GoldMaster Zeus Uydu Alıcısı ile Kesintisiz Görüntü

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1850 defa incelendi
  • Puan : star star star star 26 incelemede 3,88 puan almıştır.
GoldMaster, yeni Zeus Micro Scart uydu alıcısı ürününü müşterilerinin beğenisine sunuyor. Mini boyutları, altın kaplamalı Scart başlığı ve şık dizaynı ile göze hitap eden GoldMaster ZEUS uydu alıcısı, sağa ve sola rahatlıkla bükülebilme, kendi etrafında 360 derece dönebilme özelliği ile bütün TV’lere bağlanarak, kullanıcılara sorunsuz TV izleme keyfi sunuyor.

GoldMaster Zeus dijital uydu alıcısı, TV arkasına gizlenebilecek şekilde dizayna sahip. Kilitlenebilme özelliği bulunanScart başlığı sayesinde cihaz, TV’nin scart girişine mükemmel şekilde yerleşiyor ve kullanım esnasında herhangi bir esneme ya da temassızlık yaşanmasını önlüyor.

Merkezi sistemlere uyumlu çalışabilen Zeus micro uydu alıcısı,2500 TV ve Radyo Kanalı, kolay ve kullanışlı menü dizaynı ve çoklu dil desteği özelliklerine sahip. Yayıncı kuruluşun uydudan gelen sinyalle beraber altyazı ve ses desteği vermesi durumunda, uydu alıcının altyazı ve ses dili desteği özellikleri de aktif hale getirilebiliyor.

Gelişmiş ve pratik kanal listesi düzenleme özelliği,kanalları kolayca listeliyor ve favori listesi düzenleyebilme özelliği sayesinde tek tuşla aynı ya da farklı türdeki kanalları listeleyerek bu listelere ulaşabilmeyi sağlıyor.

DiSEqC1.0, 1.2 ve USALS (DiSEqC 1.3) uyumlu olan GoldMaster Zeus uydu alıcısı, gerçek renkli OSD’ye sahip. Kolay uydu kurulum arabimine sahip uydu alıcısının, elektrik kesintilerinde hafızayı koruma özelliği, ekranı 9’a bölebilme özelliği, 5 farklı menü rengi ve otomatik (kör) tarama özelliği bulunuyor.




İlgili etiketler : Goldmaster, Goldmaster Uydu Alıcısı, Zeus Uydu Alıcısı,

Haber Sahibi

Goldmaster
  • Eklenme Tarihi

    : 18 Mart 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2014
  • Trafik

    : 1850

Diğer Goldmaster Haberleri

Benzer Haberler