Gnçtrkcll’lilerin Boğaz'da Açıkhava Sinema Keyfi Devam Ediyor

  • 13 yıl önce eklendi
  • 1929 defa incelendi
  • Puan : star star star 60 incelemede 2,9 puan almıştır.
“gnçtrkcll Açıkhava Sinema Festivali” Boğaz’ın en güzel mekanı Turkcell Kuruçeşme Arena’da 04 Ağustos 2011 Perşembe akşamı “Maymunlar Cehennemi : Başlangıç” filminin ön gösterimi ile devam ediyor. gnçtrkcll’liler “Maymunlar Cehennemi : Başlangıç”ı herkesten önce seyrederken; “1 bilet alana 1 bilet bedava” kampanyasıyla sadece 10 TL ödeyerek Boğaz’ın, yıldızların ve filmin keyfini arkadaşıyla birlikte çıkaracak.

Turkcell’in İstanbul’un kültür-sanat hayatına kazandırdığı uluslararası eğlence mekanı Turkcell Kuruçeşme Arena’da, “gnçtrkcll Açıkhava Sinema Festivali” ile Boğaz’da film keyfi devam ediyor. Sinema gecelerinde, bu yıl merakla beklenen Harry Potter ve Ölüm Yadigarları Bölüm 2’den sonra ikinci olarak “Maymunlar Cehennemi : Başlangıç” filminin ön gösterimi yapılacak.

gnçtrkcll’lilerin vizyon filmlerini Boğaz’ın en güzel manzarası eşliğinde izleyecekleri sinema gecelerinde, “1 bilet alana 1 bilet bedava” kampanyası da geçerli olacak. Saat 21.00’de başlayacak filmleri gnçtrkcll’liler 2 bilet için 10 TL; Turkcell aboneleri ise 1 bilet için 15 TL ödeyerek izleyebilecekler. 2000 kişi kapasiteli sinema için biletler TurkcellMobilÖdeme dışında Biletix, gncteklif.com ve Turkcell Kuruçeşme Arena gişelerden satın alınabiliyor. Turkcell aboneleri  filmlerin tanıtım sayfalarında ki kodları 5154’e yollayıp, gelen mesajı “EVET” olarak onayladıktan sonra cebine gelen şifreyle Turkcell Kuruçeşme Arena gişelerinden biletlerini kolaylıkla satın alabilecek. “Maymunlar Cehennemi : Başlangıç” filmini mobil ödeme ile almak isteyenler BİLET2 yazip 5154’e atabilir.

“gnçtrkcll Açıkhava Sinema Festivali”nin ikinci filmi “Maymunlar Cehennemi: Başlangıç” 04 Ağustos 2011 Perşembe akşamı saat 21.00’de başlayacak. Günümüz San Francisco’sunda geçen hikayede genetik mühendislerinin, maymunların beyinlerini geliştirmek için yaptıkları deneyler sonucunda maymunların insanlar üzerinde üstünlük kurmak için açtıkları savaşı konu alan sürükleyici bir film.





İlgili etiketler : Gnçtrkcll Açıkhava Sinema Festivali, Maymunlar Cehennemi,

Haber Sahibi

Turkcell
  • Eklenme Tarihi

    : 4 Ağustos 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : 2 Mart 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 7 Ağustos 2011
  • Trafik

    : 1929

Diğer Turkcell Haberleri