Güzel Havaların Tadını Tchibo Bahçe Keyfi İle Çıkarın

  • 14 yıl önce eklendi
  • 4807 defa incelendi
  • Puan : star star star 44 incelemede 2,84 puan almıştır.
Isınan havalarla birlikte günün tüm yorgunluğunu attığınız ve belki de en keyifli saatlerinizi geçirdiğiniz bahçeleri düzenleme vakti geldi. Tchibo, yeni teması "Bahçe Keyfi" ile açık havaya çıkmayı daha zevkli hale getiriyor.

Güzel havaların tadı “Tchibo Bahçe Keyfi” ile çıkıyor. Aydınlatma ünitelerinden barbekü ürünleri ve bahçe mobilyalarına kadar pek çok seçenek, 25 Nisan Pazartesi’den itibaren www.tchibo.com.tr online alışveriş noktasında, 27 Nisan Çarşamba’dan itibaren ise tüm Tchibo mağazalarında açık havanın tadını çıkarmak isteyenleri bekliyor. Günün her saatinde, tüm aile bireyleri ve sevdikleriniz ile eğlenceli anlar geçirmeniz için sizin yerinize her türlü detayı düşünen Tchibo’nun yeni temasında peyzaj ve piknik zevkine hitap eden onlarca ürün bir arada sunuluyor.

Peyzaj meraklıları için “Bahçe Keyfi” nde bahçe eldiveni, bahçe makası, sulama kovası, düzenleyici, çocuk bahçe seti, 20’li bitki klipsi, paspas, terlik, hareket sensorlu bahçe süsü, 5’li çiçek sticker, büyük bahçe dolabı, su oluğu, bahçe duşu, çöp kutusu dolabı, çöp kutusu kamuflaj dolabı, LED ışıklı fener, güneş enerjili LED spot, dekoratif çoklu priz, LED ışıklı dekoratif taşlar, ışıklı saksı, ışıklı çakıl taşları, LED ışıklı rüzgar gülü seçenekleri yer alıyor. Piknik keyfi için ise Tchibo, barbekü, tekerlekli barbekü, barbekü seti, ızgaralar, çatal-bıçak-kaşık seti, saklama kabı, 4’lü tabak seti, 4’lü servis seti, masa örtüsü, piknik örtüsü, soğutucu çanta, piknik örtüsü, bahçe mobilya seti, bank, sandalye, şezlong, bahçe şemsiyesi, sehpalı sandalyeler, servis sehpası, köşeli bank, sandık, koruyucu kılıflar, 10’lu ahşap karo, şamdan seti, saksı seti, güneşlik, banyo brandası, güneş ve rüzgar koruyucu ürünlerini 9,95 TL.’den başlayan fiyatlarla sunuyor.

Tchibo Bahçe Keyfi temasından bazı ürünler

  • Kompakt Barbekü: Bahçede pikniğin tadı barbekü ile çıkıyor… İstenilen yere tahta sapı sayesinde rahatça taşınabilen siyah renkteki barbekünün ızgara bölümü her yüzeyi eşit pişirme imkanı sunuyor. Fiyatı: 89,95 TL.
  • Izgara Takımı : Paslanmaz çelikten üretilen ızgara takımı; ızgara maşası, ızgara çatalı ve ızgara spatulasından oluşuyor. Fiyatı: 39,95 TL.
  • Büyük Yer Matı:  Kir ve su tutmayan zemini ile piknikler için ideal piknik örtüsü, yeşil gül desenli, çizgili ya da turkuvaz beyaz kareli seçenekleri ile sunuluyor. Fiyatı: 39,95 TL.
  • Soğutucu Çanta: Turkuvaz, yeşil renklerdeki soğutucu çanta ile yiyecekler istenilen ısıda kalsın Altı şişenin rahatlıkla sığacağı fermuarlı çanta kolay temizleniyor. Fiyatı:  32,95 TL.
  • Bank: İki kişilik, kaliteli akasya ağacından üretilen bank ile bahçe keyfinizi tamamlayın Fiyatı: 269,95 TL.
  • Sallanan Sandalye: Bahçe keyiflerinize özel, kaliteli akasya ağacından üretilen sallanan sandalye, tüm hava koşullarına dayanıklı Fiyatı: 229,95 TL.
  • Sehpalı Sandalyeler: Sandalye ve sehpa bir arada… Ortasında şemsiye yerleştirilebilecek alan bulunan sehpalı sandalyelere, yer kaplamıyor Fiyatı: 299,95 TL.



İlgili etiketler : Tchibo, Bahçe Ürünleri, Kompakt Barbekü, Izgara Takmı, Yer Matı, Soğutucu Çanta, Bank, Sallanan Sandalye, Sehpalı Sandalye,

Haber Sahibi

Tchibo
  • Eklenme Tarihi

    : 20 Nisan 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Ağustos 2011
  • Trafik

    : 4807

Diğer Tchibo Haberleri

Benzer Haberler

  • Tchibo Tchibo’da Barbekü Partisi

    Tchibo’da Barbekü Partisi

    Bahar ve yaz aylarının vazgeçilmezi olan barbekü keyfine dair her şey Tchibo’nun “Barbekü Partisi” temasında bir araya geliyor. 15 Mayıs’ta başlayacak temada yer alan ürünler Tchibo mağazala...
    7 Mayıs 20132789 defa incelendi
  • Tchibo Tchibo ile Bahçelerinizi Keyifle Tasarlayın

    Tchibo ile Bahçelerinizi Keyifle Tasarlayın

    Sadece Tchibo.com.tr’de satışa sunulan “Bahçelerinizi Keyifle Tasarlayın” teması ile Tchibo, tüm bahçeleri yaza hazırlıyor. Baharın günden güne kendini hissettirmesiyle birlikte balkon ve ...
    4 Mayıs 20151572 defa incelendi
  • GittiGidiyor Bu Sezon Bahçeler GittiGidiyor ile Yenileniyor

    Bu Sezon Bahçeler GittiGidiyor ile Yenileniyor

    Havaların ısınmasıyla birlikte bahçe ürünlerinin satışı hız kazandı. Dikim dönemine girilmesi GittiGidiyor'da satılan bahçe aletlerine ilgiyi artırırken, dekorasyonda ise salıncaklar alışver...
    19 Mayıs 20171123 defa incelendi
  • Tefal Tefal Family Grill İle Bayramda Mangal Partisi Başlasın!

    Tefal Family Grill İle Bayramda Mangal Partisi Başlasın!

    Yenilikçi ürünleri ile her zaman bir adım önde olan Tefal,   Family Grill Dumansız Izgara ile gerçek mangal keyfini tek bir ürün ile evinizde zahmetsizce yaşamanızı sağlıyor. 8-10...
    20 Eylül 20123415 defa incelendi
  • Tüyap Fuarcılık Tüyap Bahçe Dünyası 2011 Fuarı - Bahçe Dünyasındaki Yenilikler

    Tüyap Bahçe Dünyası 2011 Fuarı - Bahçe Dünyasındaki Yenilikler

    Tüyap Fuarcılık, Bahçe Dünyasındaki Son Yenilikler, Bahçe Dünyası 2011’de İnşaat sektöründeki değişimlerle hızla büyüyen ve gelişen bahçe sektörü, 24-27 Mart tarihleri arasında TÜYAP...
    21 Mart 20116101 defa incelendi