Gezici UFO Müzesi Forum Mersin'de

  • 13 yıl önce eklendi
  • 3531 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 64 incelemede 4,58 puan almıştır.
Dünyanın ilk 'Gezici UFO Müzesi', 26 Eylül- 2 Ekim tarihleri arasında Forum Mersin'de UFO meraklılarıyla buluşacak. Uzaylılar ve dev UFO maketiyle fotoğraf çektirme şansını yakalayacak olan Forum Mersin ziyaretçileri, müzeyi gezebilecekler.

Forum Mersin, Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi projesi olan Gezici UFO Müzesi'ne ev sahipliği yapacak. Değişimin, eğlencenin, yeniliğin ve alışverişin adresi Forum Mersin'de 26 Eylül'de sergilenmeye başlayacak Dünyanın ilk 'Gezici UFO Müzesi 2 Ekim'e kadar devam edecek. Forum Mersin ziyaretçileri, uzaylılar ve dev UFO maketini yakından inceleme şansını yakalaşacak.

Özel olarak tasarlanmış bir tır ve dev UFO maketinden oluşan Gezici UFO Müzesi, 'Dünya Dışı Zeki Yaşam' gerçeğinin eski çağlardan günümüze kadar olan tarihini, yazılı ve görsel malzemelerle; dijital fotoğraflar, gizli belgeler, analiz raporları, video görüntüleri, maketler ve canlandırmalarla sergileyecek.

Ana hedefi, "Dünya Dışı Zeki Yaşam"ın varlığına ve önemine dikkat çekmek, evrensel bir kültürle insanımızı tanıştırmak ve küreselleşen dünyada, Türk insanının yerel değerlerle evrensel değerleri birlikte hissetmesini sağlamak olan Gezici UFO Müzesi, 2 Ekim'e kadar Forum Mersin'de ziyaret edilebilecek.

Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan da açılış günü boyunca Forum Mersin'de olacak ve UFO meraklılarına detaylı bilgi verecek.




İlgili etiketler : Forum Mersin, Ufo Müzesi,

Haber Sahibi

Forum Mersin AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 23 Eylül 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 2 Ekim 2011
  • Trafik

    : 3531

Diğer Forum Mersin AVM Haberleri