İhtiyaç Sahibi Çocuklar İçin Forum Aydın'da Örüyoruz!

  • 5 yıl önce eklendi
  • 1307 defa incelendi
  • Puan : star star star 46 incelemede 3,17 puan almıştır.
8 Kasım 2018 Perşembe günü Forum Aydın’da gerçekleştirilecek etkinlikte örgü severler ihtiyaç sahibi çocuklar için bir araya gelecek. Yürekleri ısıtan bu projenin bir parçası olmak isteyen herkes Forum Aydın’a davetli!

Onuncu yılında gerçekleştirdiği etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Forum Aydın, bu kez de yürekleri ısıtan bir projeye ev sahipliği yapıyor. 8 Kasım 2018 Perşembe günü saat 13.00 – 17.00 arasında Forum Aydın’da gerçekleştirilecek #EldenEleÖrgü buluşmasında, örgü severler bir araya gelerek ihtiyaç sahibi çocuklar için kışlık ürünler hazırlayacak.

Nako İplikleri’nin katkılarıyla yürütülen projenin bir parçası olmak ve en güzel örgülerini çocuklar için örmek isteyen herkes, Forum Aydın’a davetli!

Soğuk kış günlerine inat, hem gönülleri hem de ihtiyaç sahibi çocukları ısıtan #EldenEleÖrgü projesi, Türkiye’nin farklı şehirlerinde örgü sevenleri bir araya getiriyor. Nako İpliklerinin katkılarıyla yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında her ay bir şehir ziyaret ediliyor ve gönüllüler ihtiyaç sahibi çocuklar için atkı, bere, patik ve yelek örüyor. “İplikler bizden, emek sizden” mottosuyla yola çıkan proje bugüne kadar İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara, Edirne, Konya, Karadeniz Ereğlisi, Nevşehir, Kayseri, Gaziantep, Kahramanmaraş, Adana, Mersin, Eskişehir, Tekirdağ ve Balıkesir olmak üzere 16 farklı şehirde 3.200’den fazla gönüllüyü buluşturdu. Örülen 1500 parça kışlık ürün, doğu illerinde soğuk hava şartlarında eğitimine devam eden ilköğretim öğrencilerine ulaştırıldı.



İlgili etiketler : Forum Aydın, Elden Ele Örgü, Sosyal Sorumluluk,

Haber Sahibi

Forum Aydın
  • Eklenme Tarihi

    : 5 Kasım 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 18 Kasım 2018
  • Trafik

    : 1307

Diğer Forum Aydın Haberleri

Benzer Haberler