Hayata Renk Katan Tasarımlar ve İlginç Hediyelik Ürünler KacirmaBunlari.com'da

  • 12 yıl önce eklendi
  • 1719 defa incelendi
  • Puan : star star 27 incelemede 2,07 puan almıştır.
 İnsanların hayatına renk katacak, tasarım ve ilginç hediyelik ürünler konusunda çok alternatifli ürün önerileri sunan KacirmaBunlari.com yenilenen arayüzüyle müşterilerinin karşısına çıkıyor.

Sadece farklı tasarım ürünleri ve hediye alternatifleri sunmakla kalmayan site aynı zamanda tüm ürünleri fırsat ürünü fiyatlarıyla müşterilerine ulaştırıyor. Son zamanlarda sayıları hızla artan fırsat sitelerinde olduğu gibi süreli fırsatlardan farklı olarak ürünler KacirmaBunlari.com'da, “sürekli” fırsat fiyatlarıyla müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Kendiniz ve sevdikleriniz için klişe hediyelerin ve ihtiyaç ürünlerinin ötesinde yüzlerce ilginç ve enteresan ürüne ulaşabileceğiniz sitede, ihtiyacınızı karşılarken hayatınızı renklendirecek, hediye alırken farklı bir şey olsun düşüncenize cevap bulacak aynı zamanda da hesaplı fiyatlarla karşılaşacaksınız.

75 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretinin alınmadığı sitede tüm ödeme alternatifleri ve tüm kartlara taksit imkanı mevcut. Kapıda ödeme seçeneğiyle ürünü görerek de alabilmek mümkün. %100 müşteri memnuniyetini yakalamayı hedefleyen site, almış olduğunuz ürünü sorgusuz sualsiz geri alma garantisi vererek de bu konudaki iddiasını ortaya koyuyor. Tüm Türkiye’ye ve aynı sepete tek kargo fiyatıyla da müşterilerine sorunsuz, kolay ve sürpriz maliyet olmaksızın hizmet veriyor.

Sosyal medyada da oldukça aktif olan site, müşterileriyle interaktif iletişim içerisinde olmaya da önem veriyor. Hediye kuponları, para puan kazanımları, her siparişe verdikleri hediye, indirimli ürün fırsatları ile KacirmaBunlari.com müşterilerinin daima yanında yer alıyor.

Amaçlarının nihai tüketiciye hem üründe hem de hizmette kaliteyi en uygun fiyata sunmak olduğunu vurgulayan site yöneticileri, 2013 yılında da bu amaçla hareket ederek bu yılı büyüme yılı olarak değerlendireceklerini sözlerine ekliyor.


İlgili etiketler : Kacirmabunlari.com, Hediyelik Eşya,

Haber Sahibi

Kaçırma Bunları
  • Eklenme Tarihi

    : 3 Ocak 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2013
  • Trafik

    : 1719

Diğer Kaçırma Bunları Haberleri