelin ayakkabı modellerinde beyaz ve krem tonlarında saten ve taşlı modeller ön plana çıkıyor. Platform ve ince topuklar her yıl olduğu gibi bu yılda popülerliğini devam ettiriyor.
Swarovski taşlar ve parlak süslemelerle bezenen Love Etc. gelin ayakkabıları, önü açık, ucu açık, T- kayışlı, D’orsay, Marry Jane, Pump, platform, ince topuk, kalın topuk, bilekten kayışlı ve sandalet gibi farklı modellerle bu yazın düğün sezonuna hazırlanıyor.

Şık babetlerin tamamladığı koleksiyon, bu özel ve yorucu günde rahat olmayı tercih eden gelinlere olduğu kadar, gecenin ilerleyen saatlerinde dans pistinde kalmaya devam etmek isteyen gelinlerin şıklıklarını tamamlayacak 2. ayakkabı tercihleri olacak.

Çılgın Gelinlere, Çılgın Ayakkabılar
İnci Love Etc. Koleksiyonu, kuralları yıkan alternatif gelinlere, alternatif gelin ayakkabıları sunuyor.
Pembe, sarı, fuşya gibi canlı ve iddialı renklerin öne çıktığı Love Etc. koleksiyonu, cesur gelinlere olduğu kadar, düğün ayakkabılarını daha sonra da kullanmak isteyenlere de hitap ediyor.
Nişandan kınaya, bekarlığa vedadan, düğün ve düğün sonrası partilere kadar evlenme telaşında olan gelin adaylarına bir çok şık alternatif sunan İnci Love Etc. Koleksiyonu, evlilik sürecinde gelin adaylarının vazgeçilmez arkadaşı olarak öne çıkıyor.

Love Etc. Gelinlerine, İnci Noir Damatları Eşlik Ediyor
İnci Noir 2014 yazı damatlık ayakkabı koleksiyonunda siyah ve ruganlar “olmazsa olmaz” modeller olarak ilk sırada yerini alıyor.  Kibar çizgileri ve desenleri ile kendi içinde farklılaşan siyah rugan damat ayakkabılarına beyaz ile siyah-beyaz modeller de eşlik ediyor.

İnci Noir damatları, 2014 evlilik sezonunda da Love Etc. gelinlerine eşlik ederek, sofistike, elegan ve ışıltılı bir çift oluşturuyor.




 İnci Deri - 1

İnci Deri - 1

 İnci Deri - 2

İnci Deri - 2

 İnci Deri - 3

İnci Deri - 3

 İnci Deri - 4

İnci Deri - 4

 İnci Deri - 5

İnci Deri - 5

 İnci Deri - 6

İnci Deri - 6

 İnci Deri - 7

İnci Deri - 7

 İnci Deri - 8

İnci Deri - 8

 İnci Deri - 9

İnci Deri - 9

 İnci Deri - 10

İnci Deri - 10

 İnci Deri - 11

İnci Deri - 11

İlgili etiketler : İnci Deri, Gelin Ayakkabısı, Gelin Ayakkabıları, Ayakkabı, Ayakkabı Modelleri,

Haber Sahibi

İnci Deri
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Nisan 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 2 Nisan 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2014
  • Trafik

    : 2061

Diğer İnci Deri Haberleri

Benzer Haberler

  • Marcatelli Marcatelli Gelin Ayakkabısı Modelleri

    Marcatelli Gelin Ayakkabısı Modelleri

    Bir ömür boyu hayatlarını uyum içerisinde yaşamaya söz verecek olan gelin ve damatlar, Marcatelli Gelin ile bu söze ilk adımını atıyor… Marcatelli Gelin, gelin ve damatlara özel tasarladığı...
    18 Mart 20143198 defa incelendi
  • Deichmann Deichmann Gelin Ayakkabısı Koleksiyonu 2015

    Deichmann Gelin Ayakkabısı Koleksiyonu 2015

    Deichmann İle Sonsuza Dek Evet! Deichmann’ın gelin ayakkabıları koleksiyonu, aşklarını bir imza atarak duyurmak isteyen kadınların, hayatlarının en özel anlarındaki tercihi oluyor. Markanın...
    30 Mart 20152517 defa incelendi
  • Deichmann Deichmann Gelin Ayakkabıları Koleksiyonu

    Deichmann Gelin Ayakkabıları Koleksiyonu

    Deichmann’ın gelin ayakkabıları koleksiyonu, aşklarını bir imza atarak duyurmak isteyen kadınların, hayatlarının en özel anlarındaki tercihi oluyor. Markanın koleksiyonunda saflığı ve masumi...
    16 Haziran 20142636 defa incelendi
  • İnci Deri İnci Deri Love Etc. ve Damat Koleksiyonu

    İnci Deri Love Etc. ve Damat Koleksiyonu

    İnci Deri, prens ve prenseslere layık ayakkabılarını, en mutlu günlerinde şık ve rahat olmak isteyen gelin ve damatların beğenisine sunuyor… İnci’nin gelinler için hazırladığı “Love Etc...”...
    12 Ağustos 20132600 defa incelendi
  • İnci Deri İnci Deri Love Etc. ve Noir 2015 Koleksiyonu

    İnci Deri Love Etc. ve Noir 2015 Koleksiyonu

    Tüm davetliler önünde, hayatınızın en anlamlı “evet”iyle yepyeni bir döneme adım atarken ve eşinizin gözlerinin içine bakarak ilk dansınızı yaparken... ‘En unutulmaz gecenize’ seçkin gelin...
    7 Nisan 20152267 defa incelendi