İçinden Deniz Geçen Alışveriş Merkezi Aqua Florya!

  • 10 yıl önce eklendi
  • 2080 defa incelendi
  • Puan : star star star 62 incelemede 2,63 puan almıştır.
İstanbul’un ilk ve tek denize sıfır konumlu alışveriş merkezi Aqua Florya, alışveriş keyfine bambaşka bir boyut kazandırıyor. Birbirinden prestijli Türk ve dünya markaları, denize nazır yeme-içme alanları, açık hava sahnesi, sergi alanları ve sinema salonlarıyla ziyaretçilerine alışveriş, eğlence, kültür ve sanat aktiviteleri sunan Aqua Florya ile alışveriş keyfi deniz havasında yaşanıyor.

Denize sıfır konumuyla, ziyaretçilerine adeta “mavi tur” keyfi yaşatan Aqua Florya, bünyesinde barındırdığı 140 farklı Türk ve dünya markası, uçsuz bucaksız deniz manzarasına karşı konumlanan popüler kafe ve restoranları, denize açılan tam 11 adet sinema salonu, 1000 kişi oturma kapasiteli açık hava sahnesi ve düzenli olarak organize ettiği kültür sanat etkinlikleriyle Florya’nın yaşam merkezi oluyor.

Dünyaca Ünlü Markalar, Aqua Florya’da
Havalimanına yakınlığıyla İstanbul’un dünyayla buluşma noktası olarak da anılan Aqua Florya; Beymen, Arzu Kaprol, Vakko, Adolfo Dominguez, Gizia, Cerruti 1881, B&G Store gibi dünyaca ünlü markalara ev sahipliği yapıyor. Açık havanın ferahlığını, doğal gün ışığı aydınlatması ve uçsuz bucaksız deniz manzarasıyla içeriye taşıyan Aqua Florya, 45.000 metrekarelik alışveriş alanı ile ziyaretçilerine alışveriş yaparken adeta Marmara Denizi’nde bir gezintiye çıkmış hissini veriyor.

Yemek Yerken Denizden Vazgeçemeyenlere; Aqua Sahil
Alışverişin yanı sıra yemek keyfini de denize nazır yaşamak isteyenler, Aqua Florya’nın 52 bin metrekarelik peyzaj ve yürüme alanına sahip “Aqua Sahil”i boyunca sıralanmış; Ulus 29’un ilk AVM konseptli eğlence mekânı Walk In 29, Kitchenette, Tribeca, Big Chef’s, Midpoint, Pelit, Starbucks gibi kafe ve restoranlarını tercih ediyor.

Dileyenler ise Florya Pazarı’nın Aqua Florya içinde konumlanmış Macro Center, Şekerci Cafer Erol & Zeyyen, Balık Ev, Komşufırın gibi markalarından alışveriş yapabiliyor.

Bir Kültür Sanat Okyanusu: Aqua Sahne
Aqua Florya’nın denize sıfır, kuş bakışı konumu ile 1000 kişilik oturma kapasitesine sahip açık hava sahnesi  Aqua  Sahne, kültür- sanat etkinlikleriyle ziyaretçilerine kaliteli eğlencenin adresini gösteriyor.
Her ay düzenlediği konser ve aktivitelerle Aqua Florya, leb-i derya manzarasında, adeta yıldızların altında misafirlerini kültür ve sanatla buluşturuyor.

Ayrıca çocuklar için organize edilen özel etkinliklerle, ebeveynler için kreş hizmeti sunan “Afacan Park” alanıyla, denize açılan 11 adet sinema salonu ve sergi alanlarıyla Aqua Florya, ziyaretçiler nezdinde İstanbul’un en ayrıcalıklı alışveriş merkezleri arasında yerini alıyor.

Aqua Florya’dan Bir İlk; Food Court Teras
Yemek keyfini teras manzarasıyla perçinlemek isteyenler ise üst katta bulunan, İstanbul’un ilk ve tek deniz manzaralı “food court teras” alanındaki yeme içme mekanlarını tercih ederek Aqua Florya ile İstanbul’u ayrıcalıklı yaşamanın tadına varıyor.

Aqua Florya Engel Tanımıyor!
Engelli ziyaretçiler için de engelli park alanları dışında ücretsiz tekerlekli sandalye ve vale hizmeti de sunan Aqua Florya; alışverişi bambaşka bir boyutta ve renkte yaşamak isteyenlerin gözde mekanı oluyor.



İlgili etiketler : Aqua Florya, İstanbul Aqua Florya, Alışveriş Merkezi,

Haber Sahibi

Aqua Doodle
  • Eklenme Tarihi

    : 22 Ağustos 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ekim 2014
  • Trafik

    : 2080

Benzer Haberler

  • Aqua Florya AVM Ay Işığında Müzik Keyfi Aqua Florya'da

    Ay Işığında Müzik Keyfi Aqua Florya'da

    Ay ışığında denize sıfır bir müzik şöleni Aqua Florya'da sizleri bekliyor. Aqua Florya Alışveriş ve Yaşam Merkezi, yaz akşamlarını keyifle geçirmek isteyen İstanbulluları muhteşem deniz...
    15 Temmuz 2023364 defa incelendi
  • Aqua Florya AVM Aqua Florya'ya Batik Baharı Geliyor!

    Aqua Florya'ya Batik Baharı Geliyor!

    Bu sezon Aqua Florya'da düzenlenecek workshoplardan ilki olan ¨İlk Batik Tişört Workshopu¨ 8 Nisan'da gerçekleşecek. Batik iş birliğiyle yapılacak olan Workshop'ta, stil danışmanları eşliği...
    5 Nisan 20152432 defa incelendi
  • Aqua Florya AVM Ağustos Ayında

    Ağustos Ayında "Müzikli Geceler" Aqua Florya'da

    Alışveriş yapmak, eğlenmek, aynı zamanda dinlenmek isteyenlerin yolu, İstanbul’un ilk ve tek denize sıfır alışveriş merkezi Aqua Florya’dan geçiyor. Aqua Florya, Ağustos ayı boyunca Aqua Sah...
    6 Ağustos 20141740 defa incelendi
  • Aqua Florya AVM Aqua Florya 5. Yaşını Kutluyor

    Aqua Florya 5. Yaşını Kutluyor

    Sıradan alışveriş merkezi anlayışını değiştiren yepyeni konseptiyle sadece Florya’nın değil tüm İstanbul’un çekim merkezi olan Aqua Florya, 5. Yaşını 7 Ekim tarihinde dmuhteşem etkinliklerle...
    6 Ekim 20172115 defa incelendi
  • Aqua Florya AVM Yelda İpekli Stil Önerileriyle Aqua Florya'da!

    Yelda İpekli Stil Önerileriyle Aqua Florya'da!

    Ünlü stil danışmanı Yelda İpekli,  20 Kasım saat 13.00'te stil önerileriyle Aqua Florya'da! Batik mağazalarının marka koordinatörü ve ünlü marka danışmanı Yelda İpekli, Aqua Florya AVM...
    16 Kasım 20152355 defa incelendi