Great Yaratıcılık Festivali'nde Pera Bulvarı Rüzgarı Esti

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1448 defa incelendi
  • Puan : star star star star 28 incelemede 4,18 puan almıştır.
Ev dekorasyonu, gurme lezzetler ve sanatı aynı çatı altında buluşturan e-ticaret sitesi Perabulvari.com, 20-22 Mayıs tarihlerinde Birleşik Krallık (İngiltere) tarafından İstanbul’da düzenlenen GREAT Yaratıcılık Festivali’nde teknoloji firmalarının arasından sıyrılarak “Türkiye’nin Yükselen Yıldızı” olarak tanıtıldı. İkinci yaşını kutlayan Perabulvari.com’un kurucusu Emre Kızıl, “Türkiye’nin Yükselen Yıldızı olarak lanse edilmekten gurur duyduk. Bu bizim için en büyük doğum günü hediyesi oldu“ dedi.

‘Eve giden en keyifli yol’ sloganıyla kurulduğu günden bu yana büyük bir beğeniyle takip edilen Perabulvari.com, Türkiye’nin e-ticaret sektöründe en güvenilen markalarından biri olmaya devam ediyor. Bu sene ikinci yaş gününü kutlayan site, Birleşik Krallık hükümeti tarafından bugüne kadar gerçekleştirilen en büyük tanıtım hamlesi niteliğindeki GREAT Yaratıcılık Festivali’ne konuk oldu. Türkiye’den ve İngiltere’den son yılların en dikkat çeken ve yükselen teknoloji firmalarının sunum yaptığı kategoride Perabulvari.com, “Türkiye’nin Yükselen Yıldızı”olan firmalardan biri olarak tanıltıldı.

Emre Kızıl: “‘Türkiye’nin Yükselen Yıldızı olmak, bizim  için en büyük doğum günü hediyesi oldu”
Türkiye’nin Yükselen Yıldızları’ndan biri olan Perabulvari.com’un kuruluşundan bu yana ev dekorasyonunda kaliteyi, tasarımı ve zevkli seçimleri erişilebilir fiyatlarla sunmayı hedeflediklerine dikkat çeken şirketin kurucusu Emre Kızıl sözlerini şöyle sürdürdü:“Ne yazık ki ülkemizde kalite ve tasarım çok yüksek fiyatlarla sunuluyor. Oysaki aynı ürünlerin yurt dışı pazarlarda çok daha makul fiyatlarla satıldığını görüyoruz. Herkesin güzel ve zevkli bir evde yaşayabilmesi için en iyi ürünleri en doğru fiyatlarla bulup sunuyoruz.Bugün geldiğimiz noktada müşteri memnuniyeti, bizi farklılaştıran en büyük gücümüz. Müşterilerimizin tekrar alışveriş sayısı, sitede geçirdikleri zaman, sepet büyüklükleri gibi verilerimiz sektör ortalamalarının çok üzerinde. Şikayet ve iade oranımız yok denecek kadar düşük. Henüz iki yaşında olmamıza rağmen Türkiye’de ev sektöründe bilinen bir marka haline gelmemizin arkasında büyük bir emek var. Bunun karşılığını görmek bizi çok mutlu ediyor. İngiltere’nin bu önemli etkinliğinde “Türkiye’nin Yükselen Yıldızı” olarak lanse edilmekten gurur duyduk. Bu bizim için en büyük doğum günü hediyesi oldu.“

Tunç Özcan: “Türkiye’nin Yükselen Yıldızı olarak anılmamızda müşterilerimizin sadakatinin ve memnuniyetinin büyük payı olduğuna inanıyorum.”
Şirketin kurucu ortağı ve CEO’su Tunç Özcan da güzel ve zevk sahibi bir evde dekorasyon kadar sanatın da önemli olduğuna dikkat çekerken, “Evine düşkün ve evde güzel bir yaşam sürdürmeyi isteyen herkesin ev dekorasyonu, gurme lezzetler ve sanat kategorilerini aynı çatı altında görmek istediğine inanıyoruz. Pera Bulvarı’nda müşterilerimizin zevkli bir ev kurmasında yardımcı olmak üzere sattığımız ürünlerin doğru şekilde sunum ve kombinlenmesiyle ilgili ilham verecek görseller ve videolar ekliyoruz. Evimizde sevdiklerimizi ağırlamayı çok seven bir milletiz. Bu nedenle de güzel sofralar için ürünler paylaşırken aynı zamanda lezzetli ve pratik yemek videolarımızla müşterilerimizin yaşamını zenginleştirmeye çalışıyoruz. Müşterilerimiz bir şey almayacakları günlerde bile sitemize girip gezmekten büyük keyif aldıklarını söylüyorlar. Bu bizi çok mutlu ediyor ve doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. ‘Türkiye’nin Yükselen Yıldızı’ olarak anılmamızda müşterilerimizin sadakatinin ve memnuniyetinin büyük payı olduğuna inanıyorum.”



İlgili etiketler : Pera Bulvarı, Great Yaratıcılık Festivali,

Haber Sahibi

Pera Bulvarı
  • Eklenme Tarihi

    : 23 Mayıs 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 15 Haziran 2014
  • Trafik

    : 1448

Diğer Pera Bulvarı Haberleri