Garanti İnternet Yenilendi!

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1146 defa incelendi
  • Puan : star star star 18 incelemede 2,61 puan almıştır.
Garanti İnternet’i, tüm cihazlarınızdan aynı deneyim ile daha rahat kullanmanız için yeniledik.

Türkiye’de dijital bankacılığın öncülerinden Garanti Bankası, çoklu kanal stratejisi doğrultusunda, Garanti İnternet’i tüm cihazlarda aynı deneyim ile gerçekleştirilebilecek kullanıcı dostu fonksiyonlarla yeniledi. Yepyeni arayüzü sayesinde, kullanıcılarıyla daha fazla etkileşim kurabilen ve kolay kullanılabilen bir yapıya kavuşan Garanti İnternet’in açılış ekranı tümüyle değişti. Artık kullanıcılar, kişiselleştirilebilen ana sayfa ile seçtikleri ürünlerin detaylarını, finansal durumlarını ve hesap ve kartı bilgilerini farklı sayfalara gitmeye ihtiyaç duymadan tek bakışta, Garanti İnternet’e girdikleri anda görebilecekler. Üstelik Garanti İnternet kullanıcıları artık bilgisayar, tablet veya cep telefonu ayrımı olmaksızın, tüm cihazlarda aynı deneyimi yaşayacaklar.

Yenilenen Garanti İnternet’le ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer, “Garanti Bankası olarak, dijital bankacılık alanında 1997’den beri  aralıksız gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla, bugün sektörde öncü ve lider konumda bulunmanın gururunu yaşıyoruz. 4.7 milyon aktif dijital müşteri sayımız, Garanti’nin dijital bankacılık alanında ne derece yaratıcı ve yenilikçi bir kurum olduğunu bir kez daha ortaya koyuyor. Dijital bankacılığın lider oyuncusu olarak, mükemmel kullanıcı deneyimini her zaman ön planda tutuyoruz. Bu anlayışla, Garanti İnternet’te, müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak bir dizi yenilik yaptık. Bu yeniliklerden en çarpıcısı; artık müşterilerimiz sahip oldukları tüm cihazlarda, Garanti İnternet’i aynı fonksiyonel yapıyla kullanıyor ve aynı benzersiz deneyimi yaşıyorlar. Ayrıca, değer yaratan bir başka özellik olarak öne çıkan yenilenen ana sayfa ile müşterilerimiz; finansal durumlarını, seçtikleri ürünlere ait bilgileri, hesap ve kart hareketlerini, onlara özel tekliflerimizi ve ödemelerine ait bildirimleri artık başka herhangi bir sayfaya girmelerine gerek kalmadan tek bakışta görebiliyorlar. Bu da onlara mükemmel bir deneyimin yanı sıra önemli bir kolaylık sağlıyor. Türkiye’nin en dijital şirketi olarak teknolojimizden ve yenilikçi ürün vizyonumuzdan aldığımız güçle, müşterilerimize her zaman hızlı, kolay ve farklı bir deneyim sunmaya ve sektöre yön vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Garanti İnternet’in Yenilikleri
Müşterilerimizi dinleyerek, onların kullanım alışkanlıklarını inceleyerek ve tasarım dünyasındaki son trendleri  kullanarak geliştirdiğimiz Garanti İnternet’teki yeniliklerden bazılarını aşağıda sıraladık.

· Yenilenen ana sayfada müşterilerimiz seçtikleri ürünlere ait özet bilgileri, finansal durumlarını, hesap ve kart hareketlerini, onlara özel tekliflerimizi ve ödemelerine ait bildirimleri başka herhangi bir sayfaya girmelerine gerek kalmadan tek bakışta görebilecekler.
· Hesap ve kart hareketlerinin kolaylıkla izlenebildiği, faydalı finansal bilgilerin yer aldığı grafik alanı ile kullanıcılar seçtikleri gün için gelen ve giden tutarları ve net bakiyelerini izleyebilecekler. Ayrıca yine bu grafik üzerinden geçmiş dönemlerde ödemeyi unuttukları tutarları da rahatlıkla görebilecekler.
·  Yenilenen takvim özelliğiyle, müşterilerimiz aylık finansal durumlarını kolayca takip edebilecek; gelir, gider ve net bakiye gibi bilgilerine hızlıca ulaşabilecek ve kişisel ödemelerini ekleyip bu takvim üzerinden hatırlatma alabilecekler.
· Müşterilerimizden aldığımız yorumlar doğrultusunda, Garanti Cep’in en sevilen özelliği olan bildirimleri yenilenen Garanti İnternet’e de ekledik.
·  Müşterilerimiz, Garanti Bankası’nda katıldıkları, kazandıkları ve gelecek tüm kampanyaları da yine Garanti İnternet üzerinden takip edebilecekler.
· Garanti Cep'i cihazlarıyla eşleştiren müşterilerimiz için “Mobil Bildirim ile Giriş” özelliğini ekledik. Artık müşterilerimiz cep telefonlarına gelen bildirimi onaylayarak yenilenen Garanti İnternet’e çok daha hızlı bir şekilde girebilecekler.



İlgili etiketler : Garanti Bankası, Garanti Bankası Haberleri,

Haber Sahibi

Garanti BBVA Bankası
  • Eklenme Tarihi

    : 7 Aralık 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2016
  • Trafik

    : 1146

Diğer Garanti BBVA Bankası Haberleri