Historia AVM'de Bu Ay Her Şey Kadınlar İçin

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2943 defa incelendi
  • Puan : star star star star 48 incelemede 3,54 puan almıştır.
8 – 25 Mart tarihleri arasında Historia AVM’de her şey kadınlara özel hazırlandı. Sağlıktan eğlenceye, yarışmalardan kostümlü fotoğraf çekimlerine kadar aklınıza ne geliyorsa hepsini bir yerde bulabileceksiniz.

50 ÜNLÜ KADIN “SHEDDEATH” KARŞITLIĞI İÇİN ŞİDDET MAĞDURU OLDU
Zeynep Beşerler, Doğa Rutkay, Zeynep Mansur, Deniz Çakır ve daha birçok ünlü kadın… Onları hep en güzel halleri ile ve kusursuz oyunculuklarıyla izlediniz. Şiddet görmüş hallerini merak ediyor musunuz? Dünya Kadınlar günü kapsamında 50 ünlü kadın Ümit Karalar’ın objektifine poz verdi. “SHEDDEATH” sergisini 8 – 25 Mart tarihleri arasında sergisi Historia AVM içerisinde ziyaret edebilirsiniz.

ÖNCE SAĞLIK

Kadınların korkulu rüyası haline gelen meme kanseri, serviks kanseri, eklem ağrıları ve bitmek bilmeyen diyet programları. 8 – 11 Mart tarihleri arasında uzman doktorlarımız aracılığıyla bu konularla ilgili tüm sorularınıza cevap bulacaksınız. Etkinlik programımızdan katılmak istediğiniz seminerleri seçin, Historia AVM veya Universal Aksaray Hastanesi’nden erken kayıt yaptıran ilk 100 kişi arasına girin, Universal Hastaneler Grubu’nda ücretsiz muayene fırsatını kaçırmayın.

Etkinlik programı:

Tarih / saat 14:00 – 14:45 15:00 – 15:45
8 Mart 12 Perşembe Serviks Kanseri, Korunma ve Tedavi Meme Kanseri, Korunma ve Tedavi Yolları
9 Mart 12 Cuma Safra Kesesi Taşları ve Tedavi Yöntemleri Meme Kanseri, Korunma ve Tedavi Yolları
10 Mart 12 Cumartesi Diz ve Eklem Ağrıları Serviks Kanseri, Korunma ve Tedavi
11 Mart 12 Pazar Doğru Beslenme Doğru Diyetle Zayıflama

DAHA NELER NELER…

8 Mart günü kadınları Historia AVM’nin her noktasında ayrı bir etkinlik karşılıyor. Barış Atmaca’nın sunumu ile 8 Mart günü hem eğlenecek hem sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalayacaksınız. Tarihi kostümler ile fotoğraf çektirebilecek ve günün sultanları, kraliçeleri olabileceksiniz. Aşk ve güzellik tanrıçası Afrodit’in dağıtacağı şans kurabiyeleriniz bakalım sizin geleceğiniz için neler söyleyecek?

Hepsi ve daha fazlası için 8 Mart günü Historia AVM’yi ziyaret edin…


İlgili etiketler : Historia Avm, Dünya Kadınlar Günü, Etkinlik, Zeynep Beşerler, Doğa Rutkay, Zeynep Mansur, Deniz Çakır,

Haber Sahibi

Historia AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 5 Mart 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2012
  • Trafik

    : 2943

Diğer Historia AVM Haberleri

Benzer Haberler