İlk Sualtı Röportajı İstanbul Akvaryum'da Gerçekleştirildi

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1293 defa incelendi
  • Puan : star star star star 42 incelemede 4,45 puan almıştır.
Türkiye’deki ilk sualtı röportajı televizyonların sevilen yüzü Ece Vahapoğlu tarafından İstanbul Akvaryum’da gerçekleştirildi. Sportif kimliğiyle ön plana çıkan Vahapoğlu’nun İstanbul Akvaryum’da gerçekleştirdiği sualtı röportajının eğitiminden, dalış anına kadar her detayı dalış için davetiye çıkarır nitelikte.

Dünyanın en büyük tematik akvaryumu olma özelliğini taşıyan İstanbul Akvaryum, geçtiğimiz günlerde bir ilke ev sahipliği yaptı. Türkiye’nin ilk sualtı röportajı Ece Vahapoğlu’yla gerçekleştirildi. Dalış öncesinde eğitim havuzunda iki saat eğitim alan Ece Vahapoğlu, eğitim sırasındaki düşüncelerini, dalış anında yaşadıklarını ve sonrasındaki hislerini dakika dakika anlattı.

Sualtı dünyasının gizemli halini merak edenler için keyifli bir deneyim sunan İstanbul Akvaryum, dalış macerası yaşamak isteyenleri bekliyor. Dalış öncesinde 2 saat verilen eğitimin ardından, eğitmenler eşliğinde yepyeni bir keşifte bulunabilirsiniz.

150 farklı türde 1500 çeşit canlının yaşadığı dalış havuzunda köpekbalıklarıyla birlikte yüzebilir ya da sevdiğiniz birine böyle bir heyecan yaşatabilirsiniz. İstanbul'da Atlantik Okyanusu deneyimi yaşama şansını yakalayabilir, aldığınız eğitimden sonra farklı bir deneyimin baş kahramanı olabilirsiniz. Köpekbalıklarıyla aynı suda yüzmek, sonrasında ‘‘İstanbul Akvaryum Dalış Sertifikası’’ almak için 444 97 44 numaralı telefondan ya da dalis@istanbulakvaryum.com adresinden randevu alabilirsiniz.



İlgili etiketler : İstanbul Akvaryum, Ece Vahapoğlu, Sualtı Röportajı,

Haber Sahibi

İstanbul Akvaryum
  • Eklenme Tarihi

    : 18 Mayıs 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2015
  • Trafik

    : 1293

Diğer İstanbul Akvaryum Haberleri

Benzer Haberler