İDO Ramazan Bayramı'nda 164 Ek Sefer Koydu

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2545 defa incelendi
  • Puan : star star star 42 incelemede 3,19 puan almıştır.
Türkiye’nin Deniz Otobanı İDO, Ramazan Bayramı boyunca yaşanacak yoğunluğa uygun olarak yolcularının hızlı ve konforlu ulaşımını gözeten bir bayram tarifesi açıkladı. İDO’nun bayram tarifesinde tam 164 ek sefer yer alıyor.

Bayramın arefe günü olan 18 Ağustos Cumartesi tarihinden son günü olan 21 Ağustos Salı tarihine kadar tarifesini yeniden belirleyen İDO, Yenikapı - Bursa - Yenikapı hızlı feribot hattında ek 20,  Yenikapı - Bandırma - Yenikapı hızlı feribot hattında ek 16, Yenikapı - Yalova - Yenikapı hızlı feribot hattında ek 44 ve Pendik - Yalova - Pendik hızlı feribot hattında ek 26 sefer koydu.

Aynı şekilde, deniz otobüsü dış hatlarında da, Kartal - Yalova - Kartal hattında ek 16, İstanbul -Marmara - Avşa - İstanbul hattında ek 15, İstanbul - Armutlu - Kumla - Gemlik - İstanbul hattında ek 8, İstanbul - Çınarcık - İstanbul hattında ek 9 ve İstanbul - Esenköy - İstanbul hattında ek 10 sefer belirleyen İDO, rahat ve hızlı ulaşımları için yolcularına böylece toplam 164 ek sefer sunmuş oldu. 
Bayram boyunca, deniz otobüsleri iç hatlarda ve Sirkeci - Harem araba vapuru hattında ise Pazar günü tarifesi geçerli olacak.

İDO’nun Ramazan Bayramı tarifesine tüm ayrıntılarıyla www.ido.com.tr internet adresimizden, 444 44 36 no’lu çağrı merkezimizden ya da gişelerimiz ve acentelerimizden ulaşabilirsiniz. 

İDO’dan yolcularına seyahat tavsiyeleri
İDO, Ramazan Bayramı tarifesinin açıklanmasıyla birlikte, daha konforlu ve güvenilir bir seyahat için tüm yolcularına seyahat önlemlerini ve tavsiyelerini de bir kez daha hatırlattı.

İDO, yolcularına daha rahat bir seyahat için, biletlerini önceden almalarını ve terminale sefer saatinden yarım saat önce gelmelerini tavsiye ediyor. Bayram dolayısıyla yaşanacak yoğunluk nedeniyle yolcularına seyahat dönüşlerini son güne bırakmamalarını da öneren İDO, terminal yolcu salonu kapıları kapandıktan sonra sefere kesinlikle yolcu kabul edilmediğini de yolcularına bir kez daha hatırlatıyor.

İDO yolcuları, internetten ve çağrı merkezinden kredi kartı ile satın aldıkları biletler için; işlem yaptıkları kredi kartını terminallerde bulunan İDOMATİK’lerden okutarak veya PNR numarasını bilet satış görevlisine ileterek, terminal gişelerinde basılmasını sağlayabiliyorlar.

İDO seferlerinde, indirim uygulamaları, LPG ve CNG ile çalışan araçların kabulü, evcil hayvan taşınması, fazla bagaj ve yükler, gecikme ve iptallerle ilgili kuralları ido.com.tr internet adresimizden ya da 444 44 36 no’lu çağrı merkezimizden öğrenebilirsiniz.




İlgili etiketler : İdo, Ramazan Bayramı, Deniz Otobüsü, Bayram Seferleri,

Haber Sahibi

İstanbul Deniz Otobüsleri
  • Eklenme Tarihi

    : 6 Ağustos 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2012
  • Trafik

    : 2545

Diğer İstanbul Deniz Otobüsleri Haberleri

Benzer Haberler

  • Türk Hava Yolları Türk Hava Yolları Bayramda Ek Sefer Düzenleyecek

    Türk Hava Yolları Bayramda Ek Sefer Düzenleyecek

    Türk Hava Yolları, Ramazan Bayramı nedeniyle artan yolcu talebini karşılamak amacıyla 27-30 Ağustos 2011 tarihleri arasında toplam 30 ek sefer, 31 Ağustos-4 Eylül 2011 tarihleri arasınd...
    23 Ağustos 20112891 defa incelendi
  • İstanbul Deniz Otobüsleri İDO'dan Pazartesi Trafiğini Rahatlatacak Karar

    İDO'dan Pazartesi Trafiğini Rahatlatacak Karar

    İDO, 17 Eylül 2012 Pazartesi günü, okulların açılmasıyla yaşanması öngörülen trafik yoğunluğuna karşı bir önlem olarak, Sirkeci-Harem araba vapuru hattında, sabah 06:00 ile 13:00 saat...
    15 Eylül 20122122 defa incelendi
  • Outlet Center İzmit Bayram Ettiren Fiyatlar  Outlet Center İzmit'te!

    Bayram Ettiren Fiyatlar Outlet Center İzmit'te!

    Bu bayramda herkes; dünya markası ürünleri, fabrika fiyatlarıyla satışa sunan Outlet Center İzmit’te geliyor. Marka karmasını sürekli olarak yenileyen ve geliştiren Outlet Center İzmit; Ram...
    13 Ağustos 20122501 defa incelendi
  • 67 Burda AVM Demirpark AVM Ramazan Bayramı Etkinlikleri 2012

    Demirpark AVM Ramazan Bayramı Etkinlikleri 2012

    Yıl boyunca düzenlediği etkinlik ve kampanyalar ile alışverişi eğlenceye dönüştüren DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Ramazan Bayramı’nda da yine dopdolu programlar ve bayrama özel ind...
    16 Ağustos 20122924 defa incelendi
  • Palm City Mersin AVM Şeker Gibi Bayram Palm City Mersin AVM'de Yaşanır!

    Şeker Gibi Bayram Palm City Mersin AVM'de Yaşanır!

    CEFİC, alışveriş merkezi yönetiminde Türkiye’nin lider şirketi olarak yönetiminde bulunan Palm City Mersin Alışveriş Merkezi’nde düzenleyeceği Şeker Bayramı etkinlikleri ile ziyaretçilerine ...
    21 Temmuz 20141890 defa incelendi