Hepsiburada.com'a Üç Farklı Araştırmada Birincilik

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1507 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 19 incelemede 4,58 puan almıştır.
Türkiye’nin lider e-ticaret platformu hepsiburada.com, Digital Age ve Marketing Türkiye dergilerinin üç farklı araştırmasında da birincilik elde etti. Hepsiburada.com, yapılan araştırmalarda internet reklamları en başarılı bulunan, en düzenli online alışveriş yapılan ve en cool online alışveriş sitesi seçildi.

İmza attığı pazarlama, iletişim ve reklam çalışmalarıyla bu alanlarda yapılan araştırmaların sonuçlarında ve ödüllerde zirveyi bırakmayan hepsiburada.com, Digital Age ve Marketing Türkiye dergilerinin üç farklı araştırmasında da birinci sırada yer aldı.

Hepsiburada.com, Digital Age dergisinin pazarlama ajansı ve araştırma şirketi FikriMühim ile birlikte hazırladığı, internet kullanıcılarının internet reklamları konusundaki görüşlerini içeren araştırmada, internet reklamları en başarılı bulunan e-ticaret sitesi oldu. Çok beğenilen “Her Şey Ayağına Gelsin” reklamlarının yanı sıra önemli günler ve dönemler için kurgulanan internet reklamları, hepsiburada.com’u birinci sıraya taşıdı.

Müşteri memnuniyetine yönelik çalışmalar olumlu sonuçlar veriyor
Aynı dönemde sonuçları yayınlanan bir başka araştırma da hepsiburada.com’un müşteri memnuniyetine yönelik yaptığı çalışmaların olumlu sonuçlarını gözler önüne serdi. Hepsiburada.com, Digital Age Dergisi’nde yayınlanan ve FikriMühim’in, WebLoyalty firması için yaptığı “nakit geri ödeme sistemleri” araştırmasında %40’lık oranla internet kullanıcılarının en düzenli online alışveriş yaptıkları e-ticaret platformu oldu.

Gençler “En cool hepsiburada.com” dedi
Marketing Türkiye Dergisi’nin araştırma şirketi Roamler Türkiye’ye yaptırdığı “en cool markalar” çalışmasının sonuçları yayınlandı. Hepsiburada.com, 18-24 yaş aralığındaki 900 gencin katıldığı bu araştırmada, gençler tarafından “en cool online alışveriş sitesi” seçildi. Hepsiburada.com, araştırmaya katılan internet kullanıcıların %28.1’lik kesimi tarafından birinci olarak değerlendirildi. Kullanıcıların en cool marka seçimlerinde çığır açma ve yeniliği temsil etme özelliklerinin belirleyici olduğu belirtildi.

Türkiye’de e-ticaret sektörünün en büyük oyuncusu olan hepsiburada.com, online alışverişi yaygınlaştıran çalışmalarına önümüzdeki dönemlerde de hız kesmeden devam edecek.



İlgili etiketler : Hepsiburada.com, Hepsiburada.com Başarı,

Haber Sahibi

Hepsi Burada
  • Eklenme Tarihi

    : 16 Kasım 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Kasım 2015
  • Trafik

    : 1507

Diğer Hepsi Burada Haberleri