Gençlerin Eğlence Alanı Max Level Arena Açılıyor

  • 1 yıl önce eklendi
  • 547 defa incelendi
2022 yılı Nisan ayında kapılarını açan Anadolu’nun en kapsamlı aile ve çocuk eğlence merkezi Max Level Kids’ten sonra gençlerin ilk adresi olmaya aday Max Level Arena da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda macera ve oyun severlerle buluşuyor

Ziraat İşletme Yönetimi tarafından yönetilen, keyifli oyun alanlarının yanı sıra eğitici atölyeleriyle çocuk ve ailelerin buluşma noktası olan Max Level Kids’in ardından, 12 yaş ve üzeri gençler için planlanan, birbirinden farklı macera parkurları ve oyun alanlarından oluşan Max Level Arena, Başkentin gözde alışveriş merkezlerinden Next Level AVM’de 29 Ekim Cumartesi günü kapılarını açacak.

Teknoloji, eğlence ve maceranın bir arada sunulacağı merkezde Ninja Parkuru, Trambolin Parkı, Yüksek İp Parkuru, VR ZONE ve oyun alanları gençlerin ilk tercihi ve vazgeçilmezi olacak.
Gençler, Ankara’da ilk ve tek olacak Ninja parkuru ile 11 adet trambolinin, sünger havuzlarının ve macera parkurlarının olduğu Trambolin Park’ta eğlence ve keyif dolu deneyimler yaşarken, 3 farklı zorluk derecesine sahip 6 köprüden oluşan Yüksek İp Parkuru’nda büyük maceralar yaşayacak.
Eğlenceli ve rekabetçi bir parkur oyunu olan Ninja Parkuru’nu deneyimlemek isteyen gençler, bu parkurda bulunan ve oyun içerisinde zorlaşan hedeflere, zamana karşı yarışarak ulaşacak, oyun sonunda en yüksek puana sahip olan bu zorlu parkurun galibi olacak.

En güncel ve yenilikçi teknolojilerle hazırlanan VR Zone alanında ise sanal gerçeklik ve arcade oyun makineleri bulunacak, misafirler oyunları adeta yaşayarak oynayacak, kazandıkları puanları yine    Max Level Arena’da en güzel hediyeleri almak için kullanabilecek.

Max Level Arena; oyun, teknoloji, eğlence ve macerayı bir araya getirdiği eşsiz ve ilklerden oluşan konseptiyle tüm misafirlerine unutulmaz ve eşsiz deneyimler yaşatacak.




İlgili etiketler : Max Level Arena, Next Level Avm, Eğlence,

Haber Sahibi

Ankara Next Level AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 26 Ekim 2022
  • Güncelleme Tarihi

    : 26 Ekim 2022
  • Geçerlilik Tarihi

    : 13 Kasım 2022
  • Trafik

    : 547

Diğer Ankara Next Level AVM Haberleri

Benzer Haberler