Homend Grilliant 1401, Türkiye’nin ilk ve tek cam yüzeyli elektrikli ızgarası

  • 13 yıl önce eklendi
  • 6032 defa incelendi
  • Puan : star star star 140 incelemede 3,39 puan almıştır.
Evinizde bir Homend yeniliği daha! Türkiye’nin ilk ve tek cam yüzeyli elektrikli ızgarası Grilliant 1401 sayesinde, içinizdeki doktor da mangal keyfinize alkış tutacak.

Sizin için mangal sezonu artık hiç sona ermeyecek. Nedeni ise basit; Grilliant 1401! Hem açık havada hem de mutfakta kullanılabilen Homend’in yeni ürünü Grilliant 1401’in cam yüzeyinde omletten gözlemeye, sebzeden ete kadar pek çok yiyecek sağlıkla ve lezzetle pişiyor.

Çok kısa zamanda 300°C’ ye kadar ısınabilen iki farklı pişirme bölümü ile Grilliant 1401, mangal severleri kömürün zararlarından kurtararak insan sağlığını koruyor. Diğer elektrikli ızgaralara göre %40 daha az enerji kullanarak çevreye de katkıda bulunan Grilliant 1401, bu özelliklerinden ötürü Homend tarafından gerçek bir yeşil ürün olarak konumlandırılıyor. Grilliant 1401, sadece 1280 W güç harcıyor.

Mangal yapmak artık çok kolay
Grilliant 1401’in sıcak tutma bölmesi ile siz ızgara yapmanın keyfine varırken yemeğiniz piştikten sonra da sıcak kalıyor. Sadece mangalsever erkeklerin değil ızgaranın lezzetine doyamayan kadınların da rahatlıkla kullanabileceği bir ürün olan Grilliant 1401’in paslanmaz çelikten imal edilmiş spatulası sayesinde ızgara yapmak artık herkes için çocuk oyuncağı!

Grilliant 1401’in cam yüzeyi elde ve bulaşık makinesinde kolayca temizlenebiliyor. Üstelik koruyucu çerçevesi sayesinde etrafa yağ sıçratmıyor ve her yer pırıl pırıl kalıyor. Böylece, yemeğinizi pişirdikten sonra size sadece afiyetle tadına bakmak kalıyor. Çizilmelere dayanıklı cam yüzeyiyle Grilliant 1401 şıklığını da uzun yıllar koruyor.

Elektronik kontrol paneli sayesinde Grilliant 1401, yiyeceklerinizi istediğiniz ısıda pişirmenizi, dilediğiniz yumuşaklıkta servis etmenizi sağlıyor ve misafirlerinizin gözünde sizi usta bir aşçıya dönüştürüyor.

Profesyonellerin de tercihi
Homend Grilliant 1401, sadece lezzet düşkünü tüketicilere değil, profesyonel aşçılara da hitap ediyor. Dünyanın birçok ülkesinde eğitim gördükten sonra Türkiye’ye dönen ve halen Türkiye Aşçılar Federasyonu Milli Takımlar Direktörü olarak hizmet veren Rafet İnce, Homend Tadım Günleri kapsamında basit ama birbirinden lezzetli yemekleri Grilliant 1401 ile pişirdi. Executive Chef Rafet İnce, Grilliant 1401 ile yaşadığı deneyimi şu sözlerle ifade ediyor: “Grilliant 1401 sayesinde yemek yaparken ne mangal yaptığınız zamanlardaki gibi kömürün yanması derdi ile uğraşıyorsunuz ne de kızartma esnasında olduğu gibi teflon tavanızın çizilmesi korkusunu yaşıyorsunuz. Böylece zararlı maddelerin açığa çıkması ve yemeğinize karışması tehlikesini yok etmiş oluyorsunuz. Grilliant 1401 ile bu türden sorunları hiçbir zaman yaşamıyorsunuz. Çok az enerji harcayarak hem sağlıklı, ekonomik, lezzetli ve pratik yemekler hazırlıyorsunuz hem de şık ve çalışkan bir ürünle yemek pişirmenin keyfine varıyorsunuz. Ayrıca, bir bölmesinde et pişirirken diğer bölmesinde kreplerinizi hazırlayabiliyorsunuz. Zamandan, enerjiden ve emekten tasarruf etmemizi sağlayan Grilliant 1401’i ülkemize kazandıran Homend’i tebrik ediyorum.

Niyetiniz ister et yemeği ister tatlı yapmak olsun, Grilliant 1401 ile farklı türdeki yiyecekleri kısa sürede lezzetli bir şekilde pişirebiliyorsunuz.”

Kızarmış hellim peynirinden közlenmiş patlıcan salatasına kadar Rafet Usta’nın tadım gününde önerdiği birbirinden farklı ve keyifli tarifleri siz de Grilliant 1401 ile kolayca pişirebilirsiniz. Hem siz hem de dostlarınız neler yapabildiğinize inanamayacaksınız.

Esse mağazalarında satılan Grilliant 1401 elektrikli ızgaranın dışında konuşan çay makinesinden çevreci elektrikli süpürgeye, elektrikli tirbuşondan dijital ütü ve buharlı pişiriciye kadar pek çok yenilikçi Homend küçük ev aletleri ürününü www.hepsiburada.com, Esse mağazaları, YKM, Bimeks, Media Markt, Electro World, KRC mağazaları ve seçkin züccaciyeler olmak üzere 450’yi aşkın noktada bulabilirsiniz. Grilliant 1401 Fiyatı: 447 TL





İlgili etiketler : Homend Grilliant 1401, Homend Elektrikli Izgara, Cam Yüzeyli Izgara,

Haber Sahibi

Homend
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Temmuz 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2011
  • Trafik

    : 6032

Diğer Homend Haberleri

  • Homend Kişisel Filtre Kahve Makinesi

    Akıllı, enerji tasarruflu ve şık ürünleriyle göz dolduran Homend, yine unutulmaz bir yılbaşı hediyes...

    9 Kasım 20181021 defa incelendi
  • Homend Royaltea 1722 Çay Makinesi

    Akıllı, enerji tasarruflu ve şık ürünleriyle göz dolduran Homend'in yeni ürünü Royaltea 1722 çay mak...

    19 Eylül 20181738 defa incelendi
  • Homend Food Runner 2002 Mikser

    Yaşamınızı kolaylaştırmayı hedefleyen elektrikli ev aletleri markası Homend, Foodrunner 2002 ile m...

    18 Temmuz 20113880 defa incelendi
  • Homend İstinyePark Tadım Günü

    Türkiye'nin ilk ve tek cam ızgarası Grilliant 1401 ile Tanışmayan kalmayacak! Yoğun talep üzerine "...

    16 Haziran 20114030 defa incelendi
  • Homend Şans Çemberi'nde Hediyeler Dağıttı

    Türkiye’nin en yenilikçi elektrikli ev aletleri markası Homend, bu yıl 3. kez düzenlenen Şans Çemb...

    15 Nisan 20113496 defa incelendi

Benzer Haberler

  • Tchibo Tchibo’da Barbekü Partisi

    Tchibo’da Barbekü Partisi

    Bahar ve yaz aylarının vazgeçilmezi olan barbekü keyfine dair her şey Tchibo’nun “Barbekü Partisi” temasında bir araya geliyor. 15 Mayıs’ta başlayacak temada yer alan ürünler Tchibo mağazala...
    7 Mayıs 20132791 defa incelendi
  • Tefal Tefal Family Grill İle Bayramda Mangal Partisi Başlasın!

    Tefal Family Grill İle Bayramda Mangal Partisi Başlasın!

    Yenilikçi ürünleri ile her zaman bir adım önde olan Tefal,   Family Grill Dumansız Izgara ile gerçek mangal keyfini tek bir ürün ile evinizde zahmetsizce yaşamanızı sağlıyor. 8-10...
    20 Eylül 20123416 defa incelendi
  • Philips Philips Aroma Kutulu Izgara

    Philips Aroma Kutulu Izgara

    Farklı ve eşsiz bir lezzet deneyimi arayanların imdadına, pişirilen yiyecekleri talaş aroması ve baharatlar ile daha zengin hale getiren yeni Philips Aroma Kutulu Izgara yetişiyor. Buhar h...
    1 Temmuz 20133478 defa incelendi
  • Arnica Arnica Izgara Lüx ile Kapalı Alanda Izgara Keyfi!

    Arnica Izgara Lüx ile Kapalı Alanda Izgara Keyfi!

    Izgara keyfini kapalı mekanlara taşıyan Arnica, Izgara Lüx ürünü ile kokusuz ve dumansız ızgara yapma imkanı sunuyor. Cam kapaklı ve kapaksız seçenekleri bulunan Izgara Lüks, haznesine konul...
    15 Ocak 20151389 defa incelendi
  • Arzum Arzum, Ramazan'da İftar ve Sahur Sofralarınızı Şenlendiriyor

    Arzum, Ramazan'da İftar ve Sahur Sofralarınızı Şenlendiriyor

    Mutfaktaki tüm ihtiyaçlarınızı bilen ve bu yönde ürünler tasarlayan Arzum, bu yıl da Ramazan’da iftar ve sahur sofralarınızı şenlendiriyor. Arzum 7/24 Otomatik Çay Robotu, Arzum Blendart B...
    20 Haziran 20141887 defa incelendi