HP Teknoloji Tırı İstanbul Teknik Üniversitesi'ne Geliyor

  • 14 yıl önce eklendi
  • 3426 defa incelendi
  • Puan : star star star 32 incelemede 2,75 puan almıştır.
HP'nin, en yeni teknolojiyi, son donanımla birleştirdiği Teknoloji Tır’ı Türkiye’ye geliyor. HP, Intel ve Microsoft’un katkılarıyla eğitim teknolojilerini tanıtmak üzere özel olarak tasarlanan ‘Teknoloji Tırı’; Fransa, İngiltere, ispanya, Belçika, Hollanda, İtalya’dan sonra, 14- 15 Nisan 2011 tarihlerinde, İstanbul Teknik Üniversitesi’nde, teknoloji meraklılarıyla buluşacak. HP’nin, Microsoft’un ve Intel’in  demo ürünlerini sergileyeceği ‘Üniversite Teknoloji Günleri’ kapsamında, kariyer sohbetlerinden, ödüllü yarışmalara; mühendislik uygulamalarından, teknoloji seminerlerine kadar ziyaretçiler tüm aktivitelere ücretsiz olarak katılabilecek.

Teknoloji Tır’ı Türkiye’de
HP’nin koordinasyonu, Intel ve Microsoft’un katkıları ile dünyada 6 ülkeyi ve birçok farklı üniversiteyi dolaşan tırın yeni durağı Türkiye olacak. Bilişim sektörüne 20 yıldır hizmet veren HP tarafından, İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Kampüsü’nde, 14- 15 Nisan 2011 tarihlerinde, gerçekleşecek ‘Üniversite Teknoloji Günleri’ günleri kapsamında, gerçekleşecek uygulamalardan herkes ücretsiz olarak faydalanabilecek.

“Üniversite Teknoloji Günleri” kapsamında; eğitim teknolojileri, mühendislik ve CAD/CAE uygulamaları, eğlence ve oyun teknolojileri, teknoloji seminerleri ve kariyer günleri etkinlikleri ziyaretçilerle buluşacak.

Eğitim Teknolojileri etkinliği bünyesinde, HP, Intel ve Microsoft’un eğitim teknolojilerinin tanıtımı için özel olarak tasarladığı “Teknoloji Tırı” uzman personel tarafından, katılımcılara sergilenen teknolojilerin tanıtımı yapılacak ve çeşitli demolar sergileyecek.

Mühendislik ve CAD/CAE Uygulamaları ile mühendislik ve CAD/CAE uygulamalarına yönelik ürün ve teknolojilerin tanıtımı ve demoları yine aynı tır bünyesinde gerçekleştirilecek.

Eğlence ve Oyun Teknolojileri kapsamında, özellikle öğrencilere yönelik olarak eğlence ve oyun teknolojileri konusunda tanıtımlar, eğlenceli etkinlikler ve yarışmalar düzenlenecek.

Teknoloji Seminerleri ile “Teknoloji Tırı” konsepti altında tanıtımı yapılan eğitim, mühendislik, CAD/CAE, eğlence ve oyun teknolojileri üzerine HP, Intel ve Microsoft uzmanları tarafından çeşitli seminerler düzenlenecek.

Kariyer Günlerinde bünyesinde, HP, Intel ve Microsoft firmalarının insan kaynakları bölümleri kariyer günleri kapsamında çeşitli etkinlikler organize edecek.



İlgili etiketler : Hp, Hp Teknoloji Tırı, Üniversite Teknoloji Günleri, Intel, Microsoft, Oyun Teknolojileri,

Haber Sahibi

HP Hewlett-Packard
  • Eklenme Tarihi

    : 11 Nisan 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : 11 Nisan 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 16 Nisan 2011
  • Trafik

    : 3426

Diğer HP Hewlett-Packard Haberleri

Benzer Haberler

  • Bimeks Bimeks, Diyarbakır Bimeks ile 3. Franchise ve 36. Mağazaya Ulaşıyor!

    Bimeks, Diyarbakır Bimeks ile 3. Franchise ve 36. Mağazaya Ulaşıy

    Tüketicilere hep en taze teknoloji ürünlerini en iyi fiyat garantisi ile ve en iyi ödeme seçenekleri ile sunan Bimeks, Franchise mağazaları ile büyümeye devam ediyor. Gaziantep Bimeks Te...
    21 Aralık 20106712 defa incelendi
  • Vega Outlet Eskişehir NeoPlus Outlet Teknoloji Günleri Başlıyor

    NeoPlus Outlet Teknoloji Günleri Başlıyor

    NeoPlus Teknoloji Günleri 23-26 Haziran 2011! NeoPlus Outlet ve Yaşam Merkezinde Eskişehir'lileri Tüm teknolojik ürünlerde inanılmaz fırsatlar ile hayalinizdeki elektronik ürünlere çok...
    22 Haziran 20114246 defa incelendi
  • Beylikdüzü Migros AVM Beylikdüzü Migros AVM Teknoloji Günleri

    Beylikdüzü Migros AVM Teknoloji Günleri

    03 - 12 Haziran tarihlerinde Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen Teknoloji Günleri ile ziyaretçilerini en yeni teknolojik ürünler ile buluşturacak. Alışveriş merkezinde b...
    3 Haziran 20115896 defa incelendi
  • TerraCity AVM TerraCity Teknoloji Festivali Başlıyor

    TerraCity Teknoloji Festivali Başlıyor

    TerraCity Robot Kulübü Teknoloji festivalinde 7’den 70’e herkesin ilgisini çekecek,‘Maker’ atölyeleri ile hayata farklı bakmaya ve 3Dyazıcıların nasıl çalıştığını, 3boyutlu objeleri nasıl ta...
    19 Nisan 20181437 defa incelendi
  • Torium AVM Torium AVM Babalar Günü Etkinlikleri

    Torium AVM Babalar Günü Etkinlikleri

    Torium AVM 6-19 Haziran tarihleri arasında tüm babalar ve çocuklarını bekliyor. Salih Memecan İmza Günü: Ünlü karikatünst Salih Memecan, "O Bir Kahraman" adlı kitabım 19 Haziran Pazar gü...
    11 Haziran 20114237 defa incelendi