Geleceğin Gazetecileri Forum İstanbul'da

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1901 defa incelendi
  • Puan : star star star 36 incelemede 2,89 puan almıştır.
Forum İstanbul Alışveriş Merkezi geleceğin çocuk gazetecilerini arıyor. Fotoğraf çekip haber kovalayacak, beğendikleri aktiviteleri yazıp en favori mekanlarını köşe yazısında anlatacak kalemine güvenen çocuklar bu etkinlikte buluşuyor.

Hürriyet Çocuk Kulübü işbirliği ile gerçekleşecek bu macera dolu serüven; çocukların yaratıcılıklarını geliştirmeyi, üretmelerini ve etrafında olup bitenleri fark etmelerini amaçlıyor.   

Hürriyet Çocuk Kulübü’ nün yönetiminde hazırlanacak gazete, çocukların dünyasını çocukların gözünden anlatacak ve geleceğin yaman gazetecilerini keşfetmeyi sağlayacak.

21 Şubat-08 Mart tarihleri arasında kurulacak Forum İstanbul çocuk gazetesi atölyesinde çocuklar gazeteciliğe ilk adımı atacaklar. Birbirinden farklı ve yaratıcı etkinlikleri birlikte uygulayacak, eğlenceli şovlar ve programlarla gülecek, Forum İstanbul içerisinde haber avına çıkıp fotoğraf çekecek, beğendikleri, ilgilendikleri her şeyi haber yapıp, köşelerine taşıyacaklar.

Doğa Koleji, Goldmaster ve Şişli Ahşap Atölyesi sponsorluğunda destekleriyle gerçekleşecek olan atölye de çocuklar; Doğa Koleji’nin mantık ve kimya setleri ile bilim dünyasının zenginliklerini keşfedecek, eğlenceli gösteriler, sahne şovları ile eğlenecek,  Şişli ahşap oyuncak atölyesi ile ahşaptan oyuncaklar yapacak ve tüm bu çalışmaları Goldmaster Kinder Tablet fotoğraflayıp, yazarak kendi etkinliklerini haber yapabilecekler.

Gazeteci ağabey ve ablalarından eğitim alacakları, Nefise Karatay ile Forum İstanbul içerisinde moda turuna çıkacakları, favori çocuk mekanlarını gezip puan verecekleri bu eğlence dolu atölyeye tüm çocuklar davetlidir.


İlgili etiketler : Forum İstanbul, Çocuk Kulübü, Çocuk Gazeteci, Çocuk Etkinlikleri,

Haber Sahibi

Forum İstanbul
  • Eklenme Tarihi

    : 23 Şubat 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2015
  • Trafik

    : 1901

Diğer Forum İstanbul Haberleri

Benzer Haberler