Havalar Isınırken Wenice Kids ile Şıklaşın

  • 13 yıl önce eklendi
  • 9234 defa incelendi
  • Puan : star star star 76 incelemede 2,51 puan almıştır.

Dünyanın en büyük çocuk hazır giyim markalarından biri olma yolunda ilerleyen Wenice Kids, yeni sezonda baharın tazeliğinden ilham alıyor.

Dünyanın en büyük çocuk hazır giyim markalarından biri olma yolunda ilerleyen Wenice Kids, yeni sezonda baharın tazeliğinden ilham alıyor. İlkbahar-Yaz 2011 sezonuna 4.800 modellik yeni koleksiyonu ile merhaba diyen marka, yine hem spor hem şık tasarımları ile dikkat çekiyor.

Mağazalarda yerini alan yeni koleksiyonda birçok tema ve renk bulunuyor. Modanın küçük takipçilerine hitap eden bu koleksiyonda 0-16 yaş kız ve erkekler için birçok alternatif bulmak mümkün.

Kızlar için, şeker pembenin sevimliliği, pudra pembesinin sadeliği ve parlament mavisinin çekiciliği buluşuyor. Ayrıca, gri ve narçiçeği renkleri bir arada kullanılıyor. Bunların yanı sıra şık western modellerde krem, hardal sarısı ve kahverengi vurgulanmış. Marine konseptinde ise mavinin beyazla uyumu yansıtılmış.Narçiçeği, su mavisi, çağla yeşili de bu sezonun trend renklerinden.
Denim modellerde, yelek ve kısa ceketler bu sezon raflarda yerini alacak, özellikle kovboy modeli ceket ve yelekler çocukların ilgisini çekeceğe benziyor.

Portre baskılı tişörtlerin yer aldığı yeni sezon modellerinde, aynı zamanda dünya şehirlerinin fotoğrafları da yer alıyor, hayvan figürleri de unutulmamış.Kelebek motifleri ve çiçek desenleri ise bu sezonun vazgeçilmezleri arasında. Kır çiçeği desenleri ise adeta baharı yaşatıyor.

Skinny olarak tanınan tayt modeli dar kotlar bu sezonun da moda parçalarından, özellikle taşlanmış olanlar son derece farklı ve şık. Aksesuarlarda, havaların ısınmasıyla beraber hem şıklık hem güneşten korunma amaçlı şapkalar baharı müjdeliyor. Cıvıl cıvıl bahar renklerinin hakim olduğu bebek tulumları, eşofman takımları ve elbiseler gösteriyor ki, son derece şık bir bahar küçük hanımları bekliyor.

Erkeklerde ise, hardal sarısı ve grinin bir arada kullanıldığı spor modeller son derece şık.
Turuncu ve kahverengi uyumunun yakalandığı rahat modeller, fıstık yeşilinin laciverti yumuşattığı şık modeller ve kırmızının yoğun kullanımı dikkat çekiyor. Parlament mavisi erkek modellerde de kullanılmış.

Marine teması, kızlarda olduğu gibi erkeklerde de bu sezonun modası, çizgili tişörtler hırkalarla beraber kullanıldığında denizci şıklığını yansıtıyor. Renkli şişme yelekler ve mevsimlik ceketler son dönemin en konforlu ve şık giysileri olmakla beraber bu sezon da edinilecek modeller arasında. Küçük beyler için hem spor hem şık bir sezon geçirecek.

Wenice Kids, bu sezon da her sezon olduğu gibi ulaşılabilir fiyatları ile çocuk modasının nabzını tutacak




 Wenice Kids İlkbahar - Yaz 2011

Wenice Kids İlkbahar - Yaz 2011

 Wenice Kids İlkbahar-Yaz 2011 Ürünleri

Wenice Kids İlkbahar-Yaz 2011 Ürünleri

 Wenice Kids İlkbahar-Yaz 2011 Modelleri

Wenice Kids İlkbahar-Yaz 2011 Modelleri

İlgili etiketler : Wenice, Çocuk Giyim, Wenice Kids, Wenice Kids Çocuk Giyim, Hazır Giyim, İlkbahar Yaz 2011,

Haber Sahibi

Wenice
  • Eklenme Tarihi

    : 7 Haziran 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 19 Ağustos 2011
  • Trafik

    : 9234

Diğer Wenice Haberleri

Benzer Haberler

  • Wenice Wenice Kids Okul Koleksiyonu

    Wenice Kids Okul Koleksiyonu

    Wenice Kids, 2011 – 2012 Eğitim Öğretim Yılı’na çocukların neşesine ortak olacak bir okul koleksiyonu ile “merhaba” diyor. Wenice Kids okul koleksiyonu cazip fiyatlarıyla da farklılık yar...
    6 Eylül 20116532 defa incelendi
  • Wenice Wenice'ten Somali'deki Çocuklar İçin Yardım

    Wenice'ten Somali'deki Çocuklar İçin Yardım

    68 ülkedeki 450 mağazası ve 1100 satış noktasıyla çocuk giyiminde dünyanın en önemli markalarından olan Wenice Kids, başlatmış olduğu sosyal sorumluluk kampanyası ile  bir kişinin yap...
    19 Ağustos 20113394 defa incelendi
  • Beymen Kids Dünyaca Ünlü Markaların Çocuk Koleksiyonları Beymen Kids'de

    Dünyaca Ünlü Markaların Çocuk Koleksiyonları Beymen Kids'de

    Beymen Kids dünyaca ünlü markaların yeni sezon kids koleksiyonlarını stil sahibi çocuklar ile buluşturmayı sürdürüyor. Beymen’in Zorlu Center, İstinye Park, Akmerkez ve Kavaklıdere mağazalar...
    3 Eylül 20142583 defa incelendi
  • F&F F&F Kids 2014 - 2015 Sonbahar/Kış Koleksiyonu

    F&F Kids 2014 - 2015 Sonbahar/Kış Koleksiyonu

    F&F Kids, Sonbahar/Kış sezonunda neşe içinde okula dönen çocuklara rengarenk tasarımlarıyla eşlik ediyor. Stil sahibi çocuklar… Çocukların eğlenceli dünyasını sımsıcak renklerle yansı...
    25 Ağustos 20141720 defa incelendi
  • Wenice Wenice Kids, Fenerium ile İş Ortaklığına Adım Atıyor

    Wenice Kids, Fenerium ile İş Ortaklığına Adım Atıyor

    İngiltere, Almanya, Fransa, İtalya ve Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 68 ülkedeki 480 mağazası ve 1250 satış noktasıyla çocuk giyiminde dünyanın en önemli markalarından olan Wenice ...
    8 Ağustos 20116234 defa incelendi