Hayvan Sevgisi ve Nehir Konulu Resim Sergileri Espark'ta

  • 13 yıl önce eklendi
  • 1993 defa incelendi
  • Puan : star star star 54 incelemede 3,3 puan almıştır.
Espark Alışveriş Merkezi’nde ödül töreninin yapıldığı, Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Tepebaşı İlçesi sınırları içinde bulunan ilköğretim okulları 4. ve 5. sınıf öğrencilerine yönelik resim yarışması sonuçlandı. 33 ilköğretim okulundan 162 resmin katıldığı yarışmada üçüncülüğü Ülkü İlköretim Okulu'ndan Ekrem Karakaş, İkinciliği Reşat Benli İlköğretim Okulu'ndan Özge Köroğlu, birinciliği ise Özel Atayurt İlköğretim Okulu'ndan Sude Alkanat kazandı. Espark Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen ödül töreni renkli görüntülere sahne olurken, dereceye girenlere ödülleri Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç tarafından verildi.

Sarıcakaya ve köylüleri sosyal yardımlaşma derneğinin düzenlemiş olduğu “nehir” konulu resim yarışmasına Tepebaşı ve Odunpazarı ilçe milli eğitim okullarından 500 eser katıldı. Birinciliği Cengiz Topel İ.Ö.O.’dan Özlem Sena Özden, ikinciliği Ahmet Yesevi İşitme Engelliler İ.Ö.O.’dan Ahmet Çalışkan, üçüncülüğü İlhan Ünügür İ.Ö.O.’dan Yeliz Çoban ve mansiyon ödüllerini Muttalip Atatürk İ.Ö.O.’dan Gülsüm Cenik ve Reşat Benli İ.Ö.O’dan Zekiye İpek Yüksel kazandı. Dereceye giren öğrencilere ödüllerini Sarıcakaya Kaymakamı Sayın Bahattin Çelik, Sarıcakaya Belediye Başkanı Sayın Ali Kahya ve Sarıcakaya Derneği Başkanı Faruk Güler takdim etti.

İlk beşe giren öğrenciler büyük ödül olarak velileri ve öğretmenleriyle birlikte 3 Haziran Pazar günü Sarıcakaya’ya düzenlenen geziye katılacaklar. .



İlgili etiketler : Espark, Resim Sergisi,

Haber Sahibi

Espark AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 31 Mayıs 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2012
  • Trafik

    : 1993

Diğer Espark AVM Haberleri