Halkbank'tan KOBİ'lere Özel Güvenceli Çek

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2292 defa incelendi
  • Puan : star star star 128 incelemede 2,85 puan almıştır.
Halkbank KOBİ’lerin ödeme alışkanlıklarını değiştirecek yeni çek ürünü “Halkbank Güvenceli Çek”i müşterilerinin hizmetine sundu. KOBİ’lere yönelik tasarlanan yeni çek ürünü, müşterilerin hesabında para olmasa dahi çekin üzerinde basılı tutarın tamamına ödenme garantisi veriyor.
Halkbank Güvenceli Çek ile tüm taraflar açısından çek riskini ortadan kaldırmayı hedeflediklerini ifade eden Halkbank Esnaf ve KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Taner Aksel bu ürün için müşterilere Halkbank kredi prosedürleri çerçevesinde özel bir kredi tahsis edileceğini söyledi. Aksel sözlerine şöyle devam etti;
 
 “Müşterimiz çek yaprağında basılı olan tutarı ödeyemezse, adına tahsis yapılmış özel kredi limitini kullanarak bu çekin ödemesini lehtara yapıyoruz. Böylece hem müşterimizin çeki yazılmamış oluyor hem de lehtar parasını Halkbank güvencesi ile rahatça tahsil ediyor. Üstelik Halkbank Güvenceli Çek kullanan müşterimizin, çekini güvence altına alınması için ilave hiçbir işlem yapılmasına da gerek yok. Çünkü Halkbank olarak çek karnesini müşteriye teslim ettiğimiz anda güvence altına almış oluyoruz. ‘Güvenceli çek’ ürünümüzle, çek üzerinde basılı tutarın tamamını güvence altına alan tek banka olarak KOBİ müşterilerimize sunduğumuz hizmette bir farklılık yaratmayı amaçlıyoruz. KOBİ’ler ‘güvenceli çek’le Halkbank güvencesi altında olmanın konforunu yaşayacaklar.”
 
Halkbank Güvenceli Çek karneleri, üzerine 5.000 TL ve 10.000 TL basılı olarak tasarlanmış. Her çek karnesi içinde tek bir tutar bulunuyor. Çek karneleri ise 10 yaprak ve 25 yaprak şeklinde talep edilebiliyor. Bir müşteri 5.000 TL’lik 10 yapraklı bir çek karnesi aldığında aslında 50.000 TL’yi cebinde nakit olarak taşımış oluyor. Belli teminat şartlarını yerine getiren müşterilere talepleri doğrultusunda hazırlanacak olan ‘güvenceli çek’ ürünü sayesinde çeki alan taraf, bu ürünün vadesinde nakit özelliği taşıdığını bildiğinden istihbarat yapmaya gereksinim duymayacak.


İlgili etiketler : Halkbank, Çek, Güvenceli Çek,

Haber Sahibi

Türkiye Halk Bankası
  • Eklenme Tarihi

    : 23 Mart 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2013
  • Trafik

    : 2292

Diğer Türkiye Halk Bankası Haberleri