Guess 2012-2013 Sonbahar / Kış Çanta Koleksiyonu

  • 12 yıl önce eklendi
  • 3811 defa incelendi
  • Puan : star star star 137 incelemede 3,04 puan almıştır.
Guess Sonbahar / Kış çanta koleksiyonu ile kadın ve erkekler ikonik bir havaya bürünüyor. Kadın koleksiyonunda hayvan baskıları, günlük kullanıma uygun deri çantalar ve zincir, tüy gibi metaryallerle zenginleştirilmiş ürünler yer alıyor.

Erkek koleksiyonunda ise, omuz çantaları, sportif şıklığı yansıtan tasarımlar ve hayvan baskılı çanta aksesuarlar ile birlikte deri eldivenler ve örgü detaylar ön plana çıkıyor.

Guess Sonbahar / Kış Çanta, Aksesuar Koleksiyonu
New animalier: Guess tarihindeki en ikonik hayvan baskısı yılan derisi, sonbahar/ kış koleksiyonunda, bir kaç renk çeşitiyle ve parlak timsah, yılan ve krokodil baskılarıyla birlikte kullanıyor.  Zebra ve pony ile birlikte kullanılan siyah ve beyaz tonlardaki zamansız parçalar koleksiyonu tanımlarken, zümrüt, elmas, mor, hardal ve konyak tonları  da koleksiyona maceracı bir ruh katıyor.

Daily fashion: Koleksiyonda günlük çantalar koyu renkler ve aynalı metal süsler ile kontrast tonlardaki fermuarlarla süsleniyor.  Günlük kullanım için tasarlanan çantalarda keçi derisi etkisi ve mat yumuşak hardal vinil kontrası, sonbahar renklerinde çekici çantalar yaratılıyor. Geniş bir yelpazede sunullan clutch çanta modelleri ise koleksiyonu tamamlıyor.

Evening: İki tonlu metal payetler, zengin devekuşu tüyleri, zarif fiyonklar, ince zincir detaylar, ve renkli taşları çanta koleksiyonunun evening temasını ortaya çıkarıyor. Siyah zemine zıt ışıltılı gümüş detaylar ve pembe tonlar dikkat çekmek isteyenler için alternatif seçenekler sunuyor.

Erkek  Koleksiyonu:
Clean and Smart:  Çanta ve omuz çantaları 4G guess logosu ve metal fermuar seçenekleriyle seçkin bir görünüm sunuyor. Tasarımlarda siyahın, koyu kahvenin ve grinin tonlarınının  şık görünüşünü, deri şeritler ve parlak gümüş parçalar tamamlanıyor. Metal kilitler ise meşgul işadamlarına  özel evrakları için ayrıcalıklı taşıma imkanı sağlıyor.  

Casual: Fonksiyonel çok yönlü çizgilerle, siyah, asker yeşili, kahverenginin tonları naylon ve deri parçalarla birleşerek sade bir tasarım meydana getiriyor. Çanta kayışlarındaki Guess logoları gündelik stile kendinden emin bir hava katıyor.

Edgy cool: Koleksiyonda seyahat çantaları ve omuz çantalarında hafif süsler bulunuyor. Kışlık kanvaslarda bold look elde edebilmek için padded kullanılıyor. Guess logosu metal madalyonlarda göze çarpıyor ve yama detaylarına dikiliyor. Anahtar renkler siyah ve kahverengi olarak tasarımları yansıtıyor.

Aksesuarlar:
Koleksiyonda  eşarplar ve eldivenler başta olmak üzere erkeklere yönelik birçok aksesuar bulunuyor. Hayvan baskılı eşarplar aynı zamanda çanta süsleri için de bir alternatif olurken, erkek atkılarında örgüler, eldivenlerinde ise deri detaylar görülüyor. Simetrik şekillerdeki anahtarlıklar çantaları süslüyor.  




İlgili etiketler : Guess, Çanta Koleksiyonu, Çanta Modelleri, Çanta,

Haber Sahibi

Guess
  • Eklenme Tarihi

    : 15 Ekim 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2013
  • Trafik

    : 3811

Diğer Guess Haberleri

Benzer Haberler

  • Deichmann Deichmann 2014-2015 Sonbahar/Kış Çanta Koleksiyonu

    Deichmann 2014-2015 Sonbahar/Kış Çanta Koleksiyonu

    Deichmann yeni sezon koleksiyonunda yer alan çanta modelleri stil sahibi kadınların dikkatini çekiyor. Fütüristik ve eğlenceli olan büyük çantalar kıyafetlere hafif flörtöz bir hava katıyor....
    13 Ekim 20142530 defa incelendi
  • Longchamp Parisien Kadının Vazgeçilmezi Longchamp Çantaları  Göz Kamaştırıyor

    Parisien Kadının Vazgeçilmezi Longchamp Çantaları Göz Kamaştırıy

    Madonna, Claudia Shiffer ve Kate Moss’un tutkunu olduğu Longchamp, yeni sezonda hit çanta modelleriyle marka tutkunlarını Longchamp, Harvey Nichols ve Brandroom mağazalarında baştan çıkartıy...
    8 Haziran 20124481 defa incelendi
  • Pierre Cardin Pierre Cardin 2014-15 Sonbahar/Kış Kadın Çanta Koleksiyonu

    Pierre Cardin 2014-15 Sonbahar/Kış Kadın Çanta Koleksiyonu

    PIERRE CARDIN zarafeti yansıtan tasarımları ve feminen çanta koleksiyonuyla Pierre Cardin kadınına önemli bir stil dokunuşu yapıyor. 90’ların logo çılgınlığının güçlü bir dönüş yaptığı 2014...
    28 Ekim 20148651 defa incelendi
  • Longchamp Longchamp 2014 İlkbahar Yaz Çanta Koleksiyonu

    Longchamp 2014 İlkbahar Yaz Çanta Koleksiyonu

    Longchamp Le PliageCuir hayranlarını bu sezon çarpıcı ve yepyeni bir bahar koleksiyonu bekliyor. Katlanabilir formuyla kült çanta, yeni sezonun renklerine bürünmekle kalmıyor, göz alıcı ışıl...
    30 Nisan 20142142 defa incelendi
  • Cacharel Cacharel'den Elegan, Şık, Cesur, Yol Arkadaşı Çantalar

    Cacharel'den Elegan, Şık, Cesur, Yol Arkadaşı Çantalar

    Erkek modasına yön veren Cacharel, 2012-2013 Sonbahar/Kış sezonu için özel olarak tasarladığı deri çantalarıyla da dikkat çekiyor. Oval ve kübik formda tasarlanan çantalarda fonksiyonellik ö...
    17 Ekim 20125589 defa incelendi